Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Nem kell aggodni, Di Maria megkapja a fizuemelest, es maris elhallkulnak a tavozasaval kapcsolatos hirek

Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:az nem bale nálad?R.M.C.F írta: Ilyen bal lába senkinek sincsen
Realista24 írta:Bale vagy CR kárára is?e szeretnék helyet csinálni neki,bárki kárára.
Oda nem tenném igy fel,azok ketten túl szélen és túl támadóba vannak,james oda kár lenne,ahhoz túl spíler.....inkább 2 kp-ás,előtte james és elől a bbc. Nem tudom.
Én csak egy surmó vagyok,nem ez az én dolgom,majd ők megoldják.
Nálam? Bale-nek remek bal lába(nem a bal lába fogott meg amúgy)....de az nem james.
az nem bale nálad?![]()
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Amúgy nem olyan gyenge a James gyerek, 180 cm és 77 kg...nem olyan rossz az...Benzema 187 és 84
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Isco ügyesebb kis területen, James (amit láttam belőle) sokkal lendületesebb focit nyom, szabadabb játék jobban fekszik neki. Szerintem pont az erősségét pazarolnánk el vele. Hogy egy kisarkítottabb, korábbi példát mondjak: Ramos is eljátssza a jobbhátvéd posztot, de mégsem ott az igazi.
Én amíg itt van CR nem hoznám Jamest. Felesleges lenne szerintem, vagy max a portugáltól kéne kicsit függetlenednünk. De alápakolni a sztárokat totál felesleges.
Én amíg itt van CR nem hoznám Jamest. Felesleges lenne szerintem, vagy max a portugáltól kéne kicsit függetlenednünk. De alápakolni a sztárokat totál felesleges.
- Galacticos
az nem bale nálad?R.M.C.F írta: Ilyen bal lába senkinek sincsen

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bale vagy CR kárára is?e szeretnék helyet csinálni neki,bárki kárára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
van ott területnmate írta:Ennek a gyereknek több terület kell, Karim felpasszolt labdákat tart meg, arra nem lenne jó. Hamiskilencesnek Iscot lehetne.
meg miért ne tudná megtartani a felpasszolt labdákat? Technikailag tökéletes, fizikailag is teljesen rendben van
Isco mivel tudná jobban megtartani a felpasszolt lasztikat?
nemértem
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudom,nem néztem még CA szemébe.
de nekem tök mindegy,ő a jövő embere,nem mehet el máshová,ő nem egy felfújt léggömb,hanem hús vér focista,nem színész,nem arc....hanem akar és nagyon nagyon tud is. Ilyen bal lába senkinek sincsen,esze is nagyon ott van,mindene meg van hogy a jövő legnagyobbja legyen,csak rajta áll.
Hogy hová? nem tudom....de szeretnék helyet csinálni neki,bárki kárára.Persze még nyers a gyerek,egy kölyök,de emlékszem zidane is ugyanilyen volt.....kicsit későn ért,de már akkor olyan tudás birtokában volt,ami már akkor szájtátás volt,james is ilyen....hihetetlen jó,és nem csak hogy jó,hanem sok tulajdonságában jó,nincsen nagyon gyengéje,bár sajnos csak a vb-n láttam.

Hogy hová? nem tudom....de szeretnék helyet csinálni neki,bárki kárára.Persze még nyers a gyerek,egy kölyök,de emlékszem zidane is ugyanilyen volt.....kicsit későn ért,de már akkor olyan tudás birtokában volt,ami már akkor szájtátás volt,james is ilyen....hihetetlen jó,és nem csak hogy jó,hanem sok tulajdonságában jó,nincsen nagyon gyengéje,bár sajnos csak a vb-n láttam.

- nmate
Ennek a gyereknek több terület kell, Karim felpasszolt labdákat tart meg, arra nem lenne jó. Hamiskilencesnek Iscot lehetne.Mike írta:vagy karim helyén false9-ba? az lehet nem lenne hülyeség, és ezér nem megyünk csatár után sem
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
RMCF szerinted hogy állnánk fel ha jön? Mert hogy 70 millióér nem padra vesszük az biztos
ha kp-n, akkor mögötte/mellette a Kroos-Modric kettős lehet hogy kevés lesz védekezésben
vagy karim helyén false9-ba? az lehet nem lenne hülyeség, és ezér nem megyünk csatár után sem
nagyon örülnék ha itt kötne ki, helye is lenne, és nem a taktikai egyensúly rovására. Bírom a játékát
ha kp-n, akkor mögötte/mellette a Kroos-Modric kettős lehet hogy kevés lesz védekezésben
vagy karim helyén false9-ba? az lehet nem lenne hülyeség, és ezér nem megyünk csatár után sem
nagyon örülnék ha itt kötne ki, helye is lenne, és nem a taktikai egyensúly rovására. Bírom a játékát

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Igen,igazad van,de......most az egyszer had álmodjak,mert ez a srác olyan jó amilyennek kell lennie egy játékosnak aki nekem megfelel.
Ő az. A nagybetűs focista,ha nem áll meg a fejlődésben.
Ő az. A nagybetűs focista,ha nem áll meg a fejlődésben.
- nmate
Az a baj, ha váltunk ilyen 4-2-1-3-ra vagy 4-2-3-1-re az problémát okozhat, előbbi túlterheli a két belső középpályást - csapatvédekezés ide vagy oda - másikkal meg tulajdonképpen átvariálnánk a BBC-t.R.M.C.F írta:ezt nem kell beillesztened,ez a srác magától be fog illeszkedni oda ahová kell.
Nem jó ez, nem kell minden jó játékost megvennünk. 14 éve sem nálunk volt az összes faszagyerek és ez így van rendjén.
-
tubatibi írta:Nekem is tetszik James játéka, de valahogy sehogy se tudom a képbe illeszteni. Isco játékát is kedvelem, Jesé se egy kutyaütő...most leigazoljuk 70 millióért, aztán a kp továbbra se lesz teljes mértékben rendbe rakva.
Pár év múlva CR helyett lehet, hogy elnézegetném, de most még nem.![]()
Kroos és Pogba kell nekünk.
Igen,kroos és pogba nagyon ütne,de hidd el,ez a james.....ezt nem kell beillesztened,ez a srác magától be fog illeszkedni oda ahová kell.....csak csodálom....
Nekem is tetszik James játéka, de valahogy sehogy se tudom a képbe illeszteni. Isco játékát is kedvelem, Jesé se egy kutyaütő...most leigazoljuk 70 millióért, aztán a kp továbbra se lesz teljes mértékben rendbe rakva.
Pár év múlva CR helyett lehet, hogy elnézegetném, de most még nem.
Pár év múlva CR helyett lehet, hogy elnézegetném, de most még nem.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
dannen írta:hidd el senki sem érti. vannak akik bemagyarázzák maguknak, hogy jó lesz ez így, hogy james tud majd dm posztján játszani (végülis cr, bale meg bárki is tudna ilyen alapon), meg csapatvédekezés, meg lófasz, aztán vannak azok akik megértik, hogy ebből gáz lesz és gyengülni fogunk ezzel.VanillaSky írta:Most olvasom a híreket, remélem mind kamu! Ha Perez ismét meglágyult a napon és megy DM kevesebbért, mint amennyiért Hámesz jönne, akkor kérhet beutalót a spanyolországi opniba, mert ugyanolyan tökkelütött, mint pár éve! Nem is értem minek a kolumbiai? Jesé meg Isco dísznek lesz?
persze simán lehet, hogy a nagy része kacsa, meglátjuk.
Vagy csak itt nem értik páran. Lehet hogy az alapfelállásunk más lesz jövőre,az is lehet hogy variálni fogjuk a 4-3-3at és a 4-2-1-3at, ezt nem tudhatjuk.
Az viszont biztos,hogyha a barca venné meg,akkor lenne itt sírás-rívás mint szokott. James meg a jövő embere,nagyon nagyon jó labdarúgó....nekem nagyon tetszik a formája.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
khedira, dm outRealista24 írta:![]()
![]()
Sorry.
Viszont Conte aggaszt. Morata így a végén a nyakunkon marad...egy Pogbával kiengesztelhető vagyok.
james, kroos in
morata stays
remélem nem ez lesz
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
na. Khedira úgy tűnik h megy és szép summáért. Kroos bármelyik percben hivatalos lehet. Ez is pazar.
Az viszont,h Jamesről ennyik cikk van.. Nem ügyetlen gyerek de 70 milkát nem ér meg és nem is létezik az a poszt amire érkezne. Iscotól venné el a helyet csak. DM-ben kezdek csalódni. Szerintem senki egy rossz szót nem szólt neki, a fizuját is biztos fel tudta volna tornászni 5-re.. De hát ha nem akar maradni akkor inkább menjen.
Az viszont,h Jamesről ennyik cikk van.. Nem ügyetlen gyerek de 70 milkát nem ér meg és nem is létezik az a poszt amire érkezne. Iscotól venné el a helyet csak. DM-ben kezdek csalódni. Szerintem senki egy rossz szót nem szólt neki, a fizuját is biztos fel tudta volna tornászni 5-re.. De hát ha nem akar maradni akkor inkább menjen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:

Sorry.
Viszont Conte aggaszt. Morata így a végén a nyakunkon marad...egy Pogbával kiengesztelhető vagyok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne vedd el szegény madridista gyerek jókedvét!Realista24 írta:Vagy csak kamu kép

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy csak kamu kép

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema