Vagyis inkább vegyünk egy közepes játékost, akinek idén volt egy jó éve BL-ben?Inkább hajtottunk volna rá 25-30 miskáért Lewandowskira mint, hogy ilyen őrülteket hajszolunk
Kösz nem, inkább a kivételes játékost választanám én is...
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 30., csütörtök 11:35
Vagyis inkább vegyünk egy közepes játékost, akinek idén volt egy jó éve BL-ben?Inkább hajtottunk volna rá 25-30 miskáért Lewandowskira mint, hogy ilyen őrülteket hajszolunk
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 30., csütörtök 11:33
Én is leírtam ezeket a dolgokat tegnap.CS0ki írta: CS0ki
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 30., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 30., csütörtök 11:32
Viszont Levy nem akarja eladni. Ha valahogyan mégis menne, akkor meg nem akarja PL-en belül eladni. Más módot nem látok a leigazolására, csak azt, hogy Ő maga is az elnök elé áll, és "harcol" azért, hogy idejöhessen.Ha már Bale, angol pletykák szerint az United, City, Chelsea hármas 93 millió eurót fizetne érte a Tottenham-nak, ezzel szembe mi 70 millió eurót és június 15-ig szeretnénk lezárni az ügyét.
Ami elvileg annyit jelent, hogy ha egy klub X összeget adna érte, és mi is megadjuk, akkor elsőbbségünk van a játékosért folyó harcban,nem? Szóval ettől még mehet feljebb az ára.Magyarán elővásárlási jogunk van Bale-re![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 30., csütörtök 11:28
Spurs inkább adja el nekünk mint a PL-ben valakinek + tavaly Modric megvételekor irtunk 1 elővásárlási szerződést amit idén a BvB-vel. Magyarán elővásárlási jogunk van Bale-remohaola írta:Ha már Bale, angol pletykák szerint az United, City, Chelsea hármas 93 millió eurót fizetne érte a Tottenham-nak, ezzel szembe mi 70 millió eurót és június 15-ig szeretnénk lezárni az ügyét.
Thiago nem fog jönni, vagy elviszi egy angol csapat vagy marad Barca-ba.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 30., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 30., csütörtök 11:24
A dolgok a lehető legjobb irányba mennek, mert idén egyetlen támadóra számíthattunk, az pedig CR volt. Özil, DM, Higu, Benzema, Kaká mind-mind gyengén teljesítettek idén. Részben ennek az oka volt a kp gyengesége is, de azért az csak durva, hogy egy szem CR van, aki képes elől jól teljesíteni. Én eleve egy befejező csatárt és egy szélsőt hoztam volna, úgy tűnik a Bale-Suarez pakkal ez a kívánságom teljesül.Nem jó irányba mennek itt a dolgok,csak jönnek a támadók mindenhonnan.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 30., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 30., csütörtök 11:22
De tökmindegy, hogy mikor hozod Bale-t, ha idejön 70-80 millióért, biztos nem a padról nézegeti a stabil középpályánkat, ahogy az 50 milliós Suarez vagy Cavani sem. CR fix 90 perces játékos lesz ezentúl is...Bale dettó, mert ők pont azok a játékosok, akiket nem szokás cserélni.adjuk el higuaint, hozzunk egy csatárt, és álljunk rá a középpálya erősítésére, utána jöhet akár bale is.
Callejon lehet elmegy, De özil fizetését lehet most nyomják fel 7 millióra vagy mennyire, és nehezen tudom elképzelni, hogy nem lesz nyomva egész évben. Tényleg jó lenne, ha már bejelentenék ki lesz az edző, mert akkor lehetne esetleg tudni, hogy ez a sok hír mennyire az ő elképzelése szerint zajlik.Hát remélem hogy Özil nem lesz fix kezdő,mert szerintem folytatni fogja a gyenge játékát jövőre is.Callejont meg elfogják adni én úgy gondolom.
Ez a Thiago gyerek egy támadó típusú középső középpályás, nem? Mit akarunk vele a védekezés kapcsán? Egyébként meg nem hiszem, hogy idejönne amúgy se.Gündogan és Thiago.. kettőjük közül azért nehéz választani..
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 30., csütörtök 11:19
Nagyon jó lenne egy ilyen keret.Hasonló az elképzelésünk,bár én Casemiro helyett szívesebben látnék egy nagyobb nevet pl:Verrattit vagy Luiz Gustavot!Mike írta:jövőévi keret, kiemelve a kezdőkkel..
Kapusok: Casillas, Lopez, Jesús
Védők: Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
Középpályások: Xabi Alonso, Modric, Khedira, Casemiro, Gündogan, Özil, Bale, Callejón, Jesé
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, Suárez, Morata
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. május 30., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 30., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 30., csütörtök 11:04
valóban, ha carvajal-marcelo lesz a két szélső hátvéd, akkor az előttük lévő xabi-khedira kettős még kevesebb lesz, mint idén, és akkor megint cseszhetjük az egészet. de én még bízom benne, hogy ezek csak pletykák, adjuk el higuaint, hozzunk egy csatárt, és álljunk rá a középpálya erősítésére, utána jöhet akár bale is.És a két valószínűsíthető szélső hátvédünkkel együtt nem tudom hogy fogunk védekezni így. Eleve Xabival számolunk, Khedirával hosszabbítani akarunk, tehát jó esetben nem fogunk hozni két betonkemény vkp-t. Még ha hozunk isd középpályást később, kit padoztatnánk?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 30., csütörtök 11:01
Hát remélem hogy Özil nem lesz fix kezdő,mert szerintem folytatni fogja a gyenge játékát jövőre is.Callejont meg elfogják adni én úgy gondolom.Itt az a probléma, hogy ha jön bale meg Suarez/Cavani, akkor itt lesz mellettük a fix CR, Özil, Benzema, a lelkes Kaká, Jesé,(Morata), Callejon, meg esetleg Isco, bár szerintem lesz annyi esze, hogy ne minket válasszon.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 30., csütörtök 10:58
Itt az a probléma, hogy ha jön bale meg Suarez/Cavani, akkor itt lesz mellettük a fix CR, Özil, Benzema, a lelkes Kaká, Jesé,(Morata), Callejon, meg esetleg Isco, bár szerintem lesz annyi esze, hogy ne minket válasszon.Nyugi én is aggódok, hogy mi lesz, de nem féltem kicsit sem Zizut. Pontosabban nyugodt vagyok, mert ő intézkedik és még itt sincs az új edző... Biztos vagyok, hogy utána beindulnak az események. Majd, ha augusztus közepén még nulla érkező lesz kp-ra akkor lehet aggódni...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 30., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 30., csütörtök 10:45
Amíg Casemiro (akinek az érkezésével sanszos, hogy Kondogbia is kiesik) a biztos húzónevünk, addig nem is baj, hogy nincs szó más kutyaütőkről (már így is van elég a csapatban)!Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 30., csütörtök 10:38
Nyugi én is aggódok, hogy mi lesz, de nem féltem kicsit sem Zizut. Pontosabban nyugodt vagyok, mert ő intézkedik és még itt sincs az új edző... Biztos vagyok, hogy utána beindulnak az események. Majd, ha augusztus közepén még nulla érkező lesz kp-ra akkor lehet aggódni...CS0ki írta:A másik problémám még, hogy jönnek itt a nevek, de a középpályánk megint mi lesz? Hova tesszük ezt a sok támadót? Középpályán meg martad Xabi, mellé meg berakjuk Khedirát vagy Modricot? Miközben várhatóan olyan védelmünk lesz a szélen, hogy Marcelo-Carvajal, akik nem igazán a védekezésükről híresek? Ki a tököm fog védekezni? Vagy majd Varane mindenhova odaér? Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 30., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. május 30., csütörtök 10:29
Ez igaz...csak nagyon eltud tűnni félórákra a mezőnybe... Teljesen korrekt amit írtam, változni fognak a körülmények ez tény...ha Özil tényleg a 10-hez méltóan fogja tolni és KONSTANS teljesítményt tud nyújtani, nem utolsó sorban fizikailag is végé tudja tolni a mérkőzéseket akkor ok, ha nem akkor stabil kezdőnek nem lesz elég jó, cserének meg luxus és nem is tűrné jól ergo ebben az esetben el kell engedni... Egyértelmű hogy tud a srác...de nála néha Guti effektus érzésem van...nem sokat ér a tudás ha nagyon csapongó teljesítménnyel párosul. Idén őt nehéz lenne pótolni a piacról...távlatokban azonban lehet gondolkodni pont azért hogy ne akkor szaladjunk vödörért ha már ég a ház lásd kp.El Unico írta:Meg a nagy büdös lótúrót! Özil marad,és kész. Neki nem kell semmit sem bizonyítani,nagyszerű passzokra képes,jól adogat. Azért esett vissza a játéka,mert egyszerűen nem a földön játszottunk,kicsiben,hanem a levegőben,ívelgettünk össze-vissza. Kis játékban nagyon jó a német,kreatív,az az egy baja van,hogy egy lábas... de ha azzal az egyel forintos labdákat tud adni,akkor kit érdekel a másik?Én úgy vagyok hogy Özil még megérdemel egy szezont, hogy bizonyítson. Talán egy új edzővel, hadrenddel, taktikával eredményesebb lesz. Ha nem akkor mese nincs el kell engedni...
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem