Szintén! Mivel is?oroszisti írta:Teljes mértékben egyet értek veled.M1Ö írta:

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 17., csütörtök 18:41
Szintén! Mivel is?oroszisti írta:Teljes mértékben egyet értek veled.M1Ö írta:
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. július 17., csütörtök 18:40
Teljes mértékben egyet értek veled.M1Ö írta:
Szerintem meg nagyon nem ez lesz a középpálya. Kroos nem tudja azt nyújtani , mint Dm , se Modric. A felállásunknak az volt a lényeg hogy bármikor lehetett 4-3-3,4-4-2,3-5-2. Na már most Kroos 4-4--2 ben a szélen ... Ezt nem is ragoznám. Kroos egyértelműen Xabi helyett jött. Én így látom , ezért gondoltam én hogy Illara kölcsönbe megy majd. Ezt Perez egója nem engedi , ezért Xabinak kell távoznia , ami nem nagy baj .MorataMartin írta:Kroos érkezésével Casemiro szinte biztosan távozni fog, de szerintem Khedira is. A középpályán Xabi-Modric-Kroos lesz és akár az is eltudom képzelni, ha tényleg marad Di Maria, hogy Ronaldo akár középcsatárként tevékenykedik tovább. Ugye sokat beszéltünk már róla, hogy át fog alakulni a játéka, ami új poszttal fog járni. Idén akár ennek az első jeleit is észrevehetjük majd.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 18:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 17., csütörtök 18:25
Azért volt arra alkalmas, mert arra lett ki alakítva. Ha nem váltunk, akkor nem lett volna Özil eladva, Isco-ból nem akarnának egy új Seedorf-ot csinálni és di María sem csak kényszerből játszott volna az eredeti posztján elvétve.Géci írta:Tavaly azért toltuk azt mert a keret arra volt igazán alkalmas
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 17., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. július 17., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 17., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 17., csütörtök 17:28
Modric már hozzászokott.nmate írta:Szegény Modric meg Kroos akkor dolgozhat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 17., csütörtök 17:15
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 17., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 17., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 13:33
Csak annyit, amennyit ide is kiírunk. Elvileg vinné az Arsenal, de magas a fizetési igénye. Chelsea elvileg szintén vinné (bár ez szerintem csak az ügynökének a mókája), és akkor van a mai legfrissebb, hogy hosszabbítani akar.sentry írta:Chelseas és Arsenalos haverom szerint is Khedirát még ma vagy holnap bejelentik mint új Arsenal játékost.
Remélem igaz.![]()
Esküszöm bontom egyből a sört ha hivatalos lesz.
R24 mit tudsz erről? Fogalmam sincs hogy ők honnan szedték a hírt.
Skybet 4/7-es oddsot ad az Arsenalnak 6/4-es a kékeknek Szóval ők valszeg tudnak már valamit.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 17., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 13:19
VanillaSky írta:Ilyen baromságokat milyen újságírók találnak ki? A spanyol kevés kivétellel bárhova mehetne, de majd pont egy olasz középcsapat tudná megszerezni. Pénzük sincs rá és egy játékosnak is az a klub nem a jófajta kihívások közé tartozik, hanem a leépülés egyenes útja.A Milan figyelemmel kíséri James sorsának alakulását. Ugyanis amennyiben a Real Madrid leigazolja a kolumbiai játékost, úgy megpróbálják magukhoz csábítani Iscot. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 12:25
Ilyen baromságokat milyen újságírók találnak ki? A spanyol kevés kivétellel bárhova mehetne, de majd pont egy olasz középcsapat tudná megszerezni. Pénzük sincs rá és egy játékosnak is az a klub nem a jófajta kihívások közé tartozik, hanem a leépülés egyenes útja.A Milan figyelemmel kíséri James sorsának alakulását. Ugyanis amennyiben a Real Madrid leigazolja a kolumbiai játékost, úgy megpróbálják magukhoz csábítani Iscot. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 17., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 10:51
Én kedvelem az öreget, de a BL cím megnyerése és Casillas pokolba kívánása az 1 percen és Ramoson múlott, látszott is Ikeren, ahogy majdnem kezet csókolt Ramosnak a meccs után. Sőt még a kupát is vele vetette volna át.Casillasról viszont tudom, hogy még így is BL-t és kupát nyert nekünk, hogy csak az ezekhez fűződő meccseken szerepelt.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem