Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 12:40

Hehe ezt elkúrtad. Wenger sokallja Khedira fizetési igényét :-@ :lol:
Nem értem miért? :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 15., kedd 12:37

Amúgy még Khedirához visszatérve, ha jól értelmeztem, akkor a tegnapi facebook posztjában leírta, hogy sérülés miatt nem játszott a döntőn. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 12:20

béellgyőzelemért mindenki kapott prémiumot.
úgyhogy kuss van és pofabe, mert én - és sztem perez is - még emlékszem, hogy milyen nyomorékok voltunk a bajnokságban, az atmát, barcát egyszer se tudtuk legyőzni.
szép dolog a 10., de azért még nem vagyunk korszakos legyőzhetetlen csapat.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 15., kedd 12:19

ericco írta:Aztán lehet DM hazajön, Perezék odanyomják elé ezt a 7,5 milliós fizetést, amiről most cikkeznek Hámesszel kapcsolatban, és az argentin máris mutatja a fukkot a PSG-nek :mrgreen:
Ezzel a Di Maria - Rodríguez dologgal pedig ismét csak Mendez járna jól. Rohadék :mrgreen: Akármekkroa maffiózó, nem tudom őt utálni. Jól csinálja, amit csinál. Ennyi.
Szerintem is erről van szó. Mendes sokkal jobban jár, ha két gigásza vált klubbot, mintha egy hosszabbítana... Teletömi DM fejét, James meg magától ígérkezett el, aztán vérszagot kapott a portugál....

Sajnálom DM-et a tavaszi produktuma után, de ez van. Támadásban biztos sokszor fog hiányozni, de a helyére érkezőkkel stabilabbak lehetünk.

Valamiért Khedirát is sajnálom kicsit, mert igaz, hogy félkegyelmű, de a hiányosságai ellenére mindig becsülettel tette, amit tudott. És tartok attól, hogy az Arsenalban komoly hajtóerő lehet ő még. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 15., kedd 12:16

Neki eurómilliók kellenek, minden jól lehozott hónap után
Az a gáz, ha neki engednének, akkor a többiek is felbátorodnának, vagy az élősködő ügynökeik és akkor mindenki fizuemelést akarna egyből egy jobb periódus után...
Ezt meg nem szabad hagyni. :ike:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 12:08

Matt009 írta:DM tavaly még rúgkapálva küzdött, hogy itt maradhasson. Erre a csapat legjobbja lett, az edzőnél alapkezdő, a fizuemelését szerintem elérte. Mi változott az elmúlt egy évben? Ha akkor maradni akart, akkor most is rá lehetne beszélni.

Ha csak egy kis babuzsgatás kell a lelkének, hogy maradásra bírjuk, azt miért ne kapja meg?
Nem, neki nem babusgatás kell. Neki eurómilliók kellenek, minden jól lehozott hónap után. Kíváncsi lennék rá, ha nem Mendes lenne az ügynöke. Mert egyébként amellett, hogy szeleburdi és sokat hibázik, hajt küzd, alázatos. Hasznos játékos, de így....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 15., kedd 12:07

Aztán lehet DM hazajön, Perezék odanyomják elé ezt a 7,5 milliós fizetést, amiről most cikkeznek Hámesszel kapcsolatban, és az argentin máris mutatja a fukkot a PSG-nek :mrgreen:
Ezzel a Di Maria - Rodríguez dologgal pedig ismét csak Mendez járna jól. Rohadék :mrgreen: Akármekkroa maffiózó, nem tudom őt utálni. Jól csinálja, amit csinál. Ennyi.
Merci Zizou!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 15., kedd 12:03

DM tavaly még rúgkapálva küzdött, hogy itt maradhasson. Erre a csapat legjobbja lett, az edzőnél alapkezdő, a fizuemelését szerintem elérte. Mi változott az elmúlt egy évben? Ha akkor maradni akart, akkor most is rá lehetne beszélni.

Ha csak egy kis babuzsgatás kell a lelkének, hogy maradásra bírjuk, azt miért ne kapja meg?

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 15., kedd 11:59

Azért az senkiben nem merül fel, hogy mivan ha DM helyére Isco-t szánja Carlo (ugye a Hierro-s cikk)? Modric-Toni-Isco? Illetve a BBC-nek is kellene csere, nem csak a középpályának. Egyszem sérült, kitudjamilyenlesz Jesé nem fogja megoldani ott elől, ha kidőlnek ketten a BBC-ből (amire simán van esély, sőt, örüljünk ha CR felépül szezonkezdésre). Nekem a favoritom a fáraó lenne, de sajna kitudja mit bactak el nála a Milannál (Pato szindróma), így picit lutri lenne, de elől bárhol bevethető, olcsó és iszonyatosan tehetséges.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. július 15., kedd 11:56

Amúgy szerintem nagyon megfogjuk még szívni Di Maria hiányát...rengeteget melózott az utóbbi időben,a tavalyi szezon egyik kulcspillére volt az ipse...igaz hogy nem egy észkombájn, de ezt valamelyest ellensúlyozta a nagy gürcölésével...
Értem én, hogy mindenáron lépni akar a srác, de talán megérdemelt volna egy jobb szerződést is...egy ilyen év után...és erre majd elhozzuk Hamesz-t 80 millióért...szerintem hatalmas baklövés lesz...
Mindegy, én mindenesetre sajnálni fogom Di Mariát...

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:49

Egy az egyben adom. Én is így látom. Ezért nem örülnék DM kicserélésének Jamesre. Nálam DM és Modric mozdíthatatlan lenne. Én féltem a csapatot DM elvesztésétől. Az egyensúlyt ő adta meg a csapatnak a védekezésben, és nem utolsó sorban az ellenfél védelmének megbontásában. Mindkettő kulcs volt a sikereinkben. Maga a tény, hogy egy játékosban megvan ez a kettő, a játékost felbecsülhetetlen értékkel ruházza fel. Kroos bármennyire is jó, mindkét elemben rosszabb DM-nél, más erényei vannak. Véleményem szerint nekünk jobban kellenek Dm erényei, mint Kroos-éi, főleg, hogy azokkal többé-kevésbé Xabi és Modric is rendelkezik. Kroos-Xabi cserére lenne szükségünk, és egy pici szerkezetmódosításra.
oké de mit tudsz kezdeni, ha DM elégedetlen és menni akar? azt se tudjuk miért, de állandóan jönnek a cikkek, hogy menni akar.
hát akkor menjen, mit akar? céronaldo szintű bánásmódot? vicc.
Kép
Kép
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 15., kedd 11:46

Egyszerűen ha Vidal nem ide akar jönni, hanem megy a MU-ba, Pogba meg nem eladó, akkor itt hiába kínlódtok..

A legjobb esélyünk még mindig Veratti: a PSG-nek muszáj lesz eladni is, nem csak vásárolgatni (amugy is állítólag lehet, hogy nagykiárusítást fognak tartani: Veratti, T.Silva, Ibra, Moura, mondtam én hogy nem fog sokáig menni az a projekt, aztán ha bebuknak lehet kukázni óccsóér :lol: ), szóval lehet DM megy és kapunk valakit helyette onnan. A másik alternatíva Luiz Gustavo, pár éve még csíptem, most nem tudom mi van vele, meg van zuhanva? :/

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 15., kedd 11:46

Ne haragudjatok, de ez az XY is bőven elég lesz, mert majd dominálunk, beszorítunk, csapatvédekezünk és még a nap is az ellenfél szemébe süt...
Kezdjük a csapatvédekezéssel. Roanldo nem fog védekezni, csak a nagyobb meccseken. Benzema egyedül kevés védekezni, és mivel általában 4-4-2-ben védekeztünk az előző szezonban, így szezon végére (már sérülése előtt is) lényegesen kevesebbet védekezett, és futott a labda után, mint korábban. Így máris csak 8 ember védekezik a 10-ből. Ez lenne a csapatvédekezés és letámadás?
A dominálunk rész meg jól hangzik, de ehhez az kell, hogy a labdát hamar, legkésőbb a középpályásaink megszerezzék, mert el fogjuk adni elől, nem is egyszer. És ezért KELL oda valaki, akinek a fő profilja a védekezés/labdaszerzés, de emellett segíti a támadásokat. Nem ismerem ezt a James srácot, de a leírások alapján nem Ő az az ember.
Értem én, hogy valakinek ez meg az a játékos tetszik, és jó olyan idillekbe ringatni magunkat, hogy ha kivesszük DM-et és beteszünk valakit aki szokott védekezni, de inkább csak támad, az jó lesz, de ez nem így megy.
Egy az egyben adom. Én is így látom. Ezért nem örülnék DM kicserélésének Jamesre. Nálam DM és Modric mozdíthatatlan lenne. Én féltem a csapatot DM elvesztésétől. Az egyensúlyt ő adta meg a csapatnak a védekezésben, és nem utolsó sorban az ellenfél védelmének megbontásában. Mindkettő kulcs volt a sikereinkben. Maga a tény, hogy egy játékosban megvan ez a kettő, a játékost felbecsülhetetlen értékkel ruházza fel. Kroos bármennyire is jó, mindkét elemben rosszabb DM-nél, más erényei vannak. Véleményem szerint nekünk jobban kellenek Dm erényei, mint Kroos-éi, főleg, hogy azokkal többé-kevésbé Xabi és Modric is rendelkezik. Kroos-Xabi cserére lenne szükségünk, és egy pici szerkezetmódosításra.
Kroos, Modric, Pogba, Isco, Illarra, Xabi
Kell ennél jobb? Vagy lehet ennél jobb?
Lehet ennél jobb, ha DM akár Isco akár Illara helyén itt marad. De egyébként ha jön Pogba is, akkor DM-et annyira nem hiányolnám. De mennyi esélyünk van Pogbára? Pláne, ha Kroos után Hameszt üldözzük?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 11:45

Nekem továbbra is felfoghatatlan ez a Vidal transzfer. Pláne hogy a mut simán le lehetne húzni most, ahogy mások meg is teszik.
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 15., kedd 11:40

attól hogy nem cikkeznek, lehet, hogy a háttérben nagyon is mennek az ügyletek. dm távozása indíthatja meg a lavinát, mert a pénzre szükségünk lesz, felszabadul egy hely a keretben és azután rá fogunk robbanni pogbára egy 60-as ajánlattal. ebben biztos vagyok.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 11:34

Azt nem értem, hogy a mezei emberek nagy része észreveszi, hogy Pogba kellene nekünk és mehetnénk a címvédésért. Erre CA majd erőlteti a Xabi-Kroos-Modric kp-t...nagyon nem lesz ez így jó. Xabit kikell venni, ez egyértelmű.

Pogba megy majd a Chelsea, Vidal a MU-ba....és mi egyiket se akarjuk, nálam óriási hibapont lesz, ha nem hozzuk Pogba/Vidal-t.
Tökéletes kp-nk lehetne, a legjobb a világon. :roll:
Általában cikkezni szoktak arról, hogy jön valaki, de Pogbáról semmi hír sincs....lefogunk róla csúszni, pedig ő lesz a világ legjobb középpályása, ebben biztos vagyok. 2-3 év és Touré magasságokban lehet. :agree:
vidal megy a muba 40 milla körüli pézér
Bravo, erről is lemaradtunk. 40 millió nem pénz érte... :-@
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:33

vidal megy a muba 40 milla körüli pézér

innentől pogbát csak akkor hozzuk el, ha teljesen megőrül a juve. nem fognak.

amúgy áleccsándre pátinnyó kib.jó lenne, tökéletes, fasza, olcsó, ancselotti ismeri, de fel se merül a neve. :-(
Kép
Kép
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 15., kedd 11:31

dannen írta:szerintem meg pont, hogy pogba-val lenne inkább labdatartós focink, james meg ugyanúgy a kontráknál fog inkább villogni, a sebességéből él nagyrészt. egy szem kroos miatt modric mellé még nem fogunk jobban labdát birtokolni. nagyon rég óta az a gondunk, hogy letámadás ellen nem tudunk játszani, elrugdaljuk, elveszítjük a labdát. ezt carlonak kell megváltoztatnia ,nem 1 új embernek.
Ez mind igaz, csak nekem nehezemre esik leírni Pogbát bárhová is, mert el nem tudom képzelni, hogy itt köt ki, kevés esélyt látok rá. Így hát abból szemezgetek, aminek több a realitása. Vidalt egyébként is jobban szerettem volna, de ahogy itt olvastam MU-ba tart...
De egyébként az Atletico elleni második félidei focit csakis fejben lehet megtanítani nekik. El kell hinni az első perctől bárki az ellenfél, hogy ez a meccs nehéz lesz, egy döntő és hogy menni kell előre. Sokszor eljátszogatunk 60-70 percig kényelmesen, hogy majdcsak összejön valami, aztán mikor semmi, akkor meg már hiába megyünk... Kroosnak azért is örülök, mert így a második hullámban egy olyan ember is felérhet a támadásokhoz Modric mellett, aki nem mindig a passz lehetőségét keresi, hanem távolról ellövi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. július 15., kedd 11:33-kor.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 15., kedd 11:30

Ne haragudjatok, de ez az XY is bőven elég lesz, mert majd dominálunk, beszorítunk, csapatvédekezünk és még a nap is az ellenfél szemébe süt...
Kezdjük a csapatvédekezéssel. Roanldo nem fog védekezni, csak a nagyobb meccseken. Benzema egyedül kevés védekezni, és mivel általában 4-4-2-ben védekeztünk az előző szezonban, így szezon végére (már sérülése előtt is) lényegesen kevesebbet védekezett, és futott a labda után, mint korábban. Így máris csak 8 ember védekezik a 10-ből. Ez lenne a csapatvédekezés és letámadás?
A dominálunk rész meg jól hangzik, de ehhez az kell, hogy a labdát hamar, legkésőbb a középpályásaink megszerezzék, mert el fogjuk adni elől, nem is egyszer. És ezért KELL oda valaki, akinek a fő profilja a védekezés/labdaszerzés, de emellett segíti a támadásokat. Nem ismerem ezt a James srácot, de a leírások alapján nem Ő az az ember.
Értem én, hogy valakinek ez meg az a játékos tetszik, és jó olyan idillekbe ringatni magunkat, hogy ha kivesszük DM-et és beteszünk valakit aki szokott védekezni, de inkább csak támad, az jó lesz, de ez nem így megy. :kivagyhe:

Ancelotti régen akarta Vidalt (már ha igazak votlak a hírek), remélem egy év alatt nem változott a véleménye. Olvastam itt, hogy van némi jellemhibája, de ahogy Suáreznél sokan ezt írták, így én is ezt fogom: Ez a Real Madrid, itt van Ancelotti és Hierro, majd megnevelik, és megjavul. ( :mrgreen: )

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 11:23

Kroos érkezése a tavalyi kp tökéletesítésének első lépése. A második lépés Pogba-DM csere lenne, így csökkenne a Dm-ből fakadó kockázat, kiszámíthatatlanság. Plusz Pogba 95%ban azt hozza, ami nekünk kell. James 50%ban hozná ott azt. A lényeg a folytonosság, megkezdtünk valamit, a franciával tudnánk leginkább folytatni.
Nem illik.

Vissza: