Ilyen baromságokat milyen újságírók találnak ki? A spanyol kevés kivétellel bárhova mehetne, de majd pont egy olasz középcsapat tudná megszerezni. Pénzük sincs rá és egy játékosnak is az a klub nem a jófajta kihívások közé tartozik, hanem a leépülés egyenes útja.A Milan figyelemmel kíséri James sorsának alakulását. Ugyanis amennyiben a Real Madrid leigazolja a kolumbiai játékost, úgy megpróbálják magukhoz csábítani Iscot. Forrás: Madridom.hu

Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mi vida:
honnan gondolod hogy lopez lesz a csere?
honnan gondolod hogy lopez lesz a csere?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
"Az átigazolási ügy pikantériája, hogy egyes spanyol lapok értesülései szerint a Barcelonának felajánlotta Kroos játékjogát a menedzsere, de a katalánok nem éltek a lehetőséggel, mondván, nem szeretnék, ha megromlana a kapcsolatuk a bajorokkal. " - NSO
ez már megint mi?
ez már megint mi?

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
Én kedvelem az öreget, de a BL cím megnyerése és Casillas pokolba kívánása az 1 percen és Ramoson múlott, látszott is Ikeren, ahogy majdnem kezet csókolt Ramosnak a meccs után. Sőt még a kupát is vele vetette volna át.Casillasról viszont tudom, hogy még így is BL-t és kupát nyert nekünk, hogy csak az ezekhez fűződő meccseken szerepelt.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Én nem tudom López mennyire lesz elégedett a padon, és hogy milyen lesz a teljesítménye ha csak epizód szerepeket vállal kupában... Casillasról viszont tudom, hogy még így is BL-t és kupát nyert nekünk, hogy csak az ezekhez fűződő meccseken szerepelt. Szerintem ő tökéletes lesz a padra megint
jövőre pedig eleresztjük.
Ezen a nyáron viszont Lópeznek kell mennie, akármilyen jó kapus, sokkal könnyebben lecsapnak rá, pénzt is kapunk érte és megérdemli, hogy első számú kapus legyen valahol.
Khedira meg
mi van máár? SOKKAL jobb helye van Angliába, Franciao., Németo.ba mint itt... Adják mán el
amúgy sincs helye már, itt van Kroos.
DiMaría meg csak akkor fogja felvenni a burkáját meg gutráját ha James offisöl lesz

Ezen a nyáron viszont Lópeznek kell mennie, akármilyen jó kapus, sokkal könnyebben lecsapnak rá, pénzt is kapunk érte és megérdemli, hogy első számú kapus legyen valahol.
Khedira meg

DiMaría meg csak akkor fogja felvenni a burkáját meg gutráját ha James offisöl lesz
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Na Kroos hivatalos.
Akkor a héten még rendeződjön le,Navas meg James oszt csókolom.
Szerintem így rendben is lesz a csapat.
Ha Khedira meg marad akkor meg főleg rendben lesz...
Subidubidú!!!!!!!!! :Đ

Akkor a héten még rendeződjön le,Navas meg James oszt csókolom.
Szerintem így rendben is lesz a csapat.
Ha Khedira meg marad akkor meg főleg rendben lesz...

Subidubidú!!!!!!!!! :Đ
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Ma gondolom nem lesz Keylor Navas official.
Remélem a héten ő is azlesz, aztán jöhet Pogba.

Remélem a héten ő is azlesz, aztán jöhet Pogba.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Adom. Navas és Lopez jó lehet, jobbat nagyon nem tudnánk összehozni jelenleg.CS0ki írta:Szerintem Casillasnak kell távoznia. Lopez jól el van, relatíve alacsony fizetés, megbízható, saját nevelésű kapus, aki körül nincs...balhé. Semmi okunk szerintem őt eladni. Ha Navas olyan jól nyomja majd, akkor szépen kiszorítja Lopezt, és a spanyol megy a kupába, ennyi.
Kroos meg végre hivatalos, lehet rámenni a többiekre. Már ha lesznek többiek!
Pontosan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Adom. Navas és Lopez jó lehet, jobbat nagyon nem tudnánk összehozni jelenleg.CS0ki írta:Szerintem Casillasnak kell távoznia. Lopez jól el van, relatíve alacsony fizetés, megbízható, saját nevelésű kapus, aki körül nincs...balhé. Semmi okunk szerintem őt eladni. Ha Navas olyan jól nyomja majd, akkor szépen kiszorítja Lopezt, és a spanyol megy a kupába, ennyi.
Nem illik.
Neuer és Courtois az abszolút csúcs jelenleg, akik közül érdemes lenne hozni a kezdőbe valakit...
- hala real
neuert a középpályára hoznám, ha pogba nem mozdítható.BLaZE írta:ezek után? Neuer![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
ezek után? Neuercart írta:És kit hoznátok helyettük? Top kapus nem mozdítható...

halálomig madridista leszek
És kit hoznátok helyettük? Top kapus nem mozdítható jelenleg...
- hala real
ha megy casillas, akkor lopezt is el kell adni, mert ugyanúgy balhé lesz, hogy miért casillas ment, miért nem lopez...
tehát vagy egyik sem - navas érkeztével valakinek muszáj - , vagy mindkettő
tehát vagy egyik sem - navas érkeztével valakinek muszáj - , vagy mindkettő
Szerintem Casillasnak kell távoznia. Lopez jól el van, relatíve alacsony fizetés, megbízható, saját nevelésű kapus, aki körül nincs...balhé. Semmi okunk szerintem őt eladni. Ha Navas olyan jól nyomja majd, akkor szépen kiszorítja Lopezt, és a spanyol megy a kupába, ennyi.

Nincs beregelve, de olvassa a fórumot....BLaZE írta: akinek beépített emberei vannak, úgy persze hogy hamarabb jönnek a hírek. a végén kiderül hogy valamelyikőtök maga FlorentinoKhedira meg bassza meg, nem hiszem el, hogy nem tudunk túladni rajta...
![]()

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
akinek beépített emberei vannak, úgy persze hogy hamarabb jönnek a hírek. a végén kiderül hogy valamelyikőtök maga FlorentinoRealista24 írta:Én nem, Khedira maradni akarBLaZE írta:nah végre hivatalos. mindeki happy?![]()
![]()
Hamarabb lehoztuk, mint a Marca :Đ

halálomig madridista leszek
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
Üdv a csapatban 
http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... toni-kroos
17 órakor lesz a bemutatása a Bernabéuban.

http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... toni-kroos
17 órakor lesz a bemutatása a Bernabéuban.