Nem értem miért?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 15., kedd 12:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 15., kedd 12:19
Szerintem is erről van szó. Mendes sokkal jobban jár, ha két gigásza vált klubbot, mintha egy hosszabbítana... Teletömi DM fejét, James meg magától ígérkezett el, aztán vérszagot kapott a portugál....ericco írta:Aztán lehet DM hazajön, Perezék odanyomják elé ezt a 7,5 milliós fizetést, amiről most cikkeznek Hámesszel kapcsolatban, és az argentin máris mutatja a fukkot a PSG-nek![]()
Ezzel a Di Maria - Rodríguez dologgal pedig ismét csak Mendez járna jól. RohadékAkármekkroa maffiózó, nem tudom őt utálni. Jól csinálja, amit csinál. Ennyi.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 15., kedd 12:16
Az a gáz, ha neki engednének, akkor a többiek is felbátorodnának, vagy az élősködő ügynökeik és akkor mindenki fizuemelést akarna egyből egy jobb periódus után...Neki eurómilliók kellenek, minden jól lehozott hónap után
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 15., kedd 12:08
Nem, neki nem babusgatás kell. Neki eurómilliók kellenek, minden jól lehozott hónap után. Kíváncsi lennék rá, ha nem Mendes lenne az ügynöke. Mert egyébként amellett, hogy szeleburdi és sokat hibázik, hajt küzd, alázatos. Hasznos játékos, de így....Matt009 írta:DM tavaly még rúgkapálva küzdött, hogy itt maradhasson. Erre a csapat legjobbja lett, az edzőnél alapkezdő, a fizuemelését szerintem elérte. Mi változott az elmúlt egy évben? Ha akkor maradni akart, akkor most is rá lehetne beszélni.
Ha csak egy kis babuzsgatás kell a lelkének, hogy maradásra bírjuk, azt miért ne kapja meg?
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 15., kedd 12:07
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 15., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 15., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. július 15., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:49
oké de mit tudsz kezdeni, ha DM elégedetlen és menni akar? azt se tudjuk miért, de állandóan jönnek a cikkek, hogy menni akar.Egy az egyben adom. Én is így látom. Ezért nem örülnék DM kicserélésének Jamesre. Nálam DM és Modric mozdíthatatlan lenne. Én féltem a csapatot DM elvesztésétől. Az egyensúlyt ő adta meg a csapatnak a védekezésben, és nem utolsó sorban az ellenfél védelmének megbontásában. Mindkettő kulcs volt a sikereinkben. Maga a tény, hogy egy játékosban megvan ez a kettő, a játékost felbecsülhetetlen értékkel ruházza fel. Kroos bármennyire is jó, mindkét elemben rosszabb DM-nél, más erényei vannak. Véleményem szerint nekünk jobban kellenek Dm erényei, mint Kroos-éi, főleg, hogy azokkal többé-kevésbé Xabi és Modric is rendelkezik. Kroos-Xabi cserére lenne szükségünk, és egy pici szerkezetmódosításra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 15., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 15., kedd 11:46
Egy az egyben adom. Én is így látom. Ezért nem örülnék DM kicserélésének Jamesre. Nálam DM és Modric mozdíthatatlan lenne. Én féltem a csapatot DM elvesztésétől. Az egyensúlyt ő adta meg a csapatnak a védekezésben, és nem utolsó sorban az ellenfél védelmének megbontásában. Mindkettő kulcs volt a sikereinkben. Maga a tény, hogy egy játékosban megvan ez a kettő, a játékost felbecsülhetetlen értékkel ruházza fel. Kroos bármennyire is jó, mindkét elemben rosszabb DM-nél, más erényei vannak. Véleményem szerint nekünk jobban kellenek Dm erényei, mint Kroos-éi, főleg, hogy azokkal többé-kevésbé Xabi és Modric is rendelkezik. Kroos-Xabi cserére lenne szükségünk, és egy pici szerkezetmódosításra.Ne haragudjatok, de ez az XY is bőven elég lesz, mert majd dominálunk, beszorítunk, csapatvédekezünk és még a nap is az ellenfél szemébe süt...
Kezdjük a csapatvédekezéssel. Roanldo nem fog védekezni, csak a nagyobb meccseken. Benzema egyedül kevés védekezni, és mivel általában 4-4-2-ben védekeztünk az előző szezonban, így szezon végére (már sérülése előtt is) lényegesen kevesebbet védekezett, és futott a labda után, mint korábban. Így máris csak 8 ember védekezik a 10-ből. Ez lenne a csapatvédekezés és letámadás?
A dominálunk rész meg jól hangzik, de ehhez az kell, hogy a labdát hamar, legkésőbb a középpályásaink megszerezzék, mert el fogjuk adni elől, nem is egyszer. És ezért KELL oda valaki, akinek a fő profilja a védekezés/labdaszerzés, de emellett segíti a támadásokat. Nem ismerem ezt a James srácot, de a leírások alapján nem Ő az az ember.
Értem én, hogy valakinek ez meg az a játékos tetszik, és jó olyan idillekbe ringatni magunkat, hogy ha kivesszük DM-et és beteszünk valakit aki szokott védekezni, de inkább csak támad, az jó lesz, de ez nem így megy.
Lehet ennél jobb, ha DM akár Isco akár Illara helyén itt marad. De egyébként ha jön Pogba is, akkor DM-et annyira nem hiányolnám. De mennyi esélyünk van Pogbára? Pláne, ha Kroos után Hameszt üldözzük?Kroos, Modric, Pogba, Isco, Illarra, Xabi
Kell ennél jobb? Vagy lehet ennél jobb?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 15., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 15., kedd 11:34
Bravo, erről is lemaradtunk. 40 millió nem pénz érte...vidal megy a muba 40 milla körüli pézér
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 15., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 15., kedd 11:31
Ez mind igaz, csak nekem nehezemre esik leírni Pogbát bárhová is, mert el nem tudom képzelni, hogy itt köt ki, kevés esélyt látok rá. Így hát abból szemezgetek, aminek több a realitása. Vidalt egyébként is jobban szerettem volna, de ahogy itt olvastam MU-ba tart...dannen írta:szerintem meg pont, hogy pogba-val lenne inkább labdatartós focink, james meg ugyanúgy a kontráknál fog inkább villogni, a sebességéből él nagyrészt. egy szem kroos miatt modric mellé még nem fogunk jobban labdát birtokolni. nagyon rég óta az a gondunk, hogy letámadás ellen nem tudunk játszani, elrugdaljuk, elveszítjük a labdát. ezt carlonak kell megváltoztatnia ,nem 1 új embernek.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 15., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 15., kedd 11:23
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem