többet nem jövök

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 15., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 15., kedd 22:23
Ugyanezt rajzoltam fel délelőtt, csak Isco helyett James. De ugyanúgy maradhatna ott DM is, Xabi szevasz, kell pihentetni ügyesen.R.M.C.F írta:--------------Lopez
Carvaj-----Pepe----Ramos----Marc
----Kroos-----------Modric
------------Isco
Bale-----Benz--------Cr
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 22:12
Mike írta:hát én is ennek a híve vagyok, egyedül verratti miatt maradnék a jelenleginél, ahogy te is (amugy az utóbbi napok hírei alapján nem is mozdíthatatlanR.M.C.F írta:Szóval....ha rám hallgatakkor gondolkodik más felfogású alaptaktikán...és oda helye lenne más stilusnak is.
)
de jelenlegi keretben senki nincs aki biztos lenne
Khedira, DM, Casemiro megy
Illarrát leírtad
marad Isco aki még tanulja a posztot, és alapjába túl támadó felfogású a Kroos-Modric páros mellé, mondjuk DM is az, de neki sokkal nagyobb a mezőnymunkája
ugyh nem látom h Kroos érkezésével miért kerülne ki DM a kezdőből
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 22:10
mindezekből lett volna egy morata. megértem a faszitRealista24 írta:Azt írja az AS hogy Conte kérte, hogy ne tárgyaljanak a két pitbullról és kérte Alexist vagy DM-et vagy Cuadradot. Hát, meghallgatták a kéréseit, úgy néz ki
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 22:08
Ez nekem is szemet szúrt, amíg más megállna vagy hátrapasszolna, ő megindul/rizikót vállal/necces passzt ad..de egyrészt őt még lehetne formálni, plusz egy Kroos és Modric mellé szerintem passzolna ebből a szempontból is, ők inkább racionálisak, ésszel dolgoznak.R.M.C.F írta: felelőtlen trükkök,amik az ő posztján kockázatosak.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 15., kedd 22:05
hát én is ennek a híve vagyok, egyedül verratti miatt maradnék a jelenleginél, ahogy te is (amugy az utóbbi napok hírei alapján nem is mozdíthatatlanR.M.C.F írta:Szóval....ha rám hallgatakkor gondolkodik más felfogású alaptaktikán...és oda helye lenne más stilusnak is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 22:02
ziro4vr írta:a két londoni csapat ellesz khedirával, pogba dobbantani fog, szerintem psg vagy madrid. yaya nem tudom mennyire volt kacsa a párizsi esetleges út..lesz itt körforgás rendesen, vidal úgy néz ki mu...izgi lesz
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 15., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:59
Mike írta:szerintem Kroos nem veszélyezteti DM helyét. Vagy ha igen akkor az gáz, ismét Xabi lesz az alap, immáron 45 évesen isR.M.C.F írta:Ha menni akar,mert esetleg megint úgy érzi padra szorul(oda fog ha jön kroos)
más jelenleg nincs aki ki tudná szorítani
ugyh valamit már biztos tud...
jön Pogba is
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 15., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 15., kedd 21:54
szerintem Kroos nem veszélyezteti DM helyét. Vagy ha igen akkor az gáz, ismét Xabi lesz az alap, immáron 45 évesen isR.M.C.F írta:Ha menni akar,mert esetleg megint úgy érzi padra szorul(oda fog ha jön kroos)
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 15., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:51
Tudod nem hiszem hogy azok amiket írtam nevetségesek lettek volna...inkább tanulni kellene belőle.dimariához mit szólsz?
menni akar a lelkem, nagyon rosszul bánunk vele![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 21:49
látni fogsz egy botladozó falcaot, nálunk meg egy padon ücsörgő hamesztJames meg felfogásban tetszik,az ahogy a focihoz viszonyul...sajnos keveset láttam még belőle,de elég egy kicsit látnom....elég....meg fogom nézni a monaco meccseit jövőre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:48
hehe írta:kapod a savat rendesen RMCF![]()
dimariához mit szólsz?![]()
menni akar a lelkem, nagyon rosszul bánunk vele![]()
azt nem értem nálad RMCF, hogy ha egy hameszre ránézel és a jövő legjobbját látod, akkor egy patoról vagy neymarról miért beszélsz úgy, mintha lófüttyök lennének. mindkettő tehetségesebb és jobb adottságokkal rendelkezik.
indul a mánia látomde az nem james.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 21:42
indul a mánia látomde az nem james.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 15., kedd 21:41
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem