ebay-ről max 1500-ért veszel ilyet bármilyen telefonhoz.meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?

amiket felsoroltál azok közül a g2 szerintem a legjobb választás.
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. július 17., csütörtök 14:22
ebay-ről max 1500-ért veszel ilyet bármilyen telefonhoz.meg ilyen fasza tokot. egy ilyen tok milyen árba mozog amúgy? és minden telóhoz lehet kapni?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 14:19
hát ott lent a tó mélyén nem volt térerő.Zsombor írta:Megcsörgetni próbáltad? Úgy könnyebb megtalálni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 14:16
nem részegen, de belelöktem véletlenül egy nyolcméter mély tóba és nem lett meg.Zsombor írta:Menj már.Galacticos írta:a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval.aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem.
![]()
![]()
![]()
Részegen csapattad medencés házibuliban?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 14:15
Menj már.Galacticos írta:a régi telómmal hasonló problémák lettek mint anno mocsokéval.aki emlékszik emlékszik, aki nem az nem.
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 17., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 17., csütörtök 10:10
Az invitel egy nagy szutyok, tudom, mert nekünk is az van. A váltáson gondolkodunk, amint lejár a hűségnyilatkozat.Kerlon írta:Vidéki Invitel (10 MB) mostanában rendre szarakodik esténként. Amúgy egész pofátlanok itt Pápa környékén az Invitelesek, mert míg a kábelszatneteseknél, akik az alap(ha jól emlékszem) 5MB-s nettel indultak és azóta hosszabbítottak, azoknak már 25 MB netet adnak ugyanannyiért. Invitel se a sávszélességet nem növeli, se az árakat nem tolja látványosan. Vicc bazmeg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 8:53
Tegnap este nekem is szarakodott pár oldal, szintén digi.Santi írta:Most olvastam közben prohardveren, hogy a Digi-nél karbantartások vannak, ezért előfordulhatnak akadások vagy hogy oldalak nem jönnek be ideig-óráig. Most pl jó ebben a pillanatban.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 16., szerda 8:52
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 16., szerda 8:44
Nekem is volt egyszer ilyen, a routert kihúztam az áramból, vártam fél percet, visszadugtam, és onnantól ment minden rendesen. NonszenszSanti írta:Mi lehet a gond, ha tegnapról mára egyszercsak egy csomó oldal nem jön be? "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt"
Többek között imdb, facebook, transfermarkt.de, curvefever.com stb.
Miközben rengeteg oldal továbbra is megy, mint pl a youtube vagy a madridom, mert nyilván hogy írnék ide, szóval net az van.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 16., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 11., péntek 23:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 23:03
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 11., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 22:50
Ennek több oka van. A legfőbb az, hogy az iOS egy zárt környezet, és az Apple összes termékének ugyanolyan vagy legalább is hasonló architektúrája van hardverileg. Ez azt jelenti, hogy az összes programot, amit optimalizáltak valamelyik Ipadra nagy eséllyel jól fog működni a többin is. Ezzel szemben az Androidnál amennyi gyártó annyi fajta processzor, grafikus meghajtó, chipset. Ez abból a szempontból hátrány, hogy egy fejlesztő, aki programokat ír Android tabletekre, az lehet, hogy most még nagyon odafigyel, hogy az új csúcsszuper tableteden zizzenés mentesen pörögjön a programja, de nagy eséllyel 1 év múlva már le se fogja szarni az elavult cuccodat, amikor megérkeznek a következő mégjobb masinák. Persze lehet, hogy igen, de általános tapasztalat, hogy az Androidos kütyük nagy százaléka egy idő után lassul. Ezt jómagam is tapasztalom a telefonomon, ami még másfél éve agyzsibbasztóan gyors volt, most már bizony be-be akad, pedig a szoftvereket megválogatom, hogy mi megy fel rá, és a rendszer is ugyanaz. Mégis, amikor lapozok néha be-be akad. Nem szörnyű, de látható a különbség. Na ilyet még az IPad-omon nem láttam mióta (1 éve, de már akkor is használt volt) megvan. Ez annyira full reakcióképes, hogy valami hihetetlen. Nagyon ritkán fordul elő, hogy néha valami megakad. Minden azonnal megy. Amikor megnyomom a képernyőfeloldó gombot még most is pont ugyanolyan gyorsan jön be a főképernyő mint 1 évvel ezelőtt. Abszolút le a kalappal. Holott, és ezt fontos hozzátennem, hogy az IPad 2, már 3 éves szerkenytű. Na most veszel egy akármilyen csúcskategóriás Android tabletet 3 évvel ezelőttről, akkor meglátod hogy egy big joke, hatalmas vicc az IPadhez hasonlítva. Azt még hozzáteszem, hogy ez a 2. generációs Ipad egy különösen jó példány, ez azt is mutatja, hogy ameddig az IPad3 és Ipad4 gyártását már rég leállították, addig a 2-eseket még mindig gyártották. Most 2014-ben fejezték már be a gyártását, és kezdték újragyártani a 4. generációsakat helyette. Persze mindez nem von le abból, hogy egy remek készülék. Mindezt úgy, hogy mondjuk a mostani telefonom nyers erejének talán felével rendelkezik, de lehet még annyival sem.hehe írta:miért?Android tabletek meg se közelítik
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 11., péntek 22:18
8 hüvelykes a kijelzője a mininek, de a legújabb széria már retina kijelzővel van szerelve (2048 x 1536), ami szerintem ennél a kis szerkezetnél felesleges. Nézz szét a http://isamurai.hu/webshop/ipadek oldalon, itt vannak használtan, újonnan, mindenhogyan, egész korrekt árakon ipadek. Köröket ver bármilyen táblagépre az ipad, csak ajánlani tudom. Igaz, hogy nekem nincs, de használtam már sokat és tényleg elképesztő szerkezetek ;)@Sonny írta:Apple cuccokból teljesen tájékozatlan vagyok,mekkora képernyője van ennek az ipad mininek? Microsoft Office van iOS operációs rendszerre? Az fontos lenne nagyon,mert napi szinten szükség van rá.
Igazából valamilyen Windows 8-at futtató eszközre gondoltam először és egy 10,1"-es kijelző is jó lenne.
De köszi a tippet egyébként, nem zárkózom el tőle teljesen!Majd lehet benézek valamelyik üzletbe,ahol ki is lehet próbálni és meglátjuk milyen benyomást tesz rám.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem