a csődör aki meghágja a világotdoncsontos írta: Nyugalom ezzel csak az árát veri feljebb. Az asszony meg biztos úgy van vele, hogy gond csak akkor lesz ha neki is betalál.Aztán jön a kis Sami leigázni a világot

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 16., szerda 17:19
a csődör aki meghágja a világotdoncsontos írta: Nyugalom ezzel csak az árát veri feljebb. Az asszony meg biztos úgy van vele, hogy gond csak akkor lesz ha neki is betalál.Aztán jön a kis Sami leigázni a világot
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 16., szerda 17:17
hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
legyen már hivatalos.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 16., szerda 17:16
hehe írta:lószájú kedirának bejött az élet, nem elég, hogy csak a 3. játékos (asszem) aki 1 évben béellt meg vébét nyert, stadiont neveztek el erről a baszadékról odahaza, ráadásul most olyan cikket láttam, hogy a leggyönyörűbb focistabarátnő ki másé lenne, mint ezé a gyökérfejűé![]()
legyen már hivatalos.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 16:17
en Mallorcatubatibi írta:Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 16., szerda 15:58
tubatibi írta:Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 16., szerda 15:57
Nem, Mallorcán van.tubatibi írta:Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 16., szerda 15:57
Mindezt Madridban nyilatkozta.Toni Kroos: “Holnap vagy holnapután már Madridba mehetek. Még nem hivatalos, addig nem mondhatok semmi mást.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 16., szerda 15:34
hehe írta:monnyuk visszanézte videón az elmúlt pár évét. volt rá ideje, míg a többiek fociztak a vébénTuti valami dramai fordulat allt be casillasnal es emiatt jon navas.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 15:11
monnyuk visszanézte videón az elmúlt pár évét. volt rá ideje, míg a többiek fociztak a vébénTuti valami dramai fordulat allt be casillasnal es emiatt jon navas.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:59
egyszóval:ericco írta:Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 16., szerda 14:55
Én inkább arra akartam utalni, hogy a beíveléseket is jól húzza lehehe írta:úgy hívják: majom![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:51
úgy hívják: majomde ha megnézed, valami genetikai "bibi" lehet nála, mert a kezei a testéhez képest hosszabbak.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 14:50
Nah látod, józanon még Te is tudod a szabályokathehe írta:munkaidőben az alkoholfogyasztás tilos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 16., szerda 14:48
egyértelmű. max 3-4 kapus van, akiknek jobban örülnék, de ők elérhetetlenek.ericco írta: Ter Stegennél és Bravonál szerintem jobb.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 16., szerda 14:43
Félre vagy informálva. Rakitic és Xavi eggyel odébb játszikhehe írta:augusztus 31. 11:39 óra, meg még este is. biglia jön betömni a lyukakat.
Szerintem a tökéletes kapus. Ő az ilyen jó rugókkal rendelkesző, bravúrkapus alapból, de ha megnézed, valami genetikai "bibi" lehet nála, mert a kezei a testéhez képest hosszabbak. Ráadásul lábbal is rohadt ügyes. Simán lehet belőle Neuer kaliber, ehhez csak egy nagy klubba kellett végre szerződnie. Ha tényleg jön, innen már csak rajta múlik. Ter Stegennél és Bravonál szerintem jobb.de azért van minimális félelem bennem, hogy milyen lesz a "szürke hétköznapokon"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:40
Még az sem, mert a fax nem megy át (ManU styleaugusztus 31. 11:39 óra, meg még este is. biglia jön betömni a lyukakat.
Csupa olyat, akiről most azt írtad, hogy nem kell, és megvehetjük belőle, hameszt, reuszt meg a faszt
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem