Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Vagy lehet megtudta Morata leigazolásáthehe írta:conte felmondott a juvénál, remélem azért, mert eladták pogbát nekünk![]()
(amúgy sztem vidal to mu üzlet miatt.)

Szerintem csak simán átveszi az olasz válogatottat...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
conte felmondott a juvénál, remélem azért, mert eladták pogbát nekünk

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
az új szerkesztőtárs nem volt figyelmes, a rövidhírt töröljük.lehet velem van a baj, de a fôoldali cikk meg a legújabb rövidhìr hogy jõn õssze együtt?![]()
lehet velem van a baj, de a fôoldali cikk meg a legújabb rövidhìr hogy jõn õssze együtt? 
19:57es mindkét hír

19:57es mindkét hír
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
AC Milan want just £14m for Balotelli
31
10
AC Milan have put Mario Balotelli up for sale and are willing to accept just £14m for the Italy international. The Serie A side want to replace the striker this summer with either Jackson Martinez or Radamel Falcao.
Ja persze... Falcao vagy Martinez....

Amúgy 14 millió mondjuk már elgondolkoztató. . .
ZIDANE
Csütörtökön fogják nagy valószínűséggel bejelenteni Kroos-t.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mar megilyedtem hogy csak en gondolom hogy nem orbitalis baromsag James leigazolasa.Ewr írta:James ha jön, akkor egyértelműen a támadóharmadba jönne. Szerintem Kroost nem Xabi helyére hozzák, hanem pont DM helyett. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerre a padon Xabi és Illarra is, felesleges lenne.
Valószínűleg jövőre a Modric-Xabi-Kroos középpálya lesz az alap, Modricot és Kroost lehet majd rotálni Iscoval, akinek idén az lesz az egyik fő feladata, hogy jobban besegítsen a védekezésbe. Morata távozásával az egyetlen játékos, aki be tud szállni a BBC helyett, az Jesé lesz. Ő ugye október-november környékéig biztos nem tud játszani.
James szerintem nagyon jól illene a szerkezetbe, én Benzema helyére tudnám elképzelni, lehetne őket rotálni rendesen és szerintem Balet is tudná pótolni a jobb oldalon egy esetleges sérülés esetén.
Azt, hogy ez így megér-e 80 milliót már a vezetőség dolga megítélni.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Aztán jöhetnek a Pogbás hírek

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze, hogy ezt mondta. Ma, holnap ünneplés, közben józanodás, pakolás, mutatja a fukkot Pep-nek, aztán irány a Barajas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Benzemaba teljes Ancelotti és Perez bizalma, szóval amellett, hogy nem is egy poszt a kolumbiaival még érinthetetlen is. Egy 70 milliós játékost meg nem teszel a padra! Isco védekezésbe kényszerítése szintén felesleges, akkor inkább adjanak túl rajta, ha védekezni tudó játékos kell, akkor azt vegyenek, ne egy jól csengő nevet akiből majd kihozunk valamit alapon. DM is csak a szerencsének volt köszönhető, hogy bevált oda.Azt, hogy ez így megér-e 80 milliót már a vezetőség dolga megítélni.
Meghosszabbítom a BM-nél lejáró szerződésemet 2022-ig, szopjatok pacit, puszi!- kroos ügynöke: "a következő 48 órában bejelentünk valamit"

- hehe
"basszátok meg mind, abbahagyom a focit, van péz meg kurvák, vettem egy szigetet hawaitól 4000 km-re, évente egyszer bekapcsolom a telefont, na szevasztok pöcsök."- kroos ügynöke: "a következő 48 órában bejelentünk valamit"

James ha jön, akkor egyértelműen a támadóharmadba jönne. Szerintem Kroost nem Xabi helyére hozzák, hanem pont DM helyett. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerre a padon Xabi és Illarra is, felesleges lenne.dannen írta:hidd el senki sem érti. vannak akik bemagyarázzák maguknak, hogy jó lesz ez így, hogy james tud majd dm posztján játszani (végülis cr, bale meg bárki is tudna ilyen alapon), meg csapatvédekezés, meg lófasz, aztán vannak azok akik megértik, hogy ebből gáz lesz és gyengülni fogunk ezzel.VanillaSky írta:Most olvasom a híreket, remélem mind kamu! Ha Perez ismét meglágyult a napon és megy DM kevesebbért, mint amennyiért Hámesz jönne, akkor kérhet beutalót a spanyolországi opniba, mert ugyanolyan tökkelütött, mint pár éve! Nem is értem minek a kolumbiai? Jesé meg Isco dísznek lesz?
persze simán lehet, hogy a nagy része kacsa, meglátjuk.
Valószínűleg jövőre a Modric-Xabi-Kroos középpálya lesz az alap, Modricot és Kroost lehet majd rotálni Iscoval, akinek idén az lesz az egyik fő feladata, hogy jobban besegítsen a védekezésbe. Morata távozásával az egyetlen játékos, aki be tud szállni a BBC helyett, az Jesé lesz. Ő ugye október-november környékéig biztos nem tud játszani.
James szerintem nagyon jól illene a szerkezetbe, én Benzema helyére tudnám elképzelni, lehetne őket rotálni rendesen és szerintem Balet is tudná pótolni a jobb oldalon egy esetleges sérülés esetén.
Azt, hogy ez így megér-e 80 milliót már a vezetőség dolga megítélni.
-
Most olvasom a híreket, remélem mind kamu! Ha Perez ismét meglágyult a napon és megy DM kevesebbért, mint amennyiért Hámesz jönne, akkor kérhet beutalót a spanyolországi opniba, mert ugyanolyan tökkelütött, mint pár éve! Nem is értem minek a kolumbiai? Jesé meg Isco dísznek lesz?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van Gaal nem fogja elvinni szerintem, ő vigye csak Mariskát...viszont Mourinho állítólag rástartolt rendesen. Londoni belharc, licit indul.hehe írta:fear not my brother!Realista24 írta:Hehe ezt elkúrtad. Wenger sokallja Khedira fizetési igényét![]()
Nem értem miért?
a mu már be is jelentkezett a baszadékért!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
fear not my brother!Realista24 írta:Hehe ezt elkúrtad. Wenger sokallja Khedira fizetési igényét![]()
Nem értem miért?
a mu már be is jelentkezett a baszadékért!

- h3x0r
Egyebkent errol van szo:Kerlon írta:Amúgy még Khedirához visszatérve, ha jól értelmeztem, akkor a tegnapi facebook posztjában leírta, hogy sérülés miatt nem játszott a döntőn.
"Just for you to know: I couldn't play yesterday because I had big problems with my left calf during warm up. I was sure that I could have played 10 minutes. Maybe 15. But not longer. It was the hardest decision in my life to tell the trainer that I can't play during one of my biggest dreams: the world cup final. But if I would have decided different, somebody would had to replace me. It was extremly though for me but in the end the best decision I could make for Germany's victory. I am more than thankful to the whole team, that we won and we had this wonderful day. " - Sami
Maximalis igaza van

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hehe ezt elkúrtad. Wenger sokallja Khedira fizetési igényét

Nem értem miért?

Nem értem miért?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema