Megvesszük max(!) 1 az 1-be, te meg ráfizethetsz 10 milliót. Mit szólsz hozzá? :ĐRealista24 írta:Én még rá is fizetnék :ĐKerlon írta:Di Maria többet ér szerintem, mint Pogba, biztos nem cserélném el 1 az 1-be.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
látom a srác jókora hendikeppről indul itt.
mindegy, én örülök ha jön james.
mindegy, én örülök ha jön james.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most jut eszembe, hogy Arbeloa is pályára léphet!:D
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én még rá is fizetnék :ĐKerlon írta:Di Maria többet ér szerintem, mint Pogba, biztos nem cserélném el 1 az 1-be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Most nemtom mit sírtok James miatt... Carló megmondta, hogy egy fiatal csikót hoznak Benzema mellé. Ezzel most nem tudom, hogy mi a bajotok. Szinte ingyé van.![]()
Morata---->James
Khedira---->Kroos
Di Maria---> Pogba
:Đ
Nem kell ezzel foglalkozni,had hozzák, több poszton is király lesz. Majd egy év múlva más lesz róla a vélemény.
Valószínű lesz változás szerkezetben.Kroos és modric lesz a lényeg.előtte meg bőven kellenek emberek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Di Maria többet ér szerintem, mint Pogba, biztos nem cserélném el 1 az 1-be.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
érdekes a mai pletyka áradat...egyedül az tetszik, hogy alig voltak hírek Navasról
James szélre is jó lenne, Monaconak dobunk egy Casemiro-Lopez pakkot+50 misit. MU elviszi Vidalt, így DM mehetne a juveba, csere 1:1-ben Pogbára és kész
Khediráért is jön ugye 23-30 milla, Morataért is jöhet egy 20-as. A képlet egyetlen hibája, nincs igazi csatár a padon.
Lopezt tartanám kezdőnek még...
James szélre is jó lenne, Monaconak dobunk egy Casemiro-Lopez pakkot+50 misit. MU elviszi Vidalt, így DM mehetne a juveba, csere 1:1-ben Pogbára és kész

Lopezt tartanám kezdőnek még...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cét csak a bajnokságban engedik először pályára lépni elvileg. Remélem így lesz.portugálok és a spanyolok is hamar visszatértek a vb-ről, nem lesz ott semmi gond. CR is kipiheni magát, de főleg ott van Bale, Isco, Carvajal ők pihentek eleget.
Aku.va, ténylegXabi meg mindig eltiltott![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most nemtom mit sírtok James miatt... Carló megmondta, hogy egy fiatal csikót hoznak Benzema mellé. Ezzel most nem tudom, hogy mi a bajotok. Szinte ingyé van.
Morata---->James
Khedira---->Kroos
Di Maria---> Pogba

Morata---->James
Khedira---->Kroos
Di Maria---> Pogba
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A portugálok és a spanyolok is hamar visszatértek a vb-ről, nem lesz ott semmi gond. CR is kipiheni magát, de főleg ott van Bale, Isco, Carvajal ők pihentek eleget.
Nem tudom, Pogba jó teljesítménye eddig azért volt, mert volt körülötte egy kőkemény Vidal, meg egy olasz védelem, egy ilyen rendszerben könnyű jónak lenni. De ahol ő kéne biztosítson ott már kevesebbet fog tudni. Ja és pláne agyatlan, mint egy Balotelli. Nem az én emberem..
Nem tudom, Pogba jó teljesítménye eddig azért volt, mert volt körülötte egy kőkemény Vidal, meg egy olasz védelem, egy ilyen rendszerben könnyű jónak lenni. De ahol ő kéne biztosítson ott már kevesebbet fog tudni. Ja és pláne agyatlan, mint egy Balotelli. Nem az én emberem..
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Egyetértek, rengeteg hibával véd, minden kijön róla. Tipikus bravúrkapus, ha rendesen megfogná az első lővést vagy kitolná szélre, nem lenne szűkség többre, amikből gólok is lesznek szép számmal. Padra elmegy, de a kezdőbe kevés, Diego Lopez sokkal jobb kapus nála, összetettebb. Ő olyan lehet mint Casillas 6-7 éve, a vonalon jó, de lábbal gyenge, beadásoknál gyenge, sok minden kijön róla.miVida írta:Aham. Hát az nem nagyon jó...
Aztán most néztem Navasról videót:
http://www.youtube.com/watch?v=I7-gDbWAR0k
csak az első 5 percet néztem meg, és hát én nem vagyok túlzottan nyugodt vele kapcsolatban...ha megfigyeljük, mindig 2-3 védésre szüksége van egyes helyzeteknél, mert erősen hajlamos középre üti a labdát, olyan hajmeresztő dolgokat csinál, h rossz nézni
2:10, 2:37, 2:40, 2:57, és most csak találomra a 2 perctől kezdtem nézni... Vagy az szerintetek nem baj?
Remélem van egy jó kapus edzőnk aki majd felhasználja a reflexeit és a gyorsaságát és jó kis kapust farag belőle. Remélem 27 évesen még tud tanulni
szerk.: különben erősen meg fog fogyatkozni a Real Madrid szurkolói állomány, főleg az idősebb réteg... elviszi őket a szívinfarktus :P
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- h3x0r
Pogbanak 2 ev mulva lejar a szerzodese. Tavasszal tobb szerzodesajanlatot is visszadobott. O is pontosan tudja, hogy az olaszoknal ennel tobbet nem fog elerni. Teljesen logikus hogy a Juventusnal is ugy gondolkodnak, hogy inkabb eladjak most, mint jovore apropenzert.hehe írta:ezt a juvét hiába tupírozod 1-2 igazolással, nem lesz esélye EL-t vagy béellt nyerni.
innentől kezdve valóban van értelme eladni a legnagyobb asseteket, csak ugye ki gondol a jövőre, nem értem őket valóban.
vidal a jelen, de pogba a jövő. persze ha van vér a gyerekben, akkor nem rothad el az olaszok szintjén, hanem angliába vagy spanyolba igazol.
Xabi meg mindig eltiltottRealista24 írta: López-Carvajal-Varane/Nacho-Ramos-Marcelo/Nacho-Illarramendi-Pogba-Xabi/Modric-Isco-Bale-Karim
Hol itt a gond?
Jó, a Xabi-Illarra továbbra sem lesz nyerő, de a Sevilla ellen elégnek kéne lennie.

En egyebkent a Bale - Isco parostol varom hogy hozzak a meccset.
-
Hatalmas ötlet lenne visszatérni az alapokhoz és ismét imázshoz igazítani a keretet, nem a hiányposztokhoz. Bár az is igaz, hogy egy bizonyos kor után szokták volt mondani az ember már csak hülyülni tud.Én biztos vagyok benne, hogy jönni fog. Perez valamit válaszolni fog a Suarez üzletre. A friss VB gólkirály pont jó lenne erre a célra...
Amúgy annyira nem volt jó a tavalyi keret, de egységes volt. James nekem már régóta szimpatikus volt, én még a jobboldalra hoztam volna DM helyére anno, de most tényleg felesleges a gyerek. Több szempontból kellene néznie Pereznek a dolgot 1, Di Maria jobb 2, Isco még hátrébb szorulhatna és tuti 30 millió pénzkidobás lenne 3, Isco spanyol, amit értékelnek a drukker társak 4, ennyi pénzt nem ért 5, ennyi pénzből tökéletes védekezni tudó játékost vehetünk.hehe írta:oké, úgy látszik perec megint bekattant![]()
rendben, jön hamesz.
ennyi pénzért valszeg kezdőbe kell rakni.
borult is az egyensúly a picsába![]()
megint átrohannak a kp-nkon?![]()
tud annyit sprintelni és gürizni, mint dimaria? aki amúgy ezzel biztos, hogy megy.
tud annyira védekezni, mint egy vérbeli box-to-box vagy vkp?
lehet, hogy tehetség a gyerek, és hatalmas játékos lesz (amíg 1 lába van, addig amúgy esélye sincs rá), de ezzel isco és jesé is zabosak lesznek, céronaldo nem fog többet védekezni, benzemán kívül meg nincs továbbra sem megoldás oda középre előre, aki megtartja a fellőtt lasztikat és okosba összeköti a támadójátékunkat.
nem látom a helyét az embernek, amivel nem lenne baj, ha nem 80 milla lenne.
olyan jó volt a tavalyi keret, mért kell elbaszni?
Azért meglepő lenne, ha Perezék ezeket nem látnák be szerintem. Amúgy én továbbra is várok egy középpályást, illetve még egyet Khedira és/vagy Di Maria távozása esetén, várok egy olyan csatárt, aki tud a szélen is játszani vagy egy másik csatár mögött.
Benzema mögé szerintem muszáj igazolni és azért kell a több funkció, mert Jesé 3 hónapig még offos és utána is kitudja, hogy tud majd beszállni. Arról nem is beszélve, hogyha Di Maria távozik, akkor előre 3 hónapig cserénk sincs, mert csak CR, Benzema és Bale van. Esetleg Isco, de ő vele meg érthetetlen módon csak csatárként számolt Carlo, amikor rengetegszer játszott bal támadó középpályást a Malagaban.
Utolsó gondolataim: Iker és Diego. Már múltkor is mondtam, hogy felőlem mehet mindkettő és írtam, hogy pár évre megoldást nyújthatnak olyan játékosok, mint Casilla és Navas, de De Gea és ugye a mostani best Courtois. A belga esélytelen, a spanyol meg átvehetné a példaképe örökségét. Casilla meg Navas tényleg jók lehetnének pár évre, amíg feltűnik egy igazán nagy név. Mondjuk a Leverkusen kapusában szerintem komoly potenciál van. Majd meglátjuk, szóval Iker és López mehet, menjen is. (Kurva nagy feszültség hárulna el Carloék fejéről.)
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
López-Carvajal-Varane/Nacho-Ramos-Marcelo/Nacho-Illarramendi-Pogba-Xabi/Modric-Isco-Bale-KarimMorataMartin írta:Csak én aggódom nagyon az európai szuperkupa miatt nagyon? Szinte alig tudunk majd kiállni a Sevilla ellen! Alapból hogy lehet kevesebb mint 1 hónappal a VB döntő utánra, mikor várható volt hogy lesz madridista a fináléban! Ugye Ronaldo, Coentrao sérült, Xabi Alonsot eltiltották, Marcelo, Khedira, Kroos(?), Di Maria vissza sem ér addigra a nyaralásból. Casemiro és Morata addigra távozik, de Varane és Benzema is jó másfél hete lesznek csak edzésben!
Hol itt a gond?

Jó, a Xabi-Illarra továbbra sem lesz nyerő, de a Sevilla ellen elégnek kéne lennie.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Így már értem! Kroos meg Mandzu túl magas odaRealista24 írta:Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Csak én aggódom nagyon az európai szuperkupa miatt nagyon? Szinte alig tudunk majd kiállni a Sevilla ellen! Alapból hogy lehet kevesebb mint 1 hónappal a VB döntő utánra, mikor várható volt hogy lesz madridista a fináléban! Ugye Ronaldo, Coentrao sérült, Xabi Alonsot eltiltották, Marcelo, Khedira, Kroos(?), Di Maria vissza sem ér addigra a nyaralásból. Casemiro és Morata addigra távozik, de Varane és Benzema is jó másfél hete lesznek csak edzésben!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az olasz focit nem 1 vagy 2 játékos fogja kihúzni a szarból.hát én nem tudom, bár szopón vannak, hogy lelépett conte de még midnig nem hiszem, hogy vidalt meg őt is elpasszolnák. bár egyik juves haverom is ezt írta facere, hogy mindkettőt el akarják adni. de ennyire nem lehetnek zseniálisak
oda teljes reform kell minden szinten.
ezt a juvét hiába tupírozod 1-2 igazolással, nem lesz esélye EL-t vagy béellt nyerni.
innentől kezdve valóban van értelme eladni a legnagyobb asseteket, csak ugye ki gondol a jövőre, nem értem őket valóban.
vidal a jelen, de pogba a jövő. persze ha van vér a gyerekben, akkor nem rothad el az olaszok szintjén, hanem angliába vagy spanyolba igazol.

Én biztos vagyok benne, hogy jönni fog. Perez valamit válaszolni fog a Suarez üzletre. A friss VB gólkirály pont jó lenne erre a célra...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én továbbra is remélem és úgy gondolom, hogy James nem jön. Nincs helye, ez a Bildes hír is csak kattintásgenerátor
A korábbi AS-es hírt írták át kicsit. Amikor ugye 115kértek érte, de a Real csak 80at adna. Na, most ezt felturbózták.
Támadóból btb-t csinálni...
Ebből Pogba lesz, én asszondom. Biztos vagyok benne, mint a triplázásban a szezon során

A korábbi AS-es hírt írták át kicsit. Amikor ugye 115kértek érte, de a Real csak 80at adna. Na, most ezt felturbózták.
Támadóból btb-t csinálni...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema