A dolgok a lehető legjobb irányba mennek, mert idén egyetlen támadóra számíthattunk, az pedig CR volt. Özil, DM, Higu, Benzema, Kaká mind-mind gyengén teljesítettek idén. Részben ennek az oka volt a kp gyengesége is, de azért az csak durva, hogy egy szem CR van, aki képes elől jól teljesíteni. Én eleve egy befejező csatárt és egy szélsőt hoztam volna, úgy tűnik a Bale-Suarez pakkal ez a kívánságom teljesül.Nem jó irányba mennek itt a dolgok,csak jönnek a támadók mindenhonnan.
Még ezen kívül kell egy jhv. Carvajalról elég pozitív nyilatkozatok jelentek meg, én bízom a vezetőségben, hogy elhozzák.
A kp viszont problémás. Jön ugye Casemiro, de ő csak töltelék. Ha gáz van, legyen aki beáll. Innentől kezdve én még egy kkp-s érkezőre számítok. Perez azt nyilatkozta, hogy 2 komoly igazolás lesz, na most a Bale-Suarez pakk ezt teljesítette, úgyhogy ide nem valószínű drága igazolás. Ez nagyon nem jó, de mivel a szóba jövő értelmes megoldásokról lecsúsztunk, olyan játékost nem érdemes venni, aki nem előrelépés. Azt én kizártnak tartom, hogy Ancelottinak elég legyen a Xabi, Khedira, Modric, Casemiro 4-es, 100%, hogy érkezni fog még valaki, de inkább a létszám miatt, és biztosítékként, ha Casemiro full bukta lenne. Ez a személy szerintem Kondogbia lesz. Nagy benga állat, teljesen középszerű játékos egy elit klubhoz viszonyítva, aztán meglátjuk, hogy képes lesz-e szintet lépni. Ha igen, akkor akár az év igazolása is lehet, ha nem... Nos akkor jövőre is mondhatjuk a kedvenc szlogenünk:
"Majd jövőre"