Én is így látom. 60 millát nem ér. Nem képes hatalmas passzokra, fontos gólokra, de akkora arca van, hogy a stadionba alig fér be. Védekezni nem tud, és nem is igazi vezér. Emellett képes eldönteni egy-egy meccset, viszont inkább negatív értelemben. Értsd: piroslap. Szerintem nálatok egy Kroos-Modric páros, előttük Jamessel, és elől a BBC..na az ütős lenne. Félek, hogy jövőre simán húzzátok a bajnokságot.BlancoMark írta:Komolyan nem értem mit láttok ennyire Pogbában, védekezésben gyenge, a fizikuma ellenére sokszor elnyomják, buta hibákat vét, sokat vállal feleslegesen, esze Balotelli szinteken. A meglátásai, előre játéka rendben van az tény. Lehet, hogy labdabiztosak lennénk egy Pogba-Kroos-Modric hármassal, de hármuk közül ki hozza a váratlant és ki bontaná meg a védelmeket? Idén ezt Di María hozta és a sok butasága ellenére rengeteg helyzetet köszönhettünk ennek. Nem kell Pogba 60 milláért.

Kommentáld a híreket
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor ki? A hirek szerint DM tavozni fog, ezert pedig mi is megbeszeljuk, hogy ki az akivel tudnank potolni.BlancoMark írta:Komolyan nem értem mit láttok ennyire Pogbában, védekezésben gyenge, a fizikuma ellenére sokszor elnyomják, buta hibákat vét, sokat vállal feleslegesen, esze Balotelli szinteken. A meglátásai, előre játéka rendben van az tény. Lehet, hogy labdabiztosak lennénk egy Pogba-Kroos-Modric hármassal, de hármuk közül ki hozza a váratlant és ki bontaná meg a védelmeket? Idén ezt Di María hozta és a sok butasága ellenére rengeteg helyzetet köszönhettünk ennek. Nem kell Pogba 60 milláért.
- BlancoMark
Komolyan nem értem mit láttok ennyire Pogbában, védekezésben gyenge, a fizikuma ellenére sokszor elnyomják, buta hibákat vét, sokat vállal feleslegesen, esze Balotelli szinteken. A meglátásai, előre játéka rendben van az tény. Lehet, hogy labdabiztosak lennénk egy Pogba-Kroos-Modric hármassal, de hármuk közül ki hozza a váratlant és ki bontaná meg a védelmeket? Idén ezt Di María hozta és a sok butasága ellenére rengeteg helyzetet köszönhettünk ennek. Nem kell Pogba 60 milláért.
Kroos és Modric is tud mélyen játszani, tavaly Luka játszott is ott. Ancelotti nem fogja ezt feladni szerintem. Max egy keveset változtat rajta. Igazából nekem a Di Marias megoldással az a bajom, hogy Modricnak is többet kell hátra helyezkedni és biztosítani, ezért lenne jó, ha a baloldalon is egy pontosabb, stabilabb, fegyelmezettebb játékos játszik, mint az argentin.R.M.C.F írta:
Nézd,CA megpróbált mélységi megoldást(illarra),ez nem vált be,ezt láttuk a bl döntőben,ahol egy nullaformás khedira játszott inkább mint illarra,igy őt kihúzhatjuk a számottevőek listájáról.
Xabi helyére nem sok az alternativa(és az a poszt már sokat nem fog létezni)....na már most,ha CA engem kérdez(nem tette meg![]()
) akkor lehet feladja ezt a focit...és megoldja más felfogásban,időnk van,a csapat korrekt,a keret jól variálható játékosokból áll.
Verratti lenne oda jó,de ő még kevés.
Szóval....ha rám hallgatakkor gondolkodik más felfogású alaptaktikán...és oda helye lenne más stilusnak is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Olyanokról már a szezon vége fele lehetett hallani, hogy Conte kompromisszumot adott a vezetőségnek, hogy kapjon erősítést, mert a jelenlegi csapat nem elég a BL-ben. Szerintem Pogba/Vidal távozóban van és itt telt be neki a pohár.Realista24 írta:Azt írja az AS hogy Conte kérte, hogy ne tárgyaljanak a két pitbullról és kérte Alexist vagy DM-et vagy Cuadradot. Hát, meghallgatták a kéréseit, úgy néz ki
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen,mert sokoldalú,mert óriási nyomás alatt óriásit teljesitett,ezek megfognak,az ILYENEK KELLENEK A MADRIDBA....és a játéka csak hab a tortán.És még így is felülteted a fél fórumot a James vonatra
Pogba kell, nincs mese, szét kell kapni a Juvét, most hogy Conte lemondott.
Pogba oké,nekem is nagyon tetszik,sami menjen....nem az én pénzem,de úgy érzem,letettek pogbáról. Szerintem elmentek más irányba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És még így is felülteted a fél fórumot a James vonatraR.M.C.F írta:hehe írta:baszki akinek van szeme és agya az látja, hogy nem hamesz vagy ki, hanem pogba és beton.
Senki más nem fér be, akárhogy erőlteted meg forgatod.
Igen,én is pogba párti vagyok,de van benne egy rizikó,egy kétely....illetve jamest eleddig nem láttam játszani.![]()

Pogba kell, nincs mese, szét kell kapni a Juvét, most hogy Conte lemondott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:baszki akinek van szeme és agya az látja, hogy nem hamesz vagy ki, hanem pogba és beton.
Igen,én is pogba párti vagyok,de van benne egy rizikó,egy kétely....illetve jamest eleddig nem láttam játszani.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sami Khedira stadion
többet nem jövök

többet nem jövök

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
baszki akinek van szeme és agya az látja, hogy nem hamesz vagy ki, hanem pogba és beton.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ugyanezt rajzoltam fel délelőtt, csak Isco helyett James. De ugyanúgy maradhatna ott DM is, Xabi szevasz, kell pihentetni ügyesen.R.M.C.F írta:--------------Lopez
Carvaj-----Pepe----Ramos----Marc
----Kroos-----------Modric
------------Isco
Bale-----Benz--------Cr
De amugy most jöttem rá, hogy ez a James egylábas, innentől kezdve elvesztettem az érdeklődésemet, ne is jöjjön

-
Mike írta:hát én is ennek a híve vagyok, egyedül verratti miatt maradnék a jelenleginél, ahogy te is (amugy az utóbbi napok hírei alapján nem is mozdíthatatlanR.M.C.F írta:Szóval....ha rám hallgatakkor gondolkodik más felfogású alaptaktikán...és oda helye lenne más stilusnak is.
)
de jelenlegi keretben senki nincs aki biztos lenne
Khedira, DM, Casemiro megy
Illarrát leírtad
marad Isco aki még tanulja a posztot, és alapjába túl támadó felfogású a Kroos-Modric páros mellé, mondjuk DM is az, de neki sokkal nagyobb a mezőnymunkája
ugyh nem látom h Kroos érkezésével miért kerülne ki DM a kezdőből
--------------Lopez
Carvaj-----Pepe----Ramos----Marc
----Kroos-----------Modric
------------Isco
Bale-----Benz--------Cr
De ez csak egy példa.védekezésben isconak visszakell lépnie,a széleken a két komodói varánusznak is. Támadásban a két szél megy fel a szélen mint cigo az aluminiumra,benz a játék vonalában,isco szervez(vagy james),kroos és modric meg területet véd,sokat mozog,labdát szerez.....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mindezekből lett volna egy morata. megértem a faszitRealista24 írta:Azt írja az AS hogy Conte kérte, hogy ne tárgyaljanak a két pitbullról és kérte Alexist vagy DM-et vagy Cuadradot. Hát, meghallgatták a kéréseit, úgy néz ki

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írja az AS hogy Conte kérte, hogy ne tárgyaljanak a két pitbullról és kérte Alexist vagy DM-et vagy Cuadradot. Hát, meghallgatták a kéréseit, úgy néz ki

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ez nekem is szemet szúrt, amíg más megállna vagy hátrapasszolna, ő megindul/rizikót vállal/necces passzt ad..de egyrészt őt még lehetne formálni, plusz egy Kroos és Modric mellé szerintem passzolna ebből a szempontból is, ők inkább racionálisak, ésszel dolgoznak.R.M.C.F írta: felelőtlen trükkök,amik az ő posztján kockázatosak.
-Pogba hozható --->DMet eladjuk
-Pogba nem hozható --->DM marad
-Pogba nem hozható ---->DM menni akar ---->elhozzuk Hámeszt
valami ilyesmi opciókat gondolok most
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát én is ennek a híve vagyok, egyedül verratti miatt maradnék a jelenleginél, ahogy te is (amugy az utóbbi napok hírei alapján nem is mozdíthatatlanR.M.C.F írta:Szóval....ha rám hallgatakkor gondolkodik más felfogású alaptaktikán...és oda helye lenne más stilusnak is.

de jelenlegi keretben senki nincs aki biztos lenne
Khedira, DM, Casemiro megy
Illarrát leírtad
marad Isco aki még tanulja a posztot, és alapjába túl támadó felfogású a Kroos-Modric páros mellé, mondjuk DM is az, de neki sokkal nagyobb a mezőnymunkája
ugyh nem látom h Kroos érkezésével miért kerülne ki DM a kezdőből
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
ziro4vr írta:a két londoni csapat ellesz khedirával, pogba dobbantani fog, szerintem psg vagy madrid. yaya nem tudom mennyire volt kacsa a párizsi esetleges út..lesz itt körforgás rendesen, vidal úgy néz ki mu...izgi lesz
Yaya kacsa....remek helye van,a fizetés majdnem mint egy magyar politikusnak.
pogba? A jövő embere,de...ugye ott van az a bizonyos probléma,ami miatt lehet hogy lesz vele gond.Ha csak nem tud ezen változtatni hamar. Ez ugye a felelőtlen trükkök,amik az ő posztján kockázatosak.
Akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel Rodriguezről
Vigye el bárki Monacoból, az nagyon jól fog járni
Vigye el bárki Monacoból, az nagyon jól fog járni
- ziro4vr
a két londoni csapat ellesz khedirával, pogba dobbantani fog, szerintem psg vagy madrid. yaya nem tudom mennyire volt kacsa a párizsi esetleges út..lesz itt körforgás rendesen, vidal úgy néz ki mu...izgi lesz
Nem illik.
-
Mike írta:szerintem Kroos nem veszélyezteti DM helyét. Vagy ha igen akkor az gáz, ismét Xabi lesz az alap, immáron 45 évesen isR.M.C.F írta:Ha menni akar,mert esetleg megint úgy érzi padra szorul(oda fog ha jön kroos)
más jelenleg nincs aki ki tudná szorítani
ugyh valamit már biztos tud...
jön Pogba is
Nézd,CA megpróbált mélységi megoldást(illarra),ez nem vált be,ezt láttuk a bl döntőben,ahol egy nullaformás khedira játszott inkább mint illarra,igy őt kihúzhatjuk a számottevőek listájáról.
Xabi helyére nem sok az alternativa(és az a poszt már sokat nem fog létezni)....na már most,ha CA engem kérdez(nem tette meg

Verratti lenne oda jó,de ő még kevés.
Szóval....ha rám hallgat