Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 11:48

hát én nem tudom, bár szopón vannak, hogy lelépett conte de még midnig nem hiszem, hogy vidalt meg őt is elpasszolnák. bár egyik juves haverom is ezt írta facere, hogy mindkettőt el akarják adni. de ennyire nem lehetnek zseniálisak :lol:
az olasz focit nem 1 vagy 2 játékos fogja kihúzni a szarból.
oda teljes reform kell minden szinten.
ezt a juvét hiába tupírozod 1-2 igazolással, nem lesz esélye EL-t vagy béellt nyerni.
innentől kezdve valóban van értelme eladni a legnagyobb asseteket, csak ugye ki gondol a jövőre, nem értem őket valóban.
vidal a jelen, de pogba a jövő. persze ha van vér a gyerekben, akkor nem rothad el az olaszok szintjén, hanem angliába vagy spanyolba igazol.
Kép
Kép
Kép

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 16., szerda 11:43

Én biztos vagyok benne, hogy jönni fog. Perez valamit válaszolni fog a Suarez üzletre. A friss VB gólkirály pont jó lenne erre a célra...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:39

Én továbbra is remélem és úgy gondolom, hogy James nem jön. Nincs helye, ez a Bildes hír is csak kattintásgenerátor :mrgreen:
A korábbi AS-es hírt írták át kicsit. Amikor ugye 115kértek érte, de a Real csak 80at adna. Na, most ezt felturbózták.

Támadóból btb-t csinálni... :x Ebből Pogba lesz, én asszondom. Biztos vagyok benne, mint a triplázásban a szezon során :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 11:38

De Hamesz is meg tudja tartani elől a labdákat, mert 180 centi 77 kiló és 25 centis a pocse!!!44!négy!

:facepalm:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:37

Aham. Hát az nem nagyon jó...
Aztán most néztem Navasról videót:
http://www.youtube.com/watch?v=I7-gDbWAR0k
csak az első 5 percet néztem meg, és hát én nem vagyok túlzottan nyugodt vele kapcsolatban... :hmmm: ha megfigyeljük, mindig 2-3 védésre szüksége van egyes helyzeteknél, mert erősen hajlamos középre üti a labdát, olyan hajmeresztő dolgokat csinál, h rossz nézni :D 2:10, 2:37, 2:40, 2:57, és most csak találomra a 2 perctől kezdtem nézni... Vagy az szerintetek nem baj? :) Remélem van egy jó kapus edzőnk aki majd felhasználja a reflexeit és a gyorsaságát és jó kis kapust farag belőle. Remélem 27 évesen még tud tanulni :sly:

szerk.: különben erősen meg fog fogyatkozni a Real Madrid szurkolói állomány, főleg az idősebb réteg... elviszi őket a szívinfarktus :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miVida 2014. július 16., szerda 11:39-kor.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 11:35

oké, úgy látszik perec megint bekattant :lol:

rendben, jön hamesz.
ennyi pénzért valszeg kezdőbe kell rakni.

borult is az egyensúly a picsába :lol:
megint átrohannak a kp-nkon? :cens:

tud annyit sprintelni és gürizni, mint dimaria? aki amúgy ezzel biztos, hogy megy.
tud annyira védekezni, mint egy vérbeli box-to-box vagy vkp?

lehet, hogy tehetség a gyerek, és hatalmas játékos lesz (amíg 1 lába van, addig amúgy esélye sincs rá), de ezzel isco és jesé is zabosak lesznek, céronaldo nem fog többet védekezni, benzemán kívül meg nincs továbbra sem megoldás oda középre előre, aki megtartja a fellőtt lasztikat és okosba összeköti a támadójátékunkat.

nem látom a helyét az embernek, amivel nem lenne baj, ha nem 80 milla lenne.

olyan jó volt a tavalyi keret, mért kell elbaszni?
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 16., szerda 11:29

Realista24 írta:Más: angol lapok szerint a MU is megadná a Monaconak a 80 milliót.
Semmit nem érnek vele. Max, ha Jamesnek sokkal nagyobb fizetést ajánlanak, de szerintem akkor is inkább ideigazolna. Legalábbis merem remélni a nyilatkozata alapján. Nagyon örülnék az érkezésének, de még mindig rejtély, hogy milyen poszton játszana és Isco milyen sorsra jutna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:27

jogos, már kicsúszott a főoldali rövid hírekből ezért nem láttam :mrgreen:
Jó, hát dolgozunk, gyorsabban, mint az nso :mrgreen: (tény :shifty: )

Más: angol lapok szerint a MU is megadná a Monaconak a 80 milliót.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:23

miVida írta:Hm. Thanks. Amúgy nálunk is padra jön?
Amúgy Oblakot nem megvette az Atlético? Courtois-val mi van - megy a Chelseabe vissza?
Oblak - Atma
Courtois - Chelsea,
ahogy írod.
Hogy padra jön vagy sem, az sok dologtól függ. Augusztus 1-ig kell döntenie Casillasnak is. Közben Lópeznek csapatot keresnek.

Ezért pofázom azt, hogy nem feltétlenül kell minden nap négy hírnek megjelenni Pogbáról, hogy aztán végül itt kössön ki. Navast bedobták egyszer, max kétszer, és tessék, szinte hivatalos.
a marca szerint megszületett a megállapodás az arsenal és közöttünk khediraval kapcsolatban.25 millió euroról írnak. már csak a játékossal kell megegyezni.
Olvass madridomot :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:20

Hm. Thanks. Amúgy nálunk is padra jön?
Amúgy Oblakot nem megvette az Atlético? Courtois-val mi van - megy a Chelseabe vissza?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 16., szerda 11:17

keylor navas B-) :salute:

legjobb a faszi, gyors lábon, jó a levegőben, aki látta a levantében vagy costa ricában, az tudja, hogy lopeznél és a jelenlegi casillasnál is bőven jobb.

nem hittem volna, hogy érdeklődünk iránta, de nagyon jó döntés, kicsit furcsa látni a sok évvel ezelőtti agyatlan igazolásokhoz képest ezeket a jó döntéseket. :D

sajnálom, ha miatta elmegy casillas és/vagy lopez, de mindketten megérdemlik, hogy első számúak legyenek, nekik is és a klubnak is ez lenne a legjobb. ha casilla hajlandó jönni második számúnak, akkor jöjjön, és akkor mehet mindkettő.

szerk: viszont jamesnek nem örülök, ha igaz, főleg nem 80 milkáért. nem tudom mi lenne a 433ban a posztja, jobb lett volna ha azt a pénzt egy top vkp-ra költjük...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. július 16., szerda 11:20-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:14

miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?
Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 16., szerda 11:12

ez a Keylor Navasos hír mennyire biztos?
kb álom lenne a pali :'( elképesztõ amire képes
és a kezdõbe szánhatják? vagy az majd eldõl? :D

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:08

Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 10:53

realistahuni írta:Kövezzetek meg de én inkább Casillas távozását szeretném. Be kell újítani neki is mert nem igazán megy a szekér. A BL döntő majdnem elment rajta, és a vb-n 2 meccsen is porig alázták szerencsétlent. Új kihívás kell neki, és Madridban is elég volt már a folyamatos Lopez-Casillas cirkuszból, amit a média generált.
Nem fog senki megkövezni, a többség szerintem hasonlóan gondolkodik. Nálam belefért volna Ikernél még egy év, ahol a kupában meg esetleg a BL csoportmeccseken elbohóckodik, aztán szépen csendben visszavonulhatott volna. De ha 1 év múlva úgyis távozni akar, és valahol máshol játszani, akkor menjen inkább most. Fölösleges magától és tőlünk elrabolnia egy évet. Jöjjön inkább KN, meglátjuk mit tud.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 10:51

Itt az ideje ikernek is lelepni mert mashol meg masodviragzasat elheti. Ennyi penzert ne padozzon. Kezdobe meg nem valo. Eljart felette az ido. Lopez maradjon. Navas lopez nem rossz. Bar nalam ochoa lopez lenne.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 16., szerda 10:35

Kövezzetek meg de én inkább Casillas távozását szeretném. Be kell újítani neki is mert nem igazán megy a szekér. A BL döntő majdnem elment rajta, és a vb-n 2 meccsen is porig alázták szerencsétlent. Új kihívás kell neki, és Madridban is elég volt már a folyamatos Lopez-Casillas cirkuszból, amit a média generált.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 16., szerda 10:19

Marci77 írta:Legyen ket kulonbozo stilusu,ahogy alattam irtak.
Ennek mi ertelme? Csatar poszton megertem, hogy jo a kulonbozo stilus, amit ellenfeltol fuggoen lehet hasznalni. De kapus poszton mit akarunk? Egyik stilusu csapat ellen hasznaljuk az egyiket, a tobbi ellen meg a masikat?
Egyszerre ugyis csak az egyik fog jatszani, remelhetoleg egesz szezonban. Ki kell jelolni hogy az egyike a BL + bajnoksag, a masike a kupa. Ha a bajnoksagban vedo kapus folyamatosan hibazik, akkor johet a csere. Ez normalisan igy kene hogy mukodjon.
Az AS szerint Morata Conte távozása ellenére a Juventus játékosa lesz. A lap szerint a Real Madrid támadója tegnap kapott egy üzenetet az olasz klubtól, hogy a leigazolása a klub döntése, nem pedig Conte-é volt, így a transzfer meg fog történni. Amennyiben a torinói csapat mégis visszalépne a Wolfsburg válik elsődleges célponttá. Forrás: Madridom.hu
Ezek utan maximalisan megertem Conte tavozasat.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 16., szerda 10:10

keylor navas lesz a mi emberünk, eszméletlen amiket művelt már a ligában is, a vb-n pedig még egy lapáttal rátett. iker pedig elvileg megmondta, hogy el akar menni. innentől várom a bejelentést keylor navas ügyben :)

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 10:08

Anthony írta:De miből vonjátok le ezeket a következtetéseket? Védett 20 meccsen a Benficában, előtte sehol sem volt. Lehet nagy ígéret, de még messze nem lehet tudni mire képes.
De nem azonnal 5 évvel ezelőtti Casillas-szerepet szánnák neki.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Vissza: