Semmit nem érnek vele. Max, ha Jamesnek sokkal nagyobb fizetést ajánlanak, de szerintem akkor is inkább ideigazolna. Legalábbis merem remélni a nyilatkozata alapján. Nagyon örülnék az érkezésének, de még mindig rejtély, hogy milyen poszton játszana és Isco milyen sorsra jutna.Realista24 írta:Más: angol lapok szerint a MU is megadná a Monaconak a 80 milliót.

Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jó, hát dolgozunk, gyorsabban, mint az nsojogos, már kicsúszott a főoldali rövid hírekből ezért nem láttam

Más: angol lapok szerint a MU is megadná a Monaconak a 80 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oblak - AtmamiVida írta:Hm. Thanks. Amúgy nálunk is padra jön?
Amúgy Oblakot nem megvette az Atlético? Courtois-val mi van - megy a Chelseabe vissza?
Courtois - Chelsea,
ahogy írod.
Hogy padra jön vagy sem, az sok dologtól függ. Augusztus 1-ig kell döntenie Casillasnak is. Közben Lópeznek csapatot keresnek.
Ezért pofázom azt, hogy nem feltétlenül kell minden nap négy hírnek megjelenni Pogbáról, hogy aztán végül itt kössön ki. Navast bedobták egyszer, max kétszer, és tessék, szinte hivatalos.
Olvass madridomota marca szerint megszületett a megállapodás az arsenal és közöttünk khediraval kapcsolatban.25 millió euroról írnak. már csak a játékossal kell megegyezni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Hm. Thanks. Amúgy nálunk is padra jön?
Amúgy Oblakot nem megvette az Atlético? Courtois-val mi van - megy a Chelseabe vissza?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
keylor navas
legjobb a faszi, gyors lábon, jó a levegőben, aki látta a levantében vagy costa ricában, az tudja, hogy lopeznél és a jelenlegi casillasnál is bőven jobb.
nem hittem volna, hogy érdeklődünk iránta, de nagyon jó döntés, kicsit furcsa látni a sok évvel ezelőtti agyatlan igazolásokhoz képest ezeket a jó döntéseket.
sajnálom, ha miatta elmegy casillas és/vagy lopez, de mindketten megérdemlik, hogy első számúak legyenek, nekik is és a klubnak is ez lenne a legjobb. ha casilla hajlandó jönni második számúnak, akkor jöjjön, és akkor mehet mindkettő.
szerk: viszont jamesnek nem örülök, ha igaz, főleg nem 80 milkáért. nem tudom mi lenne a 433ban a posztja, jobb lett volna ha azt a pénzt egy top vkp-ra költjük...

legjobb a faszi, gyors lábon, jó a levegőben, aki látta a levantében vagy costa ricában, az tudja, hogy lopeznél és a jelenlegi casillasnál is bőven jobb.
nem hittem volna, hogy érdeklődünk iránta, de nagyon jó döntés, kicsit furcsa látni a sok évvel ezelőtti agyatlan igazolásokhoz képest ezeket a jó döntéseket.

sajnálom, ha miatta elmegy casillas és/vagy lopez, de mindketten megérdemlik, hogy első számúak legyenek, nekik is és a klubnak is ez lenne a legjobb. ha casilla hajlandó jönni második számúnak, akkor jöjjön, és akkor mehet mindkettő.
szerk: viszont jamesnek nem örülök, ha igaz, főleg nem 80 milkáért. nem tudom mi lenne a 433ban a posztja, jobb lett volna ha azt a pénzt egy top vkp-ra költjük...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. július 16., szerda 11:20-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez a Keylor Navasos hír mennyire biztos?
kb álom lenne a pali
elképesztõ amire képes
és a kezdõbe szánhatják? vagy az majd eldõl?
kb álom lenne a pali

és a kezdõbe szánhatják? vagy az majd eldõl?

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem fog senki megkövezni, a többség szerintem hasonlóan gondolkodik. Nálam belefért volna Ikernél még egy év, ahol a kupában meg esetleg a BL csoportmeccseken elbohóckodik, aztán szépen csendben visszavonulhatott volna. De ha 1 év múlva úgyis távozni akar, és valahol máshol játszani, akkor menjen inkább most. Fölösleges magától és tőlünk elrabolnia egy évet. Jöjjön inkább KN, meglátjuk mit tud.realistahuni írta:Kövezzetek meg de én inkább Casillas távozását szeretném. Be kell újítani neki is mert nem igazán megy a szekér. A BL döntő majdnem elment rajta, és a vb-n 2 meccsen is porig alázták szerencsétlent. Új kihívás kell neki, és Madridban is elég volt már a folyamatos Lopez-Casillas cirkuszból, amit a média generált.
Itt az ideje ikernek is lelepni mert mashol meg masodviragzasat elheti. Ennyi penzert ne padozzon. Kezdobe meg nem valo. Eljart felette az ido. Lopez maradjon. Navas lopez nem rossz. Bar nalam ochoa lopez lenne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kövezzetek meg de én inkább Casillas távozását szeretném. Be kell újítani neki is mert nem igazán megy a szekér. A BL döntő majdnem elment rajta, és a vb-n 2 meccsen is porig alázták szerencsétlent. Új kihívás kell neki, és Madridban is elég volt már a folyamatos Lopez-Casillas cirkuszból, amit a média generált.
- h3x0r
Ennek mi ertelme? Csatar poszton megertem, hogy jo a kulonbozo stilus, amit ellenfeltol fuggoen lehet hasznalni. De kapus poszton mit akarunk? Egyik stilusu csapat ellen hasznaljuk az egyiket, a tobbi ellen meg a masikat?Marci77 írta:Legyen ket kulonbozo stilusu,ahogy alattam irtak.
Egyszerre ugyis csak az egyik fog jatszani, remelhetoleg egesz szezonban. Ki kell jelolni hogy az egyike a BL + bajnoksag, a masike a kupa. Ha a bajnoksagban vedo kapus folyamatosan hibazik, akkor johet a csere. Ez normalisan igy kene hogy mukodjon.
Ezek utan maximalisan megertem Conte tavozasat.Az AS szerint Morata Conte távozása ellenére a Juventus játékosa lesz. A lap szerint a Real Madrid támadója tegnap kapott egy üzenetet az olasz klubtól, hogy a leigazolása a klub döntése, nem pedig Conte-é volt, így a transzfer meg fog történni. Amennyiben a torinói csapat mégis visszalépne a Wolfsburg válik elsődleges célponttá. Forrás: Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
keylor navas lesz a mi emberünk, eszméletlen amiket művelt már a ligában is, a vb-n pedig még egy lapáttal rátett. iker pedig elvileg megmondta, hogy el akar menni. innentől várom a bejelentést keylor navas ügyben

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
De nem azonnal 5 évvel ezelőtti Casillas-szerepet szánnák neki.Anthony írta:De miből vonjátok le ezeket a következtetéseket? Védett 20 meccsen a Benficában, előtte sehol sem volt. Lehet nagy ígéret, de még messze nem lehet tudni mire képes.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De miből vonjátok le ezeket a következtetéseket? Védett 20 meccsen a Benficában, előtte sehol sem volt. Lehet nagy ígéret, de még messze nem lehet tudni mire képes.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En csak azon gondolkozok,hogy Lopez Navas mogott is ennyire elviselne ha 2. szamu lenne. Mert mindenkepp ot kene megtartani masodik szamunak nem Ikert. Legyen ket kulonbozo stilusu,ahogy alattam irtak.
Masreszt vedesi stilust es kort nezve Navas is csak 3-4 eves megoldas lehet.. Kivancsi vagyok hogy Lopezt is lecsereli-e Carlo jovore. (De ha Navast eladnak jovore akkor is el lehet erte kerni 15 millat..)
Masreszt vedesi stilust es kort nezve Navas is csak 3-4 eves megoldas lehet.. Kivancsi vagyok hogy Lopezt is lecsereli-e Carlo jovore. (De ha Navast eladnak jovore akkor is el lehet erte kerni 15 millat..)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Ezt a kölcsön egy évre dolgot preferáltam volna én is.Realista24 írta:Én válaszolnék, mert nálam is favorit volt. De csak addig, amíg 3-8 milliókról szólt a hír. Ideális lett volna, ha megvesszük, kölcsönben ott marad egy évig. Jövőre kifutott volna vagy Iker vagy López és átvette volna a helyét.De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??
Fiatal, jó képességű, kis túlzással fél Európa sorban állt érte, nagy jövő áll előtte.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én válaszolnék, mert nálam is favorit volt. De csak addig, amíg 3-8 milliókról szólt a hír. Ideális lett volna, ha megvesszük, kölcsönben ott marad egy évig. Jövőre kifutott volna vagy Iker vagy López és átvette volna a helyét.De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??
Fiatal, jó képességű, kis túlzással fél Európa sorban állt érte, nagy jövő áll előtte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mert nagyon fiatal és a jövő nagy kapusa lehet. Benne látom azt, amit Geaban és Courtoisban nem. Az új Neuer-t. Belőle lehet, ők ketten nagyon nagy bravúrokat mutatnak be, de ők sem Neuer stílusú kapusok, mint pl. Oblak és Ter Stegen lehetnek.Anthony írta:De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??attareal írta:Navasnak nagyon örülök, bár nekem az 1. számú opció Oblak volt.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??attareal írta:Navasnak nagyon örülök, bár nekem az 1. számú opció Oblak volt.