Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 14:14

BBeno írta:Amugy ja. Pogba nem jon akkor legyen egy khedira out kroos in. Morata out falcao\james in. Benzema sem befejezo csatar siman jatszhatna james azon a poszton benzemat valtva. Dm meg maradjon
Attól, mert Benzema nem tipikus befejező csatár, attól ő még csatár, James meg nem.
Rasta írta:Cilessent meg a 11-es párbajokra.....Oh wait :mrgreen:
akarod mondani: Krult
Zsombor írta:Persze, hogy csak elméleti megoldás, de azért nem mindegy, hogy olyan közegbe kerülsz, ahol válogatott társaid is játszanak, ott egy francia legenda is a csapatnál plusz egy világklasszis edző, tele világklasszis játékosokkal. Ezzel szemben az olasz liga teljesen nevetséges, főleg, hogy most Conte is lelépett a Juvétól, nem értem miért maradna, ha hívná a Real, és DM esetleges lelépésével könnyen a kezdőben találhatná magát. Arról nem is beszélve, hogy egy 21 éves srácról beszélünk. Ramos is levetkőzte a butaságai nagyrészét Pepével egyetemben.
Azt még megérteném, hogy hülyeségeket csinál a komolytalan olasz bajnokságban, de a vb-n a francia csapattársai mellett is? Az a baj, hogy ő is olyannak tűnik, mint Suárez, aki nem képes ezt levetkőzni... Pepe sem javult sokat, max nem rúgja szarrá a földön fekvő ellenfelet... Azonkívül meg vannak az agyatlan reklamációi és még néha az apró törlesztései, felesleges odarúgásai, durvaságai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:13

nso szerint már le is igazoltuk navast a kapuba :D

kell a vérfrissítés, casillas, lopez szevasztok, köszipuszi.
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 14:12

És reaktiváljuk Higuitát a barimeccsekre. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matt009 2014. július 16., szerda 14:13-kor.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 14:10

és ha vki sérült akkor még jól leszek én is :lol: :lol:
Offbú' ki.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 16., szerda 14:08

Cilessent meg a 11-es párbajokra.....Oh wait :mrgreen:

Amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy ha már generációt váltunk a kapusainknál, akkor rendesen váltsunk? Csak azért mondom, mert Navas sem az a rettentő fiatal, 22-23 éves tehetség, hanem már 28, nem sokkal fiatalabb Lopezéknél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rasta 2014. július 16., szerda 14:11-kor.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 14:05

Neuer-t meg megvesszük a Klub-VB-re, a Spanyol szuperkupára Courtois-t, a visszavágóra pedig Gea-t. Meg is vagyunk?

Össz. = -20M

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 16., szerda 14:03

Realista24 írta:Facebook komment:
Cassillas: spanyol kupa
Lopez: Bajnokság
Navas: Bl
Ez így jó is lenne
:mrgreen:
Akkor ez az Kiko Casilla gyerek még kéne a Sevilla elleni döntőre :mrgreen: :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 13:32

Cassillas
idáig olvastam :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 13:26

Facebook komment:
Cassillas: spanyol kupa
Lopez: Bajnokság
Navas: Bl
Ez így jó is lenne
:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 16., szerda 13:18

Persze, hogy csak elméleti megoldás, de azért nem mindegy, hogy olyan közegbe kerülsz, ahol válogatott társaid is játszanak, ott egy francia legenda is a csapatnál plusz egy világklasszis edző, tele világklasszis játékosokkal. Ezzel szemben az olasz liga teljesen nevetséges, főleg, hogy most Conte is lelépett a Juvétól, nem értem miért maradna, ha hívná a Real, és DM esetleges lelépésével könnyen a kezdőben találhatná magát. Arról nem is beszélve, hogy egy 21 éves srácról beszélünk. Ramos is levetkőzte a butaságai nagyrészét Pepével egyetemben.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 13:17

Amugy ja. Pogba nem jon akkor legyen egy khedira out kroos in. Morata out falcao\james in. Benzema sem befejezo csatar siman jatszhatna james azon a poszton benzemat valtva. Dm meg maradjon
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. július 16., szerda 13:15

Modric, Jose Rodríguez, Xabi, Kroos, DM, Isco- Illarra kölcsön
szép, de Illarrat nem fogják kölcsönadni, 30 millió volt, tanuló év, meg van iránta a bizalom

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 13:11

Jövőre ilyen keretünk lesz, felhívtam Pérezt:
Navas, Lopez, anyósom
Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Nacho, Coentrao, Marcelo
Modric, Jose Rodríguez, Xabi, Kroos, DM, Isco- Illarra kölcsön
Bale, Benzema, Falcao, CR7, Jese

Amugy vhol olvastam, hogy Falcaoról is készítenek anygot. :luck:
És egyre jobban felerősödtek azok a hírek, hogy Cerletto akcióba lépett, és próbálja meggyőzni DM-t :luck:
Jamesról is írtak, de csak, ha DM megy.

Össz. = -20M

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 12:54

wZoLee7 írta:DM-Pogba 1:1-benhez még annyit...van némi korkülönbség. Teljesen jó üzlet lenne. Az meg, hogy Pogba kezelhetetlen, Carlo megoldja. Zidane ott van a szomszédban. Tételezzük fel, nem válik be, lesz egy jó szerződése, 70-80-ért a mostani piacon simán elvinné egy PSG, City vagy Chelsea...de ha beválik, évekig nem lesz gond azzal a poszttal. Nem szoktam Juve meccseket nézni, de a vb-n láthattuk, jól védekezik, több passz is lefülelt. Tud kulcspasszokat osztogatni. Jól fejel, veszélyes a kapura pontrúgásoknál is....és a lényeg, agyatlanságra hivatkoznak itt páran, kérdem én, DM az eszéről híres?

Miért Navasról olyan sok hír volt? :D
Megindokoltam, hogy miért buta Pogba, teljesen más, mint DM, akinek a játékbeli döntéseivel vannak csak gondok. Teljesen más a kockázat. Az meg, hogy Carlo, Zidane vagy a Jézus Krisztus megoldja-e az meg megint csak!!!!! elméleti megoldás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 16., szerda 12:47

DM-Pogba 1:1-benhez még annyit...van némi korkülönbség. Teljesen jó üzlet lenne. Az meg, hogy Pogba kezelhetetlen, Carlo megoldja. Zidane ott van a szomszédban. Tételezzük fel, nem válik be, lesz egy jó szerződése, 70-80-ért a mostani piacon simán elvinné egy PSG, City vagy Chelsea...de ha beválik, évekig nem lesz gond azzal a poszttal. Nem szoktam Juve meccseket nézni, de a vb-n láthattuk, jól védekezik, több passz is lefülelt. Tud kulcspasszokat osztogatni. Jól fejel, veszélyes a kapura pontrúgásoknál is....és a lényeg, agyatlanságra hivatkoznak itt páran, kérdem én, DM az eszéről híres?

Miért Navasról olyan sok hír volt? :D

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 16., szerda 12:43

Mi van ha James előre jönne, Benzi helyére és senkinek sem lenne fix posztja, cserélgetnék egymást? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 12:41

VanillaSky írta:Egyébként Pogbának azon kívül, hogy a "fejeken belül" leigazoltuk van realitása? Mert mostanában még csak nem is írogatnak róla. James 60-70 milliója és Kroos 30 közeli ára után egyébként is kizártnak tartom, hogy jönne! Bár sokkal inkább Ő, mint a kolumbiai.
Navasról sem írtak mostanában. :)
Az biztos, hogy piacon van, mert Conte miatta és Vidal miatt mondott le elsősorban. Elmondta a vezetőségnek, hogy ne is hallgassák meg az ajánlatokat. Valamint azért, amiért nem kapta meg akiket kért. Alexis, DM vagy Cuardado.

A Juventus vezetősége másképpen gondolkodik, mint a szurkolóik. Ezek pénzt akarnak maguknak minél többet, kb le se szarják, hogy mi van a nemzetközi porondon. Tavaly otthon EL döntőzhettek volna...a szurkolókon kívül más nem nagyon foglalkozott vele.
eddig tudtommal még egy halvány kacsa sem volt róla,
Volt több is, még a vb előtt.
viszont én nagyon bízom carloban, hogy tudja mit jelent nekünk angel.
Carlo megtartaná, ezt mutatják a hírek. DM viszont pénzt akar, nem keveset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 12:39

Én megértem, de ez akkor is egy 60-70 milliós kockázat. A buta nem a játék tudására utalt, hanem a felfogására. Amikor törlesztett pl. a hondurasi gyereknek... Ilyenekre tessék gondolni.
VanillaSky írta:Egyébként Pogbának azon kívül, hogy a "fejeken belül" leigazoltuk van realitása? Mert mostanában még csak nem is írogatnak róla. James 60-70 milliója és Kroos 30 közeli ára után egyébként is kizártnak tartom, hogy jönne! Bár sokkal inkább Ő, mint a kolumbiai.
Spekulálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2014. július 16., szerda 12:41-kor.
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 16., szerda 12:37

Egyébként Pogbának azon kívül, hogy a "fejeken belül" leigazoltuk van realitása? Mert mostanában még csak nem is írogatnak róla. James 60-70 milliója és Kroos 30 közeli ára után egyébként is kizártnak tartom, hogy jönne! Bár sokkal inkább Ő, mint a kolumbiai.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 12:33

Realista24 írta:
Rengeteg fegyelmezetlenségi problémája van, egy nagyképű kis pöcs
Hát most mit vársz? Francia, 90%-uk ilyen, viszont, ha időben elkapják, akkor :agree:
Viszont butának nem mondanám.

Mindezt spékeljük meg azzal, hogy Carlo nagyon jó pedagógus, ott lesz Hierro, és tulajdonképpen Zidane is. Én nem félteném Pogbát. Lesz mellette elég ember, aki helyre teszi fejben.

Vissza: