Navas meg igen jó, nálam a liga az övé, BL+kupa Ikeré. Meg hébe-hóba pár ligameccs, hétközi fordulók pl. Legalábbis ősszel mindenképpen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 16., szerda 18:06
Szerencsésebb, mintha a Modric-Casemiro-Pogba(MCP) trió pengetné. :Đnmate írta:Ha jönne Pogba, a középpályát is lehet rövidíteni, MKP. Bár nem tudom mennyire szerencsés így Magyarországon.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 17:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 16., szerda 17:35
Fukkot!!! Volt rá egy hónapod, hogy megtanuld!realistahuni írta:hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
legyen már hivatalos.![]()
ő tudja csak igazán hogy kell mutatni a fakkot.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 17:19
a csődör aki meghágja a világotdoncsontos írta: Nyugalom ezzel csak az árát veri feljebb. Az asszony meg biztos úgy van vele, hogy gond csak akkor lesz ha neki is betalál.Aztán jön a kis Sami leigázni a világot
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 16., szerda 17:17
hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 16., szerda 17:16
hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 16:17
en Mallorcatubatibi írta:Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 16., szerda 15:58
tubatibi írta:Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 16., szerda 15:57
Nem, Mallorcán van.tubatibi írta:Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 16., szerda 15:57
Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 16., szerda 15:34
hehe írta:monnyuk visszanézte videón az elmúlt pár évét. volt rá ideje, míg a többiek fociztak a vébénTuti valami dramai fordulat allt be casillasnal es emiatt jon navas.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 15:11
monnyuk visszanézte videón az elmúlt pár évét. volt rá ideje, míg a többiek fociztak a vébénTuti valami dramai fordulat allt be casillasnal es emiatt jon navas.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:59
egyszóval:ericco írta:Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 16., szerda 14:55
Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:51
úgy hívják: majomde ha megnézed, valami genetikai "bibi" lehet nála, mert a kezei a testéhez képest hosszabbak.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem