Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Sorozatok, TV műsorok
nemrég beálltam én is a sorba és elkezdtem nézni a got-ot, már a 2. évadnál járok de az elsőből az még mindig nem hagy nyugodni, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!drogo a nagy harcos aki annyi csatát meg nyert már biztos összeszedett jónéhány sérülést erre egy kis vágás úgy elfertőződik, hogy majdnem belehal. vagy akkor ezelőtt még csak meg se tudták vágni?

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sikerült kivégeznem a Fargot-ot. Hát hatalmas, nem tudok mást mit mondani. Nagyon egyben van, nagyon jók a karakterek, a jellemek fejlődése. És tudjátok mik tetszettek a legjobban? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok a tanulságos párbeszédek, amikor meséltek egy emberről és mindig volt valaminek mondani valója. És ezeket szerintem ki is fogom majd jegyzetelni és jómagam is használni fogom olykor...
Egyszóval nagyon tetszett, nagyon mély nyomott hagyott bennem.
Egyszóval nagyon tetszett, nagyon mély nyomott hagyott bennem.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja, igen, azt akartam is mondani, hogy kb. 4.-5. résztől indul be. Hogy aztán a végére kapj egy szép kis cliffhangert.h3x0r írta:Reggel megneztem a harmadik reszt is, azota pedig meg 4-et. Na jo, ez egyre jobb

És a 10. rész a csúcs, mikor az őrsön játszódik az egész.
- h3x0r
Reggel megneztem a harmadik reszt is, azota pedig meg 4-et. Na jo, ez egyre jobbh3x0r írta:Elso ket resz pipa, voltak jo pillanatok, de inkabb idegesito mindt vicces. Kasza.András93 írta:Death Valley megvolt? Az is zsarus, bár inkább vámpíros-zombis-vérfarkasos. De nem rossz, csak 13 rész körül van.![]()

- h3x0r
Mindig gyanus az, amikor az utolso ket evadban pont annyival novelik meg az epizodok szamat, hogy kijojjon a 100 resz.Faust írta:Most hagyd abba, az 5. évad egész egyszerűen szánalmas, erőlködés az egész. Az első négyet imádom.h3x0r írta: Nip/Tuck 4. evad
Az elso 3 evad teljesen mas szintet kepvisel, de a sorozat kicsit beteg hangulata meg mindig megmaradt. Mondjuk volt par resz, amit egy kicsit szornyulkodve neztem. Mindenkepp maradok a kovetkezo evadra is, de most kell egy kis piheno, raadasul egyszerre még 22 resz is egy kicsit ijeszto, meg annyira hangulatom sincs hozza.![]()
The Job
Az egyik legjobb jelenet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy hatszor eljatszottak, de mindig vicces volt. A vegen meg a sajat autojukbanAndrás93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És az milyen, mikor a halott fószert cipelik ide-oda.![]()

Elso ket resz pipa, voltak jo pillanatok, de inkabb idegesito mindt vicces. Kasza.András93 írta:Death Valley megvolt? Az is zsarus, bár inkább vámpíros-zombis-vérfarkasos. De nem rossz, csak 13 rész körül van.![]()
Most hagyd abba, az 5. évad egész egyszerűen szánalmas, erőlködés az egész. Az első négyet imádom.h3x0r írta: Nip/Tuck 4. evad
Az elso 3 evad teljesen mas szintet kepvisel, de a sorozat kicsit beteg hangulata meg mindig megmaradt. Mondjuk volt par resz, amit egy kicsit szornyulkodve neztem. Mindenkepp maradok a kovetkezo evadra is, de most kell egy kis piheno, raadasul egyszerre még 22 resz is egy kicsit ijeszto, meg annyira hangulatom sincs hozza.

24-1. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, a végére csak megtetszett. Nyögvenyelős volt, kb a 7.részig szvsz egy full átlagos sorozatnak tűnik, utána nagyon szépen felpörgött, de azzal az amnéziás szállal jól felhúzták az agyamat, azt nagyon erőltetettnek éreztem. Pihentettem is 3-4 napot a sorozatot, de aztán tegnap meg ma lepengettem, és a végére nagyon betalált. Teri halálát vártam az évad közepétől, sejthető volt, hogy nem marad mindenki életben, Kim feláldozása elhamarkodott lett volna, viszont Ninán meglepődtem, az 5*-os húzás volt. Most kell egy kis idő míg megemésztem, a Fargot is most már illene befejeznem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, a végére csak megtetszett. Nyögvenyelős volt, kb a 7.részig szvsz egy full átlagos sorozatnak tűnik, utána nagyon szépen felpörgött, de azzal az amnéziás szállal jól felhúzták az agyamat, azt nagyon erőltetettnek éreztem. Pihentettem is 3-4 napot a sorozatot, de aztán tegnap meg ma lepengettem, és a végére nagyon betalált. Teri halálát vártam az évad közepétől, sejthető volt, hogy nem marad mindenki életben, Kim feláldozása elhamarkodott lett volna, viszont Ninán meglepődtem, az 5*-os húzás volt. Most kell egy kis idő míg megemésztem, a Fargot is most már illene befejeznem.

- András93
És az milyen, mikor a halott fószert cipelik ide-oda.h3x0r írta:Meglestem. Nem az a vegigrohogos sorozat, de egesz jo volt. Az utolso 5 perc azzal a zenevel, amikor
SPOILER resz kulonosen tetszett.Egyszer jo volt megnezni

Denis Leary nagy király.
Death Valley megvolt? Az is zsarus, bár inkább vámpíros-zombis-vérfarkasos. De nem rossz, csak 13 rész körül van.

Nem olyan rég kezdtem el, most a második évadnál vagyok. Tényleg nagy király. Sokszor nem is feltétlenül vicces, de nagyon ütős, egyedi cucc az biztos. Amikor meg vicces, akkor a kaját kiköpöm annyira. Pl. első évad legjobb része, mikor Ricky Gervais is felbukkan.ferni írta:A Louie-t nézi valaki rajtam kívül is?

Amúgy jobb, mint a korábbi sorozata, a Lucky Louie, azt is érdemes egyébként megnézni. Klasszikus többkamarás, de HBO-n ment, szóval káromkodás, meg kis meztelenség is van, ha jól emlékszem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont nem Pamela Adlon, hanem valamelyik haverja mutogatja a micsodáját.

Székely Lajost egyébként akkor szerettem meg igazán, mikor láttam 3 stand-up műsorát. A Louis C.K.: Oh My God különösen tetszett, zseniális.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
fargo sountrack, hátha más is várta rajtam kívül már nagyon

- realmadridfan
Nekem az egyik kedvencem, nagyon bírom C.K.-tferni írta:Louie

Jók amúgy az egészestés műsorai is, ez a kedvenc részem talán:
Louis C.K. hates deer

nem hiába mondják, hogy a jelenleg élő legviccesebb ember
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MÉG NEM FORGATJÁK??????????????A 24 készítői ismét elmondták, hogy bár egyelőre nincs konkrétan szó róla, de nagyon szívesen folytatnák a sorozatot egy újabb szezonnal. A FOX-nál a labda.
:Đ :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Par sorozatos hir:
A 24 készítői ismét elmondták, hogy bár egyelőre nincs konkrétan szó róla, de nagyon szívesen folytatnák a sorozatot egy újabb szezonnal. A FOX-nál a labda.
Halott a How I Met Your Dad-pilot, de a készítők 2015/16-ra ismét neki futnak.
Jövő héten lesz az első színészes bejelentés a True Detective 2. évaddal kapcsolatban, melyről a készítő most azt mondta el, hogy 4 kiemelt karakter lesz benne.
- Premier: Hemlock Grove S2
- Finálé: Hemlock Grove S2
Netflix :Đ :Đ :Đ

Nip/Tuck 4. evad
Az elso 3 evad teljesen mas szintet kepvisel, de a sorozat kicsit beteg hangulata meg mindig megmaradt. Mondjuk volt par resz, amit egy kicsit szornyulkodve neztem. Mindenkepp maradok a kovetkezo evadra is, de most kell egy kis piheno, raadasul egyszerre még 22 resz is egy kicsit ijeszto, meg annyira hangulatom sincs hozza.
Bates Motel leszedve, csupa jot hallottam rola, remelem tetszeni fog
A 24 készítői ismét elmondták, hogy bár egyelőre nincs konkrétan szó róla, de nagyon szívesen folytatnák a sorozatot egy újabb szezonnal. A FOX-nál a labda.
Halott a How I Met Your Dad-pilot, de a készítők 2015/16-ra ismét neki futnak.
Jövő héten lesz az első színészes bejelentés a True Detective 2. évaddal kapcsolatban, melyről a készítő most azt mondta el, hogy 4 kiemelt karakter lesz benne.
- Premier: Hemlock Grove S2
- Finálé: Hemlock Grove S2
Netflix :Đ :Đ :Đ
ferni írta:ha még nem láttam a 4. évadot, de tudok ilyenekről, szted nem láttam már ezt a videót és olvastam erről?![]()
jaj h3x, mostanában nem fognak azok az agykerekek

Nip/Tuck 4. evad
Bates Motel leszedve, csupa jot hallottam rola, remelem tetszeni fog

ha még nem láttam a 4. évadot, de tudok ilyenekről, szted nem láttam már ezt a videót és olvastam erről?h3x0r írta:ferni:
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/06/04/ ... let-louie/

jaj h3x, mostanában nem fognak azok az agykerekek

és tényleg nézzetek rá Louie-ra, érdekes humora van neki is és a sorozatnak is, de hátha másnak is megtetszik.
A Louie-t nézi valaki rajtam kívül is?
Comedy Central elkezdte adni az első 3 évadot feliratosan és végig is adták már amúgy.
Nekem nagyon bejött eddig, ez a fajta humor is nagyon tetszett, a sorozat felépítése, csak ajánlani tudom.
Az meg csak hab a tortán, hogy Louie C.K. magyar származású és a C.K. művésznév a Székely névből jött
én tényleg tudom ajánlani és egy próbát bőven megér.
Sajnos aki eddig fordította a sorozatot valamiért már nem fordítja, csak az első 2 rész van meg a 4 évadból...
de lehet nekiállok akkor már angolul, úgy is van a 4. évadban bőven magyar szöveg, mert van benne egy magyar szereplő, aki szeretettel használja a magyart igaz kicsi akcentussal
és a nézőknek le se fordították ezeket a részeket, szóval ötletük se lehetett miket is mondott az a szereplő
Comedy Central elkezdte adni az első 3 évadot feliratosan és végig is adták már amúgy.
Nekem nagyon bejött eddig, ez a fajta humor is nagyon tetszett, a sorozat felépítése, csak ajánlani tudom.
Az meg csak hab a tortán, hogy Louie C.K. magyar származású és a C.K. művésznév a Székely névből jött

én tényleg tudom ajánlani és egy próbát bőven megér.
Sajnos aki eddig fordította a sorozatot valamiért már nem fordítja, csak az első 2 rész van meg a 4 évadból...
de lehet nekiállok akkor már angolul, úgy is van a 4. évadban bőven magyar szöveg, mert van benne egy magyar szereplő, aki szeretettel használja a magyart igaz kicsi akcentussal

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Éreztem, hogy valaki ellövi ezt a poént.h3x0r írta:mathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.Azert nehogy felmondj a forditasok miatt![]()

Zsombor köszi szépen. Akkor belekezdek a 2. évadba

Sokkal, egy rész volt töltelék, többi pörgött rendesen.mathers írta:De hogy ne legyen off a Hannibal 2. évada mennyivel jobb az elsőnél?
- h3x0r
Azert nehogy felmondj a forditasok miattmathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.

Meglestem. Nem az a vegigrohogos sorozat, de egesz jo volt. Az utolso 5 perc azzal a zenevel, amikorAndrás93 írta:A Brooklyn 99 nem rossz, de ha igazán ütős rendőrös sitcomot akarsz, akkor The Job. Ettől jobbat nem találsz, azt garantálom. Kivétel talán a Police Squad!![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike baratnoje megkeresi a feleseget, hogy bevalljon neki mindent es rajtakapja a csajt egy masik pasival resz kulonosen tetszett.

a True Detectivet mindenképp érdemes megnézni, bár közel sem lesz olyan élménye az egésznek, mintha akkor nézted volna, mikor ment, de én minél előbb megnézném a helyedben.palesz77 írta:Ez a komment ezzel az avatarral..Boky írta:...Priceless..
![]()
Amúgy fargo után valaki valami hasonló sorozatot ajánlana? True Detective bejönne szerintetek, ha az is tetszett?