A vége elég epicre sikeredett, a dinórobotok meg egyszerűen zseniálisak.
Ajánlani tudom mindenkinek!

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. július 17., csütörtök 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 16:41
Te most mit kötsz bele? Véded orrba-szájba ezt a sorozatot.Remy írta:Jó, oké... akkor közelítsük meg más szemszögből. Lehet, hogy az Arrow nem egy BB vagy Trónok Harca színvonalú alkotás, de ha nem illik a sorba, akkor pls mondj nekem elsőosztályú képregényhősős sorozatot!messideco írta:Hát az Arrow nem igen említhető ezekkel egy lapon
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 17., csütörtök 16:39
Jó, oké... akkor közelítsük meg más szemszögből. Lehet, hogy az Arrow nem egy BB vagy Trónok Harca színvonalú alkotás, de ha nem illik a sorba, akkor pls mondj nekem elsőosztályú képregényhősős sorozatot!messideco írta:Hát az Arrow nem igen említhető ezekkel egy lapon
HozzászólásSzerző: abrand » 2014. július 17., csütörtök 16:35
Ezzel egyet értek, de próbáltam többféle jellegű sorozatot a listába írni, h mindenki megtalálja a kedvére valót.messideco írta:Hát az Arrow nem igen említhető ezekkel egy lapon
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 17., csütörtök 16:18
HozzászólásSzerző: abrand » 2014. július 17., csütörtök 16:04
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 16., szerda 20:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen hát, Moszkva lesz az. És újra 24 részes lesz a 10. évad. Én szóltam, mehet rá a ház. Beszéltem Jackkel, ő mondtaRealista24 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moszkva vár ránkigaz Huni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 20:43
The Wirereeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy dolog biztos, nem érdemes Bauer nőjének lenni, mert akkor neked tuti véged.Realista24 írta:24
10/10, mikor kapom az arcba a következőt és miért csak akkor? és miért nem forgatják még?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moszkva vár ránkigaz Huni?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Audrey halála várható volt, de szerencsére sok szálat elvágtak, viszont kicsit ismerős az érzés ezzel a lezárással, ha a kínai kalandra gondolok. Meglátjuk, azért a végén az ígérete odaszabott![]()
Amúgy szerintem nem volt rossz évad, simán megnéztem volna 24 részben.
Nem tudom mihez kezdjek most, GOT, 24, SOA, Vikings, Banshe szünetel.![]()
Breaking BAd, Spartacus kilőve.
Mondjatok valamit aminek érdemes nekiugrani.
Haver ajánlotta a Hannibalt, amit anno 2 rész után elkaszáltam, megérné folytatni vajon?
Íjászt is kaszáltam SOA miatt, de azt nincs is kedvem folytatni.
Még az Elit Alakulatot ajánlották, ha jól tudom az is HBO sori, ők azért nem szoktak szart csinálni.
Meg a Rómán agyalok, az is félbemaradt.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 16., szerda 20:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 16., szerda 20:32
Már kint van az első rész felirattal.Anyaka írta:The Strain
Jónak néz ki ez a horror/sci-fi sorozat. Del Toro-nak talán sikerül jót alkotnia.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 16., szerda 20:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy dolog biztos, nem érdemes Bauer nőjének lenni, mert akkor neked tuti véged.Realista24 írta:24
10/10, mikor kapom az arcba a következőt és miért csak akkor? és miért nem forgatják még?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Moszkva vár ránkigaz Huni?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Audrey halála várható volt, de szerencsére sok szálat elvágtak, viszont kicsit ismerős az érzés ezzel a lezárással, ha a kínai kalandra gondolok. Meglátjuk, azért a végén az ígérete odaszabott![]()
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 16., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 15., kedd 21:46
ennek örülök.Boky írta:aha, alan ritchson (meg úgy az egész stáb) eléggé ráfeküdt a promózásra, úgyhogy bőven meghaladták a 1,5M dolcsis határt, ami a filmhez kellett.
kimaradt egy "is" az egyedülálló előtt.Dupla D írta:szerintem a második évad erősebb, mint az első. a harmadik nem olyan erős, de az egyedülálló.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 21:37
Szívemből szóltálHuni írta:Meglepődnék, ha nem lenne 10. évada a 24-nek. Na meg széttörnék mindent.![]()
Ebből kéne 7000 rész, nem a barátok köztből
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 15., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 21:25
Vége van, 12 részes lett ez az évad, darálhatod.Anyaka írta:Aki nézte most az új 24-et, az meg tudná mondani, hogy teljesen vége az évadnak? Vagy valami szünet miatt hagyták abba 12 résznél? Esetleg kaszálták az egészet? Vagy csak új rendszer van, és 12 óra lett? Mert, ha vége akkor elkezdeném, mivel egyben szeretném megnézni.
Köszönöm!
Must see.Az új 24-ről írna valaki pár sort?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 15., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 15., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 15., kedd 17:04
aha, alan ritchson (meg úgy az egész stáb) eléggé ráfeküdt a promózásra, úgyhogy bőven meghaladták a 1,5M dolcsis határt, ami a filmhez kellett.Dupla D írta:a Blue Mountain State mindent visz. nagyon megéri nézni.
biztos, hogy lesz film?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem