hehe írta:oké, úgy látszik perec megint bekattant
rendben, jön hamesz.
ennyi pénzért valszeg kezdőbe kell rakni.
borult is az egyensúly a picsába
megint átrohannak a kp-nkon?
tud annyit sprintelni és gürizni, mint dimaria? aki amúgy ezzel biztos, hogy megy.
tud annyira védekezni, mint egy vérbeli box-to-box vagy vkp?
lehet, hogy tehetség a gyerek, és hatalmas játékos lesz (amíg 1 lába van, addig amúgy esélye sincs rá), de ezzel isco és jesé is zabosak lesznek, céronaldo nem fog többet védekezni, benzemán kívül meg nincs továbbra sem megoldás oda középre előre, aki megtartja a fellőtt lasztikat és okosba összeköti a támadójátékunkat.
nem látom a helyét az embernek, amivel nem lenne baj, ha nem 80 milla lenne.
olyan jó volt a tavalyi keret, mért kell elbaszni?
Amúgy annyira nem volt jó a tavalyi keret, de egységes volt. James nekem már régóta szimpatikus volt, én még a jobboldalra hoztam volna DM helyére anno, de most tényleg felesleges a gyerek. Több szempontból kellene néznie Pereznek a dolgot 1, Di Maria jobb 2, Isco még hátrébb szorulhatna és tuti 30 millió pénzkidobás lenne 3, Isco spanyol, amit értékelnek a drukker társak 4, ennyi pénzt nem ért 5, ennyi pénzből tökéletes védekezni tudó játékost vehetünk.
Azért meglepő lenne, ha Perezék ezeket nem látnák be szerintem. Amúgy én továbbra is várok egy középpályást, illetve még egyet Khedira és/vagy Di Maria távozása esetén, várok egy olyan csatárt, aki tud a szélen is játszani vagy egy másik csatár mögött.
Benzema mögé szerintem muszáj igazolni és azért kell a több funkció, mert Jesé 3 hónapig még offos és utána is kitudja, hogy tud majd beszállni. Arról nem is beszélve, hogyha Di Maria távozik, akkor előre 3 hónapig cserénk sincs, mert csak CR, Benzema és Bale van. Esetleg Isco, de ő vele meg érthetetlen módon csak csatárként számolt Carlo, amikor rengetegszer játszott bal támadó középpályást a Malagaban.
Utolsó gondolataim: Iker és Diego. Már múltkor is mondtam, hogy felőlem mehet mindkettő és írtam, hogy pár évre megoldást nyújthatnak olyan játékosok, mint Casilla és Navas, de De Gea és ugye a mostani best Courtois. A belga esélytelen, a spanyol meg átvehetné a példaképe örökségét. Casilla meg Navas tényleg jók lehetnének pár évre, amíg feltűnik egy igazán nagy név. Mondjuk a Leverkusen kapusában szerintem komoly potenciál van. Majd meglátjuk, szóval Iker és López mehet, menjen is. (Kurva nagy feszültség hárulna el Carloék fejéről.)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K