Ha pedig James hozzank igazol,olyan boldog leszek

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 15., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:51
Tudod nem hiszem hogy azok amiket írtam nevetségesek lettek volna...inkább tanulni kellene belőle.dimariához mit szólsz?
menni akar a lelkem, nagyon rosszul bánunk vele![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 21:49
látni fogsz egy botladozó falcaot, nálunk meg egy padon ücsörgő hamesztJames meg felfogásban tetszik,az ahogy a focihoz viszonyul...sajnos keveset láttam még belőle,de elég egy kicsit látnom....elég....meg fogom nézni a monaco meccseit jövőre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:48
hehe írta:kapod a savat rendesen RMCF![]()
dimariához mit szólsz?![]()
menni akar a lelkem, nagyon rosszul bánunk vele![]()
azt nem értem nálad RMCF, hogy ha egy hameszre ránézel és a jövő legjobbját látod, akkor egy patoról vagy neymarról miért beszélsz úgy, mintha lófüttyök lennének. mindkettő tehetségesebb és jobb adottságokkal rendelkezik.
indul a mánia látomde az nem james.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 21:42
indul a mánia látomde az nem james.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 15., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:40
Galacticos írta:az nem bale nálad?R.M.C.F írta: Ilyen bal lába senkinek sincsen
Realista24 írta:Bale vagy CR kárára is?e szeretnék helyet csinálni neki,bárki kárára.
Nálam? Bale-nek remek bal lába(nem a bal lába fogott meg amúgy)....de az nem james.
az nem bale nálad?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 15., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 15., kedd 21:38
az nem bale nálad?R.M.C.F írta: Ilyen bal lába senkinek sincsen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 21:37
Bale vagy CR kárára is?e szeretnék helyet csinálni neki,bárki kárára.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 15., kedd 21:32
van ott területnmate írta:Ennek a gyereknek több terület kell, Karim felpasszolt labdákat tart meg, arra nem lenne jó. Hamiskilencesnek Iscot lehetne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 15., kedd 21:29
Ennek a gyereknek több terület kell, Karim felpasszolt labdákat tart meg, arra nem lenne jó. Hamiskilencesnek Iscot lehetne.Mike írta:vagy karim helyén false9-ba? az lehet nem lenne hülyeség, és ezér nem megyünk csatár után sem
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 15., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 15., kedd 21:24
Az a baj, ha váltunk ilyen 4-2-1-3-ra vagy 4-2-3-1-re az problémát okozhat, előbbi túlterheli a két belső középpályást - csapatvédekezés ide vagy oda - másikkal meg tulajdonképpen átvariálnánk a BBC-t.R.M.C.F írta:ezt nem kell beillesztened,ez a srác magától be fog illeszkedni oda ahová kell.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:19
tubatibi írta:Nekem is tetszik James játéka, de valahogy sehogy se tudom a képbe illeszteni. Isco játékát is kedvelem, Jesé se egy kutyaütő...most leigazoljuk 70 millióért, aztán a kp továbbra se lesz teljes mértékben rendbe rakva.
Pár év múlva CR helyett lehet, hogy elnézegetném, de most még nem.![]()
Kroos és Pogba kell nekünk.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 15., kedd 21:10
dannen írta:hidd el senki sem érti. vannak akik bemagyarázzák maguknak, hogy jó lesz ez így, hogy james tud majd dm posztján játszani (végülis cr, bale meg bárki is tudna ilyen alapon), meg csapatvédekezés, meg lófasz, aztán vannak azok akik megértik, hogy ebből gáz lesz és gyengülni fogunk ezzel.VanillaSky írta:Most olvasom a híreket, remélem mind kamu! Ha Perez ismét meglágyult a napon és megy DM kevesebbért, mint amennyiért Hámesz jönne, akkor kérhet beutalót a spanyolországi opniba, mert ugyanolyan tökkelütött, mint pár éve! Nem is értem minek a kolumbiai? Jesé meg Isco dísznek lesz?
persze simán lehet, hogy a nagy része kacsa, meglátjuk.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem