nekem g2-m van és kurva jó, csak ajánlani tudom. egy hibája van, hogy nem lehet memkártyával bővíteni, én 32 gigásat vettem, nekem az elég, de ha 100 gigás a zenekollekciód és mindet fel akarod tolni a telóra akkor mást válassz.Galacticos írta: de az lg is jó megbízható?![]()

Elektronika
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Elektronika
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát ott lent a tó mélyén nem volt térerő.![]()
tó mélyén nem működik a ringtónMegcsörgetni próbáltad? Úgy könnyebb megtalálni.

- Galacticos
de menjetek már a picsába.

Ez kész bazd meg.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kérdezd Sztészitde az lg is jó megbízható?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Gala: Sony-t soha, akadnak mint a nyüh, csak a szenvedés van vele. HTC One a pöpec választás minden szempontból. Nekem One S-em van. hibátlan már lassan két éve.
halálomig madridista leszek
- Galacticos
sonym már volt azzal semmi gáz nem volt, a htc-vel se.Tibi09 írta:amiket felsoroltál azok közül a g2 szerintem a legjobb választás.
de az lg is jó megbízható?

örülök hogy jól szórakozol.Csabi írta:neeeeeee. nem bírom![]()
![]()
![]()

-
ebay-ről max 1500-ért veszel ilyet bármilyen telefonhoz.meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?

amiket felsoroltál azok közül a g2 szerintem a legjobb választás.
- Galacticos
hát ott lent a tó mélyén nem volt térerő.Zsombor írta:Megcsörgetni próbáltad? Úgy könnyebb megtalálni.

Megcsörgetni próbáltad? Úgy könnyebb megtalálni.
- Galacticos
nem részegen, de belelöktem véletlenül egy nyolcméter mély tóba és nem lett meg.Zsombor írta:Menj már.Galacticos írta:a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval.aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem.
![]()
![]()
![]()
Részegen csapattad medencés házibuliban?

Menj már.Galacticos írta:a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval.aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem.
![]()

- Galacticos
hát srácok telefon vásárlás előtt állok.
a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval.
aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem.
elvárásom: minimum 4,7 col.
xperia z-t néztem (nem z1 vagy z2 az megfizethetetlen kategória) meg a sima htc onet.
ugyanúgy öt k a a részlet, csak a oneért lekéne rakni egy huszast is kezdésből. visznt kisebb a kijelzője, de a htc-mmel az ég világon semmi baj nem volt.
de most nézem hogy a g2 is ebbe az árkategóriába van 1ft és 2évig öt k.
a mobilarénás tesztnél a sonyhoz adtak egy 32 gigás memókártyát, azért az nem lenne hátrány ugyanis a memóriakártyám is tönkrement, meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?
a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval.

elvárásom: minimum 4,7 col.

xperia z-t néztem (nem z1 vagy z2 az megfizethetetlen kategória) meg a sima htc onet.
ugyanúgy öt k a a részlet, csak a oneért lekéne rakni egy huszast is kezdésből. visznt kisebb a kijelzője, de a htc-mmel az ég világon semmi baj nem volt.

de most nézem hogy a g2 is ebbe az árkategóriába van 1ft és 2évig öt k.
a mobilarénás tesztnél a sonyhoz adtak egy 32 gigás memókártyát, azért az nem lenne hátrány ugyanis a memóriakártyám is tönkrement, meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az invitel egy nagy szutyok, tudom, mert nekünk is az van. A váltáson gondolkodunk, amint lejár a hűségnyilatkozat.Kerlon írta:Vidéki Invitel (10 MB) mostanában rendre szarakodik esténként. Amúgy egész pofátlanok itt Pápa környékén az Invitelesek, mert míg a kábelszatneteseknél, akik az alap(ha jól emlékszem) 5MB-s nettel indultak és azóta hosszabbítottak, azoknak már 25 MB netet adnak ugyanannyiért. Invitel se a sávszélességet nem növeli, se az árakat nem tolja látványosan. Vicc bazmeg.
Vidéki Invitel (10 MB) mostanában rendre szarakodik esténként. Amúgy egész pofátlanok itt Pápa környékén az Invitelesek, mert míg a kábelszatneteseknél, akik az alap(ha jól emlékszem) 5MB-s nettel indultak és azóta hosszabbítottak, azoknak már 25 MB netet adnak ugyanannyiért. Invitel se a sávszélességet nem növeli, se az árakat nem tolja látványosan. Vicc bazmeg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap este nekem is szarakodott pár oldal, szintén digi.Santi írta:Most olvastam közben prohardveren, hogy a Digi-nél karbantartások vannak, ezért előfordulhatnak akadások vagy hogy oldalak nem jönnek be ideig-óráig. Most pl jó ebben a pillanatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Most olvastam közben prohardveren, hogy a Digi-nél karbantartások vannak, ezért előfordulhatnak akadások vagy hogy oldalak nem jönnek be ideig-óráig. Most pl jó ebben a pillanatban.