Én nyomtam a mind a kettőt elküldenémre

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. július 17., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 17., csütörtök 8:18
Pedig a hirek szerint Mourinho megadna neki azt, amire vagyik.Nika91127 írta:Khedira lehet hosszabbítani akar,mert máshol nem kapna akkora fizut amekkorára vágyna...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. július 17., csütörtök 8:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 17., csütörtök 8:16
Nem meglepo hogy ezt mondja azok utan, hogy hozzank joncsütörtök, 07:13 Keylor Navas: “A Real Madrid volt a prioritás” – áll a Marca mai címlapján. A kapus előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Bayern Münchennel, amit azonban megszakított a Királyi Gárda érdeklődése miatt. Forrás: Madridom.hu
Kinek kell tavoznia? Szerintem inkabb menjen el most ingyen valahova, minthogy meg egy even keresztul a padon uljon es/vagy a sajat mitoszat rombolja.csütörtök, 07:21 Az AS szerint Pérez és Casillas megállapodást kötöttek mielőtt Brazíliába utazott volna. Ennek értelmében a válogatott hálóőr a 2014/15-ös szezont még a Real Madridnál tölti el, és a szezon végeztével ingyen távozhat. A döntés a játékos kezében van. Forrás: Madridom.hu
Az hogy megprobaltak tolunk leigazolni valakit a klub hata mogott, az nem meglepo. Viszont pont Pepetcsütörtök, 07:16 Alfredo Duro: “Pepének volt ajánlata a Barcelonától. A katalán csapat a Real Madrid háta mögött próbálta leigazolni a védőt, amikor éppen nem a legjobb időszakát élte Madridban.” Forrás: Madridom.hu
Annyira nem orulok neki, de ha mar jon, akkor probaljuk kihozni a helyzetbol a maximumot.csütörtök, 07:25 Tegnap este felgyorsultak a tárgyalások James ügyében. A Real Madrid ahogy lezárta Kroos és Navas ügyét, sebességet emelt és az AS szerint teljes megállapodásra jutottak a Monaco csapatával. A vételár 70 millió euró és egy játékos, vélhetően Casemiro lesz. Hivatalos bejelentésre az elkövetkezendő napokban kerülhet sor. Forrás: Madridom.hu
csütörtök, 07:52 Sami Khedira meglepő lépésre szánta el magát az El Confidencial szerint! A német válogatott játékosa úgy döntött, hogy hivatalos közlemény formájában fog “mea culpázni”, és egyben jelezni fogja szándékát, hogy szeretné meghosszabbítani szerződését. Khedira bízik abban, hogy még nem futott ki az időből, és a vezetőség elfogadja bocsánatkérését. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 17., csütörtök 8:10
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. július 17., csütörtök 7:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 17., csütörtök 7:43
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 16., szerda 22:48
Én a vezetőség helyében megmondanám Suáreznek, hogy harapja meg mindegyiküket, aztán megtenném kötésben őket valami szép summával, mekkorát lehetne kaszálni..Realista24 írta:Suarez helyében megtenném 1 millióval, aztán jó estét
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 22:40
Suarez helyében megtenném 1 millióval, aztán jó estétpavel írta:"A chilei La Tercera nevű lap arról számol be, hogy 69-szeres pénzt fizet az egyik fogadóiroda, amennyiben Suarez Ronaldót vagy Bale-t megharapja a következő szezonban. Ám, ha Pepét harapja meg, akkor csak 21-szeres pénz jár a fogadónak. "
Na végre egy eredeti ötlet!![]()
![]()
Bár én inkább S.Ramos ellen nézném meg!
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. július 16., szerda 22:17
De tényleg,annyira szépek..miért nem tud ilyet az adidas?remélem nem lesz az a sárkányos, lehetnének a nike mezek amiket posztoltatok.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 16., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. július 16., szerda 21:51
ha jól tudom a Bayern München magyar oldalán van a fórumban Kroos topicMutogatják nekünk itt fukkot, amikor én már Kroos-topicot akarok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 16., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 16., szerda 21:37
ferni írta:valami Yohji Yamamotoról van szó, akit megkérhettek a 3. számú mez készítésére ,ez lenne a sárkány hátterében, bár én nem tudom elképzelni, hogy Perez ezt engedné... max az ázsiai piac miatt lenne jó....
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem