Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Mi van ha James előre jönne, Benzi helyére és senkinek sem lenne fix posztja, cserélgetnék egymást?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Navasról sem írtak mostanában.VanillaSky írta:Egyébként Pogbának azon kívül, hogy a "fejeken belül" leigazoltuk van realitása? Mert mostanában még csak nem is írogatnak róla. James 60-70 milliója és Kroos 30 közeli ára után egyébként is kizártnak tartom, hogy jönne! Bár sokkal inkább Ő, mint a kolumbiai.

Az biztos, hogy piacon van, mert Conte miatta és Vidal miatt mondott le elsősorban. Elmondta a vezetőségnek, hogy ne is hallgassák meg az ajánlatokat. Valamint azért, amiért nem kapta meg akiket kért. Alexis, DM vagy Cuardado.
A Juventus vezetősége másképpen gondolkodik, mint a szurkolóik. Ezek pénzt akarnak maguknak minél többet, kb le se szarják, hogy mi van a nemzetközi porondon. Tavaly otthon EL döntőzhettek volna...a szurkolókon kívül más nem nagyon foglalkozott vele.
Volt több is, még a vb előtt.eddig tudtommal még egy halvány kacsa sem volt róla,
Carlo megtartaná, ezt mutatják a hírek. DM viszont pénzt akar, nem keveset.viszont én nagyon bízom carloban, hogy tudja mit jelent nekünk angel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én megértem, de ez akkor is egy 60-70 milliós kockázat. A buta nem a játék tudására utalt, hanem a felfogására. Amikor törlesztett pl. a hondurasi gyereknek... Ilyenekre tessék gondolni.
Spekulálunk.VanillaSky írta:Egyébként Pogbának azon kívül, hogy a "fejeken belül" leigazoltuk van realitása? Mert mostanában még csak nem is írogatnak róla. James 60-70 milliója és Kroos 30 közeli ára után egyébként is kizártnak tartom, hogy jönne! Bár sokkal inkább Ő, mint a kolumbiai.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2014. július 16., szerda 12:41-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Egyébként Pogbának azon kívül, hogy a "fejeken belül" leigazoltuk van realitása? Mert mostanában még csak nem is írogatnak róla. James 60-70 milliója és Kroos 30 közeli ára után egyébként is kizártnak tartom, hogy jönne! Bár sokkal inkább Ő, mint a kolumbiai.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Realista24 írta:Hát most mit vársz? Francia, 90%-uk ilyen, viszont, ha időben elkapják, akkorRengeteg fegyelmezetlenségi problémája van, egy nagyképű kis pöcs![]()
Viszont butának nem mondanám.
Mindezt spékeljük meg azzal, hogy Carlo nagyon jó pedagógus, ott lesz Hierro, és tulajdonképpen Zidane is. Én nem félteném Pogbát. Lesz mellette elég ember, aki helyre teszi fejben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát most mit vársz? Francia, 90%-uk ilyen, viszont, ha időben elkapják, akkorRengeteg fegyelmezetlenségi problémája van, egy nagyképű kis pöcs

Viszont butának nem mondanám.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ó, akkor azt hiszem megkötöttük az évezred üzletét.Ő olyan lehet mint Casillas 6-7 éve

...lehet beszállok én is, ha a következő eladásból kapok még 5%-ot.
Mindegy, igazából engem Pogba még mindig nem győzött meg maximálisan. Rengeteg fegyelmezetlenségi problémája van, egy nagyképű kis pöcs és ebből nem egyszer járt már rosszul a francia válogatott is. Nem szeretném azt, hogy a Barca ellen már a 30. percben kiállítják. Vagy egy BL elődöntőben. Látszik rajta, hogy egy igazi buta tahó.

Mindegy, igazából engem Pogba még mindig nem győzött meg maximálisan. Rengeteg fegyelmezetlenségi problémája van, egy nagyképű kis pöcs és ebből nem egyszer járt már rosszul a francia válogatott is. Nem szeretném azt, hogy a Barca ellen már a 30. percben kiállítják. Vagy egy BL elődöntőben. Látszik rajta, hogy egy igazi buta tahó.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:látom a srác jókora hendikeppről indul itt.
mindegy, én örülök ha jön james.
hja, eléggé,de majd mutatja a fukkot.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Most kajak megvettük Keylor Navast? Eszem megáll.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha enyém a marketingbevétel, akkor deal.Megvesszük max(!) 1 az 1-be, te meg ráfizethetsz 10 milliót. Mit szólsz hozzá? :Đ

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megvesszük max(!) 1 az 1-be, te meg ráfizethetsz 10 milliót. Mit szólsz hozzá? :ĐRealista24 írta:Én még rá is fizetnék :ĐKerlon írta:Di Maria többet ér szerintem, mint Pogba, biztos nem cserélném el 1 az 1-be.
K
K
látom a srác jókora hendikeppről indul itt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most jut eszembe, hogy Arbeloa is pályára léphet!:D
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én még rá is fizetnék :ĐKerlon írta:Di Maria többet ér szerintem, mint Pogba, biztos nem cserélném el 1 az 1-be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Most nemtom mit sírtok James miatt... Carló megmondta, hogy egy fiatal csikót hoznak Benzema mellé. Ezzel most nem tudom, hogy mi a bajotok. Szinte ingyé van.![]()
Morata---->James
Khedira---->Kroos
Di Maria---> Pogba
:Đ
Nem kell ezzel foglalkozni,had hozzák, több poszton is király lesz. Majd egy év múlva más lesz róla a vélemény.
Valószínű lesz változás szerkezetben.Kroos és modric lesz a lényeg.előtte meg bőven kellenek emberek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Di Maria többet ér szerintem, mint Pogba, biztos nem cserélném el 1 az 1-be.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
érdekes a mai pletyka áradat...egyedül az tetszik, hogy alig voltak hírek Navasról
James szélre is jó lenne, Monaconak dobunk egy Casemiro-Lopez pakkot+50 misit. MU elviszi Vidalt, így DM mehetne a juveba, csere 1:1-ben Pogbára és kész
Khediráért is jön ugye 23-30 milla, Morataért is jöhet egy 20-as. A képlet egyetlen hibája, nincs igazi csatár a padon.
Lopezt tartanám kezdőnek még...
James szélre is jó lenne, Monaconak dobunk egy Casemiro-Lopez pakkot+50 misit. MU elviszi Vidalt, így DM mehetne a juveba, csere 1:1-ben Pogbára és kész

Lopezt tartanám kezdőnek még...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cét csak a bajnokságban engedik először pályára lépni elvileg. Remélem így lesz.portugálok és a spanyolok is hamar visszatértek a vb-ről, nem lesz ott semmi gond. CR is kipiheni magát, de főleg ott van Bale, Isco, Carvajal ők pihentek eleget.
Aku.va, ténylegXabi meg mindig eltiltott![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most nemtom mit sírtok James miatt... Carló megmondta, hogy egy fiatal csikót hoznak Benzema mellé. Ezzel most nem tudom, hogy mi a bajotok. Szinte ingyé van.
Morata---->James
Khedira---->Kroos
Di Maria---> Pogba

Morata---->James
Khedira---->Kroos
Di Maria---> Pogba