egyszóval:ericco írta:Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
majom

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:59
egyszóval:ericco írta:Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 16., szerda 14:55
Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:51
úgy hívják: majomde ha megnézed, valami genetikai "bibi" lehet nála, mert a kezei a testéhez képest hosszabbak.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 14:50
Nah látod, józanon még Te is tudod a szabályokathehe írta:munkaidőben az alkoholfogyasztás tilos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 16., szerda 14:48
egyértelmű. max 3-4 kapus van, akiknek jobban örülnék, de ők elérhetetlenek.ericco írta: Ter Stegennél és Bravonál szerintem jobb.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 16., szerda 14:43
Félre vagy informálva. Rakitic és Xavi eggyel odébb játszikhehe írta:augusztus 31. 11:39 óra, meg még este is. biglia jön betömni a lyukakat.
Szerintem a tökéletes kapus. Ő az ilyen jó rugókkal rendelkesző, bravúrkapus alapból, de ha megnézed, valami genetikai "bibi" lehet nála, mert a kezei a testéhez képest hosszabbak. Ráadásul lábbal is rohadt ügyes. Simán lehet belőle Neuer kaliber, ehhez csak egy nagy klubba kellett végre szerződnie. Ha tényleg jön, innen már csak rajta múlik. Ter Stegennél és Bravonál szerintem jobb.de azért van minimális félelem bennem, hogy milyen lesz a "szürke hétköznapokon"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:40
Még az sem, mert a fax nem megy át (ManU styleaugusztus 31. 11:39 óra, meg még este is. biglia jön betömni a lyukakat.
Csupa olyat, akiről most azt írtad, hogy nem kell, és megvehetjük belőle, hameszt, reuszt meg a faszt
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 16., szerda 14:39
Adom. Navas nagyon jó kapus, de azért van minimális félelem bennem, hogy milyen lesz a "szürke hétköznapokon". Rangadókon, nagy meccseken faja, ez nagyon jó, de megnyugtató, ha van mellette/mögötte egy Lopez.ericco írta:Na, Keylor Navas jön. Ez igazán jó hír. Távozni pedig Casillas fog, ez egyértelmű. Belefáradt ő már a Madridba, ami érthető, nem csak az elmúlt két idény fényében. Egyszerűen már belefáradt az élő legenda szerepébe, mint anno Raúl, és elmegy légióskodni. Teljesen érthető döntés.
Lopez pedig maradni fog, többször is nyilatkozta, hogy nem készül sehová. Másfél év után nem fog lelépni álmai klubjából. Esetleg jövőre, ha Navas mellett csak minimális lehetőséget kap majd.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:36
augusztus 31. 11:39 óra, meg még este is. biglia jön betömni a lyukakat.Officiális bejelentéseket akarok, ma!
hova nyomjam a puszit?Én is. Kroos, Pogba, Navas és patinnyó
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 16., szerda 14:35
Én is. Kroos, Pogba, Navas és patinnyóRealista24 írta:Officiális bejelentéseket akarok, ma!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:33
hehe írta:fear not my broda', nem tiszteletből, hanem hogy az egysejtűek is megértsék, mire célzok![]()
te népművészeti cserépedény, te
De legalább az én nickem nagybetűvel írtad
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 16., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:30
fear not my broda', nem tiszteletből, hanem hogy az egysejtűek is megértsék, mire célzok![]()
te népművészeti cserépedény, te
De legalább az én nickem nagybetűvel írtad
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:26
casillas kb olyan szar mellette, mint Realista![]()
Hát csak leültél a géphez, rövidhírek, pörget az elsőig, aztán képben is vagy :Đoké, monnyad a mélytorkú vállalatvezetésnek, hogy ne szervezzenek meetinget a nyár közepén
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:24
nézzél be a videnyók topikba.BlancoMark írta:Navas lábbal mennyire erős? Bevonható néha a passzolgatásba?
oké, monnyad a mélytorkú vállalatvezetésnek, hogy ne szervezzenek meetinget a nyár közepénNe idegesítsél hehe, reggel ez volt az első hír, amit kiírtam b+![]()
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 16., szerda 14:19
Nem, Cilessent akartam. Irónia, plusz az ő neve felmerült itt a fórumon pár napja, Krulé meg nem:)Kerlon írta:akarod mondani: Krult
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 16., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:17
Ne idegesítsél hehe, reggel ez volt az első hír, amit kiírtam b+hehe írta:nso szerint már le is igazoltuk navast a kapuba
kell a vérfrissítés, casillas, lopez szevasztok, köszipuszi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 14:14
Attól, mert Benzema nem tipikus befejező csatár, attól ő még csatár, James meg nem.BBeno írta:Amugy ja. Pogba nem jon akkor legyen egy khedira out kroos in. Morata out falcao\james in. Benzema sem befejezo csatar siman jatszhatna james azon a poszton benzemat valtva. Dm meg maradjon
akarod mondani: KrultRasta írta:Cilessent meg a 11-es párbajokra.....Oh wait
Azt még megérteném, hogy hülyeségeket csinál a komolytalan olasz bajnokságban, de a vb-n a francia csapattársai mellett is? Az a baj, hogy ő is olyannak tűnik, mint Suárez, aki nem képes ezt levetkőzni... Pepe sem javult sokat, max nem rúgja szarrá a földön fekvő ellenfelet... Azonkívül meg vannak az agyatlan reklamációi és még néha az apró törlesztései, felesleges odarúgásai, durvaságai.Zsombor írta:Persze, hogy csak elméleti megoldás, de azért nem mindegy, hogy olyan közegbe kerülsz, ahol válogatott társaid is játszanak, ott egy francia legenda is a csapatnál plusz egy világklasszis edző, tele világklasszis játékosokkal. Ezzel szemben az olasz liga teljesen nevetséges, főleg, hogy most Conte is lelépett a Juvétól, nem értem miért maradna, ha hívná a Real, és DM esetleges lelépésével könnyen a kezdőben találhatná magát. Arról nem is beszélve, hogy egy 21 éves srácról beszélünk. Ramos is levetkőzte a butaságai nagyrészét Pepével egyetemben.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem