Sokak szerint Rakitic még Modricnál is jobb.Realista24 írta:Rakitic meg jobb, mint Kroos

Ez meg.Realista24 írta:Suarez 81 millió eurója 1 hónap alatt vissza fog jönni nekik, ezt az összeget bevárják, és már igazolnak is újra

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 17., csütörtök 10:31
Sokak szerint Rakitic még Modricnál is jobb.Realista24 írta:Rakitic meg jobb, mint Kroos
Ez meg.Realista24 írta:Suarez 81 millió eurója 1 hónap alatt vissza fog jönni nekik, ezt az összeget bevárják, és már igazolnak is újra
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 10:13
Marci77 írta:Jó, RMCF már ott megutálta,meg ellene van teljesen hogy a Barca megvette,és többen akkor kapták fel rá a fejüket,és mondták hogy kár hogy nem Realos lett (Ami amúgy tényleg kár). Egyrész ez nem igaz hoy az Arsenalnak nem kellett. De akkoriban eladta a vezetőség a legjobbakat,sajnos ez volt a helyzet,és mivel 1 év volt asszem a szerződéséből nem is drágán. Akkoriban simán ó lett volna a Realban.(Engem akkor kicsit meg is lepett hogy lépett) Mindenki tudta,hogy nem lesz kezdő abban a Barcában olyan felfogásban. pedig Busquetsnél jobb játékos (volt).
Láttam elég meccsen hogy tudjam,jó játékos..volt.(Inkább 2 jó szezonja volt,de a második elég jó) Mostmár elb*szta a karrierjét a Barcában. (ami ahogy mondtam eléggé benne volt a pakliban)
Anno már vitáztam erről RMCFfel, még egyszer nem akarok.(Ezen kicsit túlpörgött,na mindegy. (És jönne válasz hogy nem lett belőle senki,de egyrészt nem is vártunk sokat másrészt alig játszott pár meccsen,akkor is többet védőben...))
Én remélem máshol összeszedi magát,jó lenne Arsenalos szinten látni..)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 17., csütörtök 7:56
foci is osszetett, szerintem lenne par olyan klub vagy edzo aki inkabb Songot valasztana Buszkec helyett.nmate írta:Dehogy jobb. Max atlétikában, de fociban nem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 17., csütörtök 5:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 17., csütörtök 1:37
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 17., csütörtök 1:19
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 17., csütörtök 0:50
padon jóhogy meghízikrealistahuni írta:Nem tudom, én az arsenalos Songra úgy emlékszem, hogy robbanékonyabb és gyorsabb volt. A barcába mintha felszedett volna pár kilót, mert most eléggé khedirásan fordul, lassú lett és körülményes.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 17., csütörtök 0:49
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 17., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 16., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 16., szerda 23:35
igen, a büntetés.dzsi91 írta:ne nagyon reménykedjenek odaát szerintem, majd jövőnyáron talán megindul valami.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 16., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 16., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 16., szerda 23:14
Az hogy ki nevezheto top-nak meg ki nem, az engem nem erdekel. De egy valami biztos: az utolso Arsenalos eveben a csapata egyik huzoembere volt. Nekunk pedig pont egy ilyen jatekosra lett volna szuksegunk Khedira, vagyis inkabb Lass helyett.Galacticos írta:attól még az az egy szezonja jó volt. és top öt volt, de kizárólag abba az évbe, mostmár elbaszta az egészet sose lesz még egy olyan jó éve, de ez azon az egyen már nem változtat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 16., szerda 23:05
attól még az az egy szezonja jó volt. és top öt volt, de kizárólag abba az évbe, mostmár elbaszta az egészet sose lesz még egy olyan jó éve, de ez azon az egyen már nem változtat.R.M.C.F írta:Majd elmegy a monacoba most nyáron,aztán jövő nyáron ott sem marasztalják annyira jó lesz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 16., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 16., szerda 22:59
abban a szezonban (!!!) ami után megvette a barca song top 5 vkp volt.R.M.C.F írta:Új értelmezést nyert a top játékos kifejezés. Mert ha a top,azt jelenti hogy a posztján benne van a legjobb 20ban,akkor igazad van.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem