Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tibi09
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. július 17., csütörtök 14:22

meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?
ebay-ről max 1500-ért veszel ilyet bármilyen telefonhoz. :)

amiket felsoroltál azok közül a g2 szerintem a legjobb választás.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 17., csütörtök 14:20

neeeeeee. nem bírom :lol: :lol: :lol: :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 14:19

Zsombor írta:Megcsörgetni próbáltad? Úgy könnyebb megtalálni.
hát ott lent a tó mélyén nem volt térerő. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 14:18

Megcsörgetni próbáltad? Úgy könnyebb megtalálni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 14:16

Zsombor írta:
Galacticos írta:a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval. :mrgreen: aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem. :D
Menj már. :lol: :lol: :lol: Részegen csapattad medencés házibuliban?
nem részegen, de belelöktem véletlenül egy nyolcméter mély tóba és nem lett meg. :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 14:15

Galacticos írta:a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval. :mrgreen: aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem. :D
Menj már. :lol: :lol: :lol: Részegen csapattad medencés házibuliban?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 14:09

hát srácok telefon vásárlás előtt állok.
a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval. :mrgreen: aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem. :D
elvárásom: minimum 4,7 col. :D
xperia z-t néztem (nem z1 vagy z2 az megfizethetetlen kategória) meg a sima htc onet.
ugyanúgy öt k a a részlet, csak a oneért lekéne rakni egy huszast is kezdésből. visznt kisebb a kijelzője, de a htc-mmel az ég világon semmi baj nem volt. :)
de most nézem hogy a g2 is ebbe az árkategóriába van 1ft és 2évig öt k.
a mobilarénás tesztnél a sonyhoz adtak egy 32 gigás memókártyát, azért az nem lenne hátrány ugyanis a memóriakártyám is tönkrement, meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 17., csütörtök 10:10

Kerlon írta:Vidéki Invitel (10 MB) mostanában rendre szarakodik esténként. Amúgy egész pofátlanok itt Pápa környékén az Invitelesek, mert míg a kábelszatneteseknél, akik az alap(ha jól emlékszem) 5MB-s nettel indultak és azóta hosszabbítottak, azoknak már 25 MB netet adnak ugyanannyiért. Invitel se a sávszélességet nem növeli, se az árakat nem tolja látványosan. Vicc bazmeg.
Az invitel egy nagy szutyok, tudom, mert nekünk is az van. A váltáson gondolkodunk, amint lejár a hűségnyilatkozat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 11:56

Vidéki Invitel (10 MB) mostanában rendre szarakodik esténként. Amúgy egész pofátlanok itt Pápa környékén az Invitelesek, mert míg a kábelszatneteseknél, akik az alap(ha jól emlékszem) 5MB-s nettel indultak és azóta hosszabbítottak, azoknak már 25 MB netet adnak ugyanannyiért. Invitel se a sávszélességet nem növeli, se az árakat nem tolja látványosan. Vicc bazmeg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 8:53

Santi írta:Most olvastam közben prohardveren, hogy a Digi-nél karbantartások vannak, ezért előfordulhatnak akadások vagy hogy oldalak nem jönnek be ideig-óráig. Most pl jó ebben a pillanatban. :D
Tegnap este nekem is szarakodott pár oldal, szintén digi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 16., szerda 8:52

Most olvastam közben prohardveren, hogy a Digi-nél karbantartások vannak, ezért előfordulhatnak akadások vagy hogy oldalak nem jönnek be ideig-óráig. Most pl jó ebben a pillanatban. :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 16., szerda 8:44

Santi írta:Mi lehet a gond, ha tegnapról mára egyszercsak egy csomó oldal nem jön be? "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt"
Többek között imdb, facebook, transfermarkt.de, curvefever.com stb.
Miközben rengeteg oldal továbbra is megy, mint pl a youtube vagy a madridom, mert nyilván hogy írnék ide, szóval net az van.
Nekem is volt egyszer ilyen, a routert kihúztam az áramból, vártam fél percet, visszadugtam, és onnantól ment minden rendesen. Nonszensz :mrgreen:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 16., szerda 8:28

Mi lehet a gond, ha tegnapról mára egyszercsak egy csomó oldal nem jön be? "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt"
Többek között imdb, facebook, transfermarkt.de, curvefever.com stb.
Miközben rengeteg oldal továbbra is megy, mint pl a youtube vagy a madridom, mert nyilván hogy írnék ide, szóval net az van.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 11., péntek 23:06

Közben ma sikerült kicsit utána járnom a dolgoknak. Meg tudtam nézni az iPad minit, tényleg jó kis készülék a maga nemében,a rendszer szépen gördülékenyen megy rajta, a böngészés villámgyors.Az androidos tabok védelmében azért azt elmondom,hogy egy hasonló árkategóriában lévő androidos eszköz is hasonlóan gyors,és használható.Mindegyik mellett és ellen is szólnának érvek. De én most hagyom is ezeket az összehasonlításokat,mert android vs ios vs windows témákban napestig el lehetne egyébként vitatkozni.

Végül egyébként arra jutottam,hogy nekem nem iPad-re van szükségem,és ennek több oka is van. A mini 8"-os kijelzőjét kicsinek találtam,mindenképp fog kelleni a 10,1"-os méret. Illetve az Office kérdésnek is utána jártam és így már gazdasági szempontból sem érné meg a jobban a dolog, havi 2999 Ft-ért lehet előfizetni az Office-ra(egy évig úgyis használnám minimum),vagy a teljes verziót megvehetem 30 ezer forintért.Az ilyen ingyenes Office pótlókkal nem foglalkozom,kipróbáltam már mindet,de eléggé félmegoldásnak gondolom őket. Főleg,hogy Access-t is használok. Szóval az Office elég nagy tétel lenne, és akkor még kellene egy billentyűzet is,ami kb 20 ezer forint,ahogy nézegettem. Így már rögtön a kitűzött 130ezres keretem vége felé járok.

Valószínű egyébként,hogy egy Acer Switch 10 lesz ebből: http://www.laptop-notebook-netbook.hu/a ... 546/,mivel én tényleg a notebookomat akarom kiváltani most ezzel a vásárlással.
110-ért van egy windows-os notebook-om teljes verziós Office-al, tapipados billentyűzettel és 10,1"-os kijelzővel,64 giga tárhellyel,ráadásul maradhatok a jól megszokott windows-nál,amit laptopon is használtam. Most nekem ez tűnik a legésszerűbb vételnek.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 23:05

3 éve nyomom galaxy tab 10.1-gyel, égvilágon semmi bajom vele, működik minden pöccre.

lehet az ipadek faszán gyorsak meg optimalizáltak, csak nem lehet velük normálisan dolgozni, egy erőlködés az egész.
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 23:03

Épp azért mondom, hogy ha most megveszi az új Samsungot, akkor az 2 év múlva ugyanúgy fog balfaszkodni, mint azok a tabletek amik most 2 évesek. Ezzel szemben vesze egy Ipad Airt, akkor jó eséllyel 2 év múlva is instagyorsan fog működni. És szerintem ha valaki egy olyan eszközt keres, ami netbookot vagy notebookot helyettesít, akkor nem 2 évre tervez.

A Surface meg jó lesz, csak ember nem lesz, aki kifizeti a környéken.

Szerk: én annak a híve vagyok, hogy ilyen is olyan is. Épp ezért van Ipadom meg Androidos telefonom (és lesz is). Az Ipad egy kegyetlen jó készülék, de a zártság nem csak előnyökkel hanem hátrányokkal jár, ezért ha akadályt okoz, akkor pikk pakk kikapom a telefonomat és már száguldok is tovább.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 11., péntek 23:00

Hiába veszed meg a legjobbat ugyanolyan optimalizálatlan az összes, két évig pedig nem tart ki, mert folyton nyomják rá a frissítéseket, és szépen lassul, ahogy telik az idő. Ezért is kukáztam az androidos One-omat annak idején, és beújjítottam egy Nokia 6230i-t. Ezzel nem lehet angry birdsözni, de legalább telefonálni tudok rendesen. :lol:
Én windows-t, vagy ios-t vennék tabletben. Előbbi még nem volt, de az nem lehet rossz, elvégre egy komoly notebook belseje van. Igaz egy hátránya, hogy nem papírvékony.. Na meg drága, egy komolyabb Surface Pro.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 22:54

ismerem a különbséget ios és android közt. mindkettőt használom napi szinten. arra lennék kiváncsi miért mondod, hogy jobb, amikor nem jobb csak más.

a mezei felhasználónak, akinek az a fontos, hogy az a pár alapvető dolog működjön és azonnal, annak jobb az ios valóban.
de aki mondjuk komoly felhasználó, szerkesztésre, kódolásra, munkára vagy akármi másra szeretné használni, már-már kiváltva egy laptopot, annak egyértelmű, hogy az androidos cucc a jobb. lehet nem gyorsabb, de akkor tessék megvenni a legújabb samsung tabletet és nincs ilyen gond 2 évig.

(bár most a microsoft keményen odabaszarint az új tabletjével, ami elvileg ki is tudja váltani a notebookot)
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 22:50

hehe írta:
Android tabletek meg se közelítik
miért?
Ennek több oka van. A legfőbb az, hogy az iOS egy zárt környezet, és az Apple összes termékének ugyanolyan vagy legalább is hasonló architektúrája van hardverileg. Ez azt jelenti, hogy az összes programot, amit optimalizáltak valamelyik Ipadra nagy eséllyel jól fog működni a többin is. Ezzel szemben az Androidnál amennyi gyártó annyi fajta processzor, grafikus meghajtó, chipset. Ez abból a szempontból hátrány, hogy egy fejlesztő, aki programokat ír Android tabletekre, az lehet, hogy most még nagyon odafigyel, hogy az új csúcsszuper tableteden zizzenés mentesen pörögjön a programja, de nagy eséllyel 1 év múlva már le se fogja szarni az elavult cuccodat, amikor megérkeznek a következő mégjobb masinák. Persze lehet, hogy igen, de általános tapasztalat, hogy az Androidos kütyük nagy százaléka egy idő után lassul. Ezt jómagam is tapasztalom a telefonomon, ami még másfél éve agyzsibbasztóan gyors volt, most már bizony be-be akad, pedig a szoftvereket megválogatom, hogy mi megy fel rá, és a rendszer is ugyanaz. Mégis, amikor lapozok néha be-be akad. Nem szörnyű, de látható a különbség. Na ilyet még az IPad-omon nem láttam mióta (1 éve, de már akkor is használt volt) megvan. Ez annyira full reakcióképes, hogy valami hihetetlen. Nagyon ritkán fordul elő, hogy néha valami megakad. Minden azonnal megy. Amikor megnyomom a képernyőfeloldó gombot még most is pont ugyanolyan gyorsan jön be a főképernyő mint 1 évvel ezelőtt. Abszolút le a kalappal. Holott, és ezt fontos hozzátennem, hogy az IPad 2, már 3 éves szerkenytű. Na most veszel egy akármilyen csúcskategóriás Android tabletet 3 évvel ezelőttről, akkor meglátod hogy egy big joke, hatalmas vicc az IPadhez hasonlítva. Azt még hozzáteszem, hogy ez a 2. generációs Ipad egy különösen jó példány, ez azt is mutatja, hogy ameddig az IPad3 és Ipad4 gyártását már rég leállították, addig a 2-eseket még mindig gyártották. Most 2014-ben fejezték már be a gyártását, és kezdték újragyártani a 4. generációsakat helyette. Persze mindez nem von le abból, hogy egy remek készülék. Mindezt úgy, hogy mondjuk a mostani telefonom nyers erejének talán felével rendelkezik, de lehet még annyival sem.

Ha most kellene tablet és valamit vennem kellene, akkor Ipad Air. Gondolkodás nélkül. Ha az drága, akkor 2-es vagy új 4-es. Androidos tabletre rá se nézek már mióta ezt használom. Legfeljebb ha ingyen hozzámvágják.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 11., péntek 22:18

@Sonny írta:Apple cuccokból teljesen tájékozatlan vagyok,mekkora képernyője van ennek az ipad mininek? Microsoft Office van iOS operációs rendszerre? Az fontos lenne nagyon,mert napi szinten szükség van rá.
Igazából valamilyen Windows 8-at futtató eszközre gondoltam először és egy 10,1"-es kijelző is jó lenne.
De köszi a tippet egyébként, nem zárkózom el tőle teljesen! :) Majd lehet benézek valamelyik üzletbe,ahol ki is lehet próbálni és meglátjuk milyen benyomást tesz rám.
8 hüvelykes a kijelzője a mininek, de a legújabb széria már retina kijelzővel van szerelve (2048 x 1536), ami szerintem ennél a kis szerkezetnél felesleges. Nézz szét a http://isamurai.hu/webshop/ipadek oldalon, itt vannak használtan, újonnan, mindenhogyan, egész korrekt árakon ipadek. Köröket ver bármilyen táblagépre az ipad, csak ajánlani tudom. Igaz, hogy nekem nincs, de használtam már sokat és tényleg elképesztő szerkezetek ;)

Vissza: