Máshogy teszem fel a kérdést.Nem tudni,de én örülök neki.
Miért nem a védelem élvezett prioritást? Támadó fronton én úgy gondolom jól álltatok, a védelemhez viszonyítva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 16:13
Máshogy teszem fel a kérdést.Nem tudni,de én örülök neki.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. július 17., csütörtök 16:09
Nem tudni,de én örülök neki.Realista24 írta: De azt még mindig nem írta le egy lap sem, hogy mi a pöcsömnek kellett nektek Suarez ennyi pénzért és ilyen áldozatokkal.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. július 17., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 15:54
Az bizonyított, hogy több pontos passza volt, mint a világ legjobbjának, úgyhogy ez is benne vanA VB alatt szerintem többet szerelt mint Pique, úgyhogy visszalépés semmiképp nem lett volna..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 17., csütörtök 15:52
Van még pénz akár 2 védőre is, simán lerakjuk az 50-et érte..Géci írta:Ezt most ùgy mondod mintha érte kipengetnék a lóvét... Matyi lesz ebből szerintem jobb ha belenyugodtak...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 17., csütörtök 15:41
Ezt most ùgy mondod mintha érte kipengetnék a lóvét... Matyi lesz ebből szerintem jobb ha belenyugodtakpalesz77 írta:Na akkor jöhet a "B terv" Hummels..Realista24 írta:Salvo (Valencia): "A Barcelona nagyon, nagyon messze van attól, amit mi szeretnénk"
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 17., csütörtök 15:40
Megengedem, elvégre én is úgy indulok neki a 2014-2015-ös szezonnak, hogy 6 kupát nyer(het)ünk. A korábbi hozzászólásomban sem voltam szerintem negatív, szimplán rávilágítottam egy más álláspontra, ami remélhetőleg nem fog bekövetkezni.Te pedig Mystiq engedd már meg, hogy kicsit legyen az embereknek bizadalma a csapatban. Talán végre reálisan lehetünk mi esélyesek a bajnoki címért folyó harcban. BL más tészta...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 17., csütörtök 15:38
Na akkor jöhet a "B terv" Hummels..Realista24 írta:Salvo (Valencia): "A Barcelona nagyon, nagyon messze van attól, amit mi szeretnénk"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 15:37
Fas.t, tegyenek még hozzá, hogy ne maradjon másra. :Đsoadroli írta:Na hála az égnek, felejtsék már el.Realista24 írta:Salvo (Valencia): "A Barcelona nagyon, nagyon messze van attól, amit mi szeretnénk"
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. július 17., csütörtök 15:35
Na hála az égnek, felejtsék már el.Realista24 írta:Salvo (Valencia): "A Barcelona nagyon, nagyon messze van attól, amit mi szeretnénk"
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 17., csütörtök 15:33
Azért bízzunk benne hogy összejön.Fuentealbilla írta:Besírok ha még Matyiőt se tudják leigazolni védelembeRealista24 írta:Salvo (Valencia): "A Barcelona nagyon, nagyon messze van attól, amit mi szeretnénk"
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 17., csütörtök 15:33
Besírok ha még Matyiőt se tudják leigazolni védelembeRealista24 írta:Salvo (Valencia): "A Barcelona nagyon, nagyon messze van attól, amit mi szeretnénk"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 17., csütörtök 15:24
Realista24 írta:
Senki nem írt olyat, hogy ne bízzon az ember a csapatban. Olvassátok el újra.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 17., csütörtök 15:21
hát ez milyen hozzáállás már?Kroos. Örülök neki, de honnan tudod, hogy nem lesz világi balfasz? Sehonnan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 15:20
Senki nem írt olyat, hogy ne bízzon az ember a csapatban. Olvassátok el újra.Te pedig Mystiq engedd már meg, hogy kicsit legyen az embereknek bizadalma a csapatban. Talán végre reálisan lehetünk mi esélyesek a bajnoki címért folyó harcban. BL más tészta...
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 17., csütörtök 15:12
MyStiQ írta:
Kroos. Örülök neki, de honnan tudod, hogy nem lesz világi balfasz? Sehonnan.
2 sorral feljebb írtam, hogy a győzelmen kívül nem számít más, ugyanakkor felesleges úgy tenni, mintha minden rendben lenne. A bajnokságban egyszer sem tudtuk megverni a 2 legnagyobb riválisunkat. A spanyol kupában Neymar lövése mehetett volna 5 centivel beljebb is, a BL-ben pedig Ramos fejese 10 centivel arrébb...
Ha ez a forgatókönyv jön be, akkor most mi lenne itt a fórumon?![]()
Lehet bizakodni, mert remélhetőleg erősödünk, bővül a keret és a variációk száma, ugyanakkor felesleges lenézni és lebecsülni más csapatot. Erre próbáltam az előbb reagálni, de úgy tűnik nem fogalmaztam világosan.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 17., csütörtök 14:41
Elbaszta, elfújták, lényegtelen. Kikaptunk. Számít ezen kívül valami? Nem.Galacticos írta:nem értek egyet vagyis csak részbe.MyStiQ írta:Tavaly is nagy volt az arc, aztán cumiztunk.
az őszi meccset elbaszta carlo, aztán szerintem kicsit a visszavágót is de a legfontosabb ellenük lévő meccsre összeszedte a csapatot cr nélkül is és tanult a hibáiból(!!) a kupadöntőre és megnyertük.
plusz a tavaszi bajnoki clásico még el is lett fújva.miért ne örülnénk? a felkészülési meccsek amúgy se számítanak, de ugyanaz mint a tizediket megnyerő csapat meg kroos.MyStiQ írta:Mindenesetre elég korai az örömködés, elvégre még egy árva felkészülési meccsünk sem volt...![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 17., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 17., csütörtök 14:33
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem