Remélem pénzt csinálunk ebből a ......

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 17., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 13:33
Csak annyit, amennyit ide is kiírunk. Elvileg vinné az Arsenal, de magas a fizetési igénye. Chelsea elvileg szintén vinné (bár ez szerintem csak az ügynökének a mókája), és akkor van a mai legfrissebb, hogy hosszabbítani akar.sentry írta:Chelseas és Arsenalos haverom szerint is Khedirát még ma vagy holnap bejelentik mint új Arsenal játékost.
Remélem igaz.![]()
Esküszöm bontom egyből a sört ha hivatalos lesz.
R24 mit tudsz erről? Fogalmam sincs hogy ők honnan szedték a hírt.
Skybet 4/7-es oddsot ad az Arsenalnak 6/4-es a kékeknek Szóval ők valszeg tudnak már valamit.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. július 17., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 13:19
VanillaSky írta:Ilyen baromságokat milyen újságírók találnak ki? A spanyol kevés kivétellel bárhova mehetne, de majd pont egy olasz középcsapat tudná megszerezni. Pénzük sincs rá és egy játékosnak is az a klub nem a jófajta kihívások közé tartozik, hanem a leépülés egyenes útja.A Milan figyelemmel kíséri James sorsának alakulását. Ugyanis amennyiben a Real Madrid leigazolja a kolumbiai játékost, úgy megpróbálják magukhoz csábítani Iscot. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 17., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 12:25
Ilyen baromságokat milyen újságírók találnak ki? A spanyol kevés kivétellel bárhova mehetne, de majd pont egy olasz középcsapat tudná megszerezni. Pénzük sincs rá és egy játékosnak is az a klub nem a jófajta kihívások közé tartozik, hanem a leépülés egyenes útja.A Milan figyelemmel kíséri James sorsának alakulását. Ugyanis amennyiben a Real Madrid leigazolja a kolumbiai játékost, úgy megpróbálják magukhoz csábítani Iscot. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 17., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 10:51
Én kedvelem az öreget, de a BL cím megnyerése és Casillas pokolba kívánása az 1 percen és Ramoson múlott, látszott is Ikeren, ahogy majdnem kezet csókolt Ramosnak a meccs után. Sőt még a kupát is vele vetette volna át.Casillasról viszont tudom, hogy még így is BL-t és kupát nyert nekünk, hogy csak az ezekhez fűződő meccseken szerepelt.
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 17., csütörtök 10:45
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 17., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 17., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 10:19
ziro4vr írta:Adom. Navas és Lopez jó lehet, jobbat nagyon nem tudnánk összehozni jelenleg.CS0ki írta:Szerintem Casillasnak kell távoznia. Lopez jól el van, relatíve alacsony fizetés, megbízható, saját nevelésű kapus, aki körül nincs...balhé. Semmi okunk szerintem őt eladni. Ha Navas olyan jól nyomja majd, akkor szépen kiszorítja Lopezt, és a spanyol megy a kupába, ennyi.
Kroos meg végre hivatalos, lehet rámenni a többiekre. Már ha lesznek többiek!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 17., csütörtök 10:15
Adom. Navas és Lopez jó lehet, jobbat nagyon nem tudnánk összehozni jelenleg.CS0ki írta:Szerintem Casillasnak kell távoznia. Lopez jól el van, relatíve alacsony fizetés, megbízható, saját nevelésű kapus, aki körül nincs...balhé. Semmi okunk szerintem őt eladni. Ha Navas olyan jól nyomja majd, akkor szépen kiszorítja Lopezt, és a spanyol megy a kupába, ennyi.
Kroos meg végre hivatalos, lehet rámenni a többiekre. Már ha lesznek többiek!
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 17., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 17., csütörtök 10:10
neuert a középpályára hoznám, ha pogba nem mozdítható.BLaZE írta:ezek után? Neuer![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. július 17., csütörtök 10:09
ezek után? Neuercart írta:És kit hoznátok helyettük? Top kapus nem mozdítható...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. július 17., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 17., csütörtök 10:07
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem