Első csapatba vele!!!!!!

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 16., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 19:53
dealBBeno írta:Na a bild szerint 30 millio lesz kroos ara. Szoval edig buktunk 4 milliot khediran es buktunk 5 ot krooson
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 16., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 16., szerda 19:35
nmate írta:Flegma stílusból vissza
miért lenne bizonytalan a kapus poszt? Egyáltalán nem az. És még jópár évig nem is lenne. Akár Lopez marad a kezdő, akár Iker magára talál. Majd 36-27 éves korukban el lehet gondolkozni a hogyantovábbonnmate írta: hanem olyan posztokon történő váltásokról, amik bizonytalanok, amik a következő évben könnyen szűk keresztmetszetté válhatnak. Tetszik vagy sem, ide tartozik a kapusposzt, a középpályán Xabi és DM és a támadósorban a kiszámíthatatlan Benzema. Ezeket most el kell kezdeni foltozni.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. július 16., szerda 19:31
De a Marca azt is írja, hogy Khedira ki akarja használni, hogy hamarosan lejár a szerződése, és nettó 7 millás fizut akar.. Na ez az epic.. Itt a bökkenő.BBarni írta:A Marca szerint az Arsenal megegyezett a Real Madriddal Sami Khedira ügyében és 25 millió euróért válthat csapatot!
![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 19:29
Flegma stílusból vissza, aztán értelmezd amit írok kérlek, én nem új alapokról beszéltem, hanem olyan posztokon történő váltásokról, amik bizonytalanok, amik a következő évben könnyen szűk keresztmetszetté válhatnak. Tetszik vagy sem, ide tartozik a kapusposzt, a középpályán Xabi és DM és a támadósorban a kiszámíthatatlan Benzema. Ezeket most el kell kezdeni foltozni. Érzésem szerintem ennyi változás elfér, persze nem mindet egyszerre, de a BL győzelemmel nyertünk egy kis időt.Mike írta:nyertünk végre egy bl-t, hurrá, változtassunk is
nem. Folytassuk, a kp-t rendebrakjuk, jó esetben 2-3 évig még csúcson leszünk, aztán utána lehet az új alapokról gondolkodni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 16., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 16., szerda 19:24
azzal eddig sem volt gond szerintem, a fizetése a kényesebbBBarni írta:A Marca szerint az Arsenal megegyezett a Real Madriddal Sami Khedira ügyében és 25 millió euróért válthat csapatot!
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 16., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 16., szerda 19:22
megsérült, jött lopez, alig játszott, persze hogy nem úgy teljesített. Kapusoknál a folyamatos játék még fontosabb. Aztán nyáron meg alig tudott készülni a csapattal.Ehhez képez idén nem nagyon lehett rá panasz a bl döntőig.tubatibi írta:Nem jött össze neki az utóbbi 2 hónap? Inkább úgy mondanám, hogy az elmúlt 2 évből jó, ha összejött neki 2 hónap.
nyertünk végre egy bl-t, hurrá, változtassunk isnmate írta:Mikor váltsunk, ha nem egy BL győzelem után?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 16., szerda 19:19
Nagyon erős túlzás. Idén több mint 2 hónap összejött. De hát a divat az divat, követni kell.tubatibi írta: Nem jött össze neki az utóbbi 2 hónap? Inkább úgy mondanám, hogy az elmúlt 2 évből jó, ha összejött neki 2 hónap.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 16., szerda 19:11
Nem jött össze neki az utóbbi 2 hónap? Inkább úgy mondanám, hogy az elmúlt 2 évből jó, ha összejött neki 2 hónap.Mike írta:Én nem értem ezt a Navas biznict...
van egy Lopezünk. Jól védett? Jól.
van egy Ikerünk, legenda, az utóbbi 2 hónap nem jött össze neki, és máris dobjuk ki mint a macskát? Szép húzás lenne.
A BL döntőig meg végig dicsérve volt. Azér ne gondolja senki hogy elfelejtett védeni. Még ha nem is lesz már maximálisan a régi, ha ő nem akar váltani akkor biztos nem adnám el, főleg h van egy megbízható Lopez mellette
és akkor hozunk egy Navast, aki 27 éves korára csak egy Levantéig jutott. Mondják itt sokan hogy top3as kapus. Hát ha az lenne akkor 1000% hogy máshol játszana. Láttatok tőle sorozatban 10-15 meccset? Ahol úgy is néztétek mintha a saját kapusunk lenne, és nem csak 1-2 bravúrra kaptátok fel a fejeteket? Az hogy a barca és real ellen oda vissza láttátok, meg max még pár meccsen, az édes kevés. Ennyi jó meccse Ikernek is volt tavaly.
bár ha nem alapból a kezdőbe jön, akkor oké
csak az a helyzet hogy egyik jelenlegi kapusunkat sem adnám el
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 19:03
Mikor váltsunk, ha nem egy BL győzelem után? Persze okos váltások kellenek, amik még egészségesek. Szerintem kapusváltásra pont alkalmas az idő. Iker vagy Lopez lehet még lehoz egy szezont, de innen már csak lefelé van nekik.Mike írta:Én nem értem ezt a Navas biznict...
van egy Lopezünk. Jól védett? Jól.
van egy Ikerünk, legenda, az utóbbi 2 hónap nem jött össze neki, és máris dobjuk ki mint a macskát? Szép húzás lenne.
Nem mindenki 22 éves korára éri ám el a csúcsot. Navas nagyon jó kapus, nem statisztikák alapján hoztam fel én sem a nevét, már a hírek előtt sem.Mike írta:és akkor hozunk egy Navast, aki 27 éves korára csak egy Levantéig jutott. Mondják itt sokan hogy top3as kapus. Hát ha az lenne akkor 1000% hogy máshol játszana. Láttatok tőle sorozatban 10-15 meccset? Ahol úgy is néztétek mintha a saját kapusunk lenne, és nem csak 1-2 bravúrra kaptátok fel a fejeteket? Az hogy a barca és real ellen oda vissza láttátok, meg max még pár meccsen, az édes kevés. Ennyi jó meccse Ikernek is volt tavaly.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 16., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 16., szerda 18:59
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem