Ewr írta:James ha jön, akkor egyértelműen a támadóharmadba jönne. Szerintem Kroost nem Xabi helyére hozzák, hanem pont DM helyett. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerre a padon Xabi és Illarra is, felesleges lenne.
Valószínűleg jövőre a Modric-Xabi-Kroos középpálya lesz az alap, Modricot és Kroost lehet majd rotálni Iscoval, akinek idén az lesz az egyik fő feladata, hogy jobban besegítsen a védekezésbe. Morata távozásával az egyetlen játékos, aki be tud szállni a BBC helyett, az Jesé lesz. Ő ugye október-november környékéig biztos nem tud játszani.
James szerintem nagyon jól illene a szerkezetbe, én Benzema helyére tudnám elképzelni, lehetne őket rotálni rendesen és szerintem Balet is tudná pótolni a jobb oldalon egy esetleges sérülés esetén.
Azt, hogy ez így megér-e 80 milliót már a vezetőség dolga megítélni.
Mar megilyedtem hogy csak en gondolom hogy nem orbitalis baromsag James leigazolasa.

En is kb igy gondolom. Nyilvan Morata helyett jon egy tamado (amugy is kell foleg ha DM is elmegy). Szerintem James mondjuk 60ert sokkal jobb megoldas lenne mint Falcao 40ert. Persze azt adom hogy nagyon sok az ara... meg a 60 is sok lenne, nemhogy a 80!