Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 11:14
Padra, 10 milliót megért volna nekik. Amúgy Pep most Verrattit akarja.miVida írta:Én amúgy meg úgy olvastam, hogy a Bayernt vertük meg Navas leigazolásával. Nekik minek kellett?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 16., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 16., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 16., szerda 10:53
Nem fog senki megkövezni, a többség szerintem hasonlóan gondolkodik. Nálam belefért volna Ikernél még egy év, ahol a kupában meg esetleg a BL csoportmeccseken elbohóckodik, aztán szépen csendben visszavonulhatott volna. De ha 1 év múlva úgyis távozni akar, és valahol máshol játszani, akkor menjen inkább most. Fölösleges magától és tőlünk elrabolnia egy évet. Jöjjön inkább KN, meglátjuk mit tud.realistahuni írta:Kövezzetek meg de én inkább Casillas távozását szeretném. Be kell újítani neki is mert nem igazán megy a szekér. A BL döntő majdnem elment rajta, és a vb-n 2 meccsen is porig alázták szerencsétlent. Új kihívás kell neki, és Madridban is elég volt már a folyamatos Lopez-Casillas cirkuszból, amit a média generált.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 16., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 16., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 16., szerda 10:19
Ennek mi ertelme? Csatar poszton megertem, hogy jo a kulonbozo stilus, amit ellenfeltol fuggoen lehet hasznalni. De kapus poszton mit akarunk? Egyik stilusu csapat ellen hasznaljuk az egyiket, a tobbi ellen meg a masikat?Marci77 írta:Legyen ket kulonbozo stilusu,ahogy alattam irtak.
Ezek utan maximalisan megertem Conte tavozasat.Az AS szerint Morata Conte távozása ellenére a Juventus játékosa lesz. A lap szerint a Real Madrid támadója tegnap kapott egy üzenetet az olasz klubtól, hogy a leigazolása a klub döntése, nem pedig Conte-é volt, így a transzfer meg fog történni. Amennyiben a torinói csapat mégis visszalépne a Wolfsburg válik elsődleges célponttá. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 16., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 10:08
De nem azonnal 5 évvel ezelőtti Casillas-szerepet szánnák neki.Anthony írta:De miből vonjátok le ezeket a következtetéseket? Védett 20 meccsen a Benficában, előtte sehol sem volt. Lehet nagy ígéret, de még messze nem lehet tudni mire képes.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 16., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 16., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 9:57
Ezt a kölcsön egy évre dolgot preferáltam volna én is.Realista24 írta:Én válaszolnék, mert nálam is favorit volt. De csak addig, amíg 3-8 milliókról szólt a hír. Ideális lett volna, ha megvesszük, kölcsönben ott marad egy évig. Jövőre kifutott volna vagy Iker vagy López és átvette volna a helyét.De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??
Fiatal, jó képességű, kis túlzással fél Európa sorban állt érte, nagy jövő áll előtte.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 9:56
Én válaszolnék, mert nálam is favorit volt. De csak addig, amíg 3-8 milliókról szólt a hír. Ideális lett volna, ha megvesszük, kölcsönben ott marad egy évig. Jövőre kifutott volna vagy Iker vagy López és átvette volna a helyét.De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 9:56
Mert nagyon fiatal és a jövő nagy kapusa lehet. Benne látom azt, amit Geaban és Courtoisban nem. Az új Neuer-t. Belőle lehet, ők ketten nagyon nagy bravúrokat mutatnak be, de ők sem Neuer stílusú kapusok, mint pl. Oblak és Ter Stegen lehetnek.Anthony írta:De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??attareal írta:Navasnak nagyon örülök, bár nekem az 1. számú opció Oblak volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 16., szerda 9:52
De őszintén mért? Hol láttad te Oblakot játszani? Mert ilyen tré portugál csapatoknál védett. Mitől lett ő annyira favorit bárkinél is??attareal írta:Navasnak nagyon örülök, bár nekem az 1. számú opció Oblak volt.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 16., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 16., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 9:27
Van igen, szintén 10 millió.Mintha ra lenne is valami opcionk
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. július 16., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 16., szerda 9:17
Még a végén igaz lesz a Casillas/López >> Navas/Casilla hír, amin korábban sokan röhögtek.Anthony írta:Lehet. Felőlem mehet isten hírével. Van sok jó kapus, és ha minden igaz már el is hoztuk egyiket.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem