casillas kb olyan szar mellette, mint Realista![]()

Hát csak leültél a géphez, rövidhírek, pörget az elsőig, aztán képben is vagy :Đoké, monnyad a mélytorkú vállalatvezetésnek, hogy ne szervezzenek meetinget a nyár közepén
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:26
casillas kb olyan szar mellette, mint Realista![]()
Hát csak leültél a géphez, rövidhírek, pörget az elsőig, aztán képben is vagy :Đoké, monnyad a mélytorkú vállalatvezetésnek, hogy ne szervezzenek meetinget a nyár közepén
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:24
nézzél be a videnyók topikba.BlancoMark írta:Navas lábbal mennyire erős? Bevonható néha a passzolgatásba?
oké, monnyad a mélytorkú vállalatvezetésnek, hogy ne szervezzenek meetinget a nyár közepénNe idegesítsél hehe, reggel ez volt az első hír, amit kiírtam b+![]()
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 16., szerda 14:19
Nem, Cilessent akartam. Irónia, plusz az ő neve felmerült itt a fórumon pár napja, Krulé meg nem:)Kerlon írta:akarod mondani: Krult
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 16., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 14:17
Ne idegesítsél hehe, reggel ez volt az első hír, amit kiírtam b+hehe írta:nso szerint már le is igazoltuk navast a kapuba
kell a vérfrissítés, casillas, lopez szevasztok, köszipuszi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 14:14
Attól, mert Benzema nem tipikus befejező csatár, attól ő még csatár, James meg nem.BBeno írta:Amugy ja. Pogba nem jon akkor legyen egy khedira out kroos in. Morata out falcao\james in. Benzema sem befejezo csatar siman jatszhatna james azon a poszton benzemat valtva. Dm meg maradjon
akarod mondani: KrultRasta írta:Cilessent meg a 11-es párbajokra.....Oh wait
Azt még megérteném, hogy hülyeségeket csinál a komolytalan olasz bajnokságban, de a vb-n a francia csapattársai mellett is? Az a baj, hogy ő is olyannak tűnik, mint Suárez, aki nem képes ezt levetkőzni... Pepe sem javult sokat, max nem rúgja szarrá a földön fekvő ellenfelet... Azonkívül meg vannak az agyatlan reklamációi és még néha az apró törlesztései, felesleges odarúgásai, durvaságai.Zsombor írta:Persze, hogy csak elméleti megoldás, de azért nem mindegy, hogy olyan közegbe kerülsz, ahol válogatott társaid is játszanak, ott egy francia legenda is a csapatnál plusz egy világklasszis edző, tele világklasszis játékosokkal. Ezzel szemben az olasz liga teljesen nevetséges, főleg, hogy most Conte is lelépett a Juvétól, nem értem miért maradna, ha hívná a Real, és DM esetleges lelépésével könnyen a kezdőben találhatná magát. Arról nem is beszélve, hogy egy 21 éves srácról beszélünk. Ramos is levetkőzte a butaságai nagyrészét Pepével egyetemben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 14:12
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 16., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 14:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 16., szerda 14:03
Akkor ez az Kiko Casilla gyerek még kéne a Sevilla elleni döntőreRealista24 írta:Facebook komment:Cassillas: spanyol kupa
Lopez: Bajnokság
Navas: Bl
Ez így jó is lenne
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 13:32
idáig olvastamCassillas
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 13:26
Cassillas: spanyol kupa
Lopez: Bajnokság
Navas: Bl
Ez így jó is lenne
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 16., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. július 16., szerda 13:15
szép, de Illarrat nem fogják kölcsönadni, 30 millió volt, tanuló év, meg van iránta a bizalomModric, Jose Rodríguez, Xabi, Kroos, DM, Isco- Illarra kölcsön
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 16., szerda 12:54
Megindokoltam, hogy miért buta Pogba, teljesen más, mint DM, akinek a játékbeli döntéseivel vannak csak gondok. Teljesen más a kockázat. Az meg, hogy Carlo, Zidane vagy a Jézus Krisztus megoldja-e az meg megint csak!!!!! elméleti megoldás.wZoLee7 írta:DM-Pogba 1:1-benhez még annyit...van némi korkülönbség. Teljesen jó üzlet lenne. Az meg, hogy Pogba kezelhetetlen, Carlo megoldja. Zidane ott van a szomszédban. Tételezzük fel, nem válik be, lesz egy jó szerződése, 70-80-ért a mostani piacon simán elvinné egy PSG, City vagy Chelsea...de ha beválik, évekig nem lesz gond azzal a poszttal. Nem szoktam Juve meccseket nézni, de a vb-n láthattuk, jól védekezik, több passz is lefülelt. Tud kulcspasszokat osztogatni. Jól fejel, veszélyes a kapura pontrúgásoknál is....és a lényeg, agyatlanságra hivatkoznak itt páran, kérdem én, DM az eszéről híres?
Miért Navasról olyan sok hír volt?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 16., szerda 12:47
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem