Így már értem! Kroos meg Mandzu túl magas odaRealista24 írta:Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 16., szerda 11:51
Így már értem! Kroos meg Mandzu túl magas odaRealista24 írta:Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 16., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 11:48
az olasz focit nem 1 vagy 2 játékos fogja kihúzni a szarból.hát én nem tudom, bár szopón vannak, hogy lelépett conte de még midnig nem hiszem, hogy vidalt meg őt is elpasszolnák. bár egyik juves haverom is ezt írta facere, hogy mindkettőt el akarják adni. de ennyire nem lehetnek zseniálisak
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 16., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 16., szerda 11:38
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 16., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 16., szerda 11:29
Semmit nem érnek vele. Max, ha Jamesnek sokkal nagyobb fizetést ajánlanak, de szerintem akkor is inkább ideigazolna. Legalábbis merem remélni a nyilatkozata alapján. Nagyon örülnék az érkezésének, de még mindig rejtély, hogy milyen poszton játszana és Isco milyen sorsra jutna.Realista24 írta:Más: angol lapok szerint a MU is megadná a Monaconak a 80 milliót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:27
Jó, hát dolgozunk, gyorsabban, mint az nsojogos, már kicsúszott a főoldali rövid hírekből ezért nem láttam
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:23
Oblak - AtmamiVida írta:Hm. Thanks. Amúgy nálunk is padra jön?
Amúgy Oblakot nem megvette az Atlético? Courtois-val mi van - megy a Chelseabe vissza?
Olvass madridomota marca szerint megszületett a megállapodás az arsenal és közöttünk khediraval kapcsolatban.25 millió euroról írnak. már csak a játékossal kell megegyezni.
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 16., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:14
Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 16., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 10:53
Nem fog senki megkövezni, a többség szerintem hasonlóan gondolkodik. Nálam belefért volna Ikernél még egy év, ahol a kupában meg esetleg a BL csoportmeccseken elbohóckodik, aztán szépen csendben visszavonulhatott volna. De ha 1 év múlva úgyis távozni akar, és valahol máshol játszani, akkor menjen inkább most. Fölösleges magától és tőlünk elrabolnia egy évet. Jöjjön inkább KN, meglátjuk mit tud.realistahuni írta:Kövezzetek meg de én inkább Casillas távozását szeretném. Be kell újítani neki is mert nem igazán megy a szekér. A BL döntő majdnem elment rajta, és a vb-n 2 meccsen is porig alázták szerencsétlent. Új kihívás kell neki, és Madridban is elég volt már a folyamatos Lopez-Casillas cirkuszból, amit a média generált.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 16., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 16., szerda 10:19
Ennek mi ertelme? Csatar poszton megertem, hogy jo a kulonbozo stilus, amit ellenfeltol fuggoen lehet hasznalni. De kapus poszton mit akarunk? Egyik stilusu csapat ellen hasznaljuk az egyiket, a tobbi ellen meg a masikat?Marci77 írta:Legyen ket kulonbozo stilusu,ahogy alattam irtak.
Ezek utan maximalisan megertem Conte tavozasat.Az AS szerint Morata Conte távozása ellenére a Juventus játékosa lesz. A lap szerint a Real Madrid támadója tegnap kapott egy üzenetet az olasz klubtól, hogy a leigazolása a klub döntése, nem pedig Conte-é volt, így a transzfer meg fog történni. Amennyiben a torinói csapat mégis visszalépne a Wolfsburg válik elsődleges célponttá. Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem