Szerintem idén CR akár tetszik akár nem, már kevesebbet fog játszani. (persze alap kezdő, csak többször le kell vinni úgy értem és ha egy héten van 3 meccs, akkor a könnyebnek ígérkezőn pihentetni) Ennyi sérülés után egyszerűen nem fér bele egy 60 meccses szezon, le kell cserélni, el kell felejteni a gólrekordokat stb. Bale az akire jobban építeni kell. Fiatalabb, gyorsabb plusz egy ilyen szezon után el nem hiszem, hogy nem jött meg az önbizalma. Tavaly elég sok gyenge meccse volt, de ez nem tudás, hanem az önbizalomhiány volt. Szerintem ezt most levetkőzte a két győztes góllal. Jesé egyelőre csak ígéret, James szintén, nem ér meg ennyit a srác, de ha hozzák, hát hozzák, nem az én pénzem, hol érdekel engem mennyit tesz le érte Perez... Rotálni lehet. Modric, Kroos középen alap és ha támadófocit akarunk játszani, a saját játékunkat, akkor elfér mellettük James is, ha rá lehet bírni a védekezésre, ahogy Di Mariat. Bár én annyit nem láttam játszani, hogy ezt tudjam.
Elől pedig mehet a BBC, ahol akár Benzemát lehet rotálni Jamessel, ha középen más van, vagy Ronaldo-t középre tenni és szélre Jamest. Ott elől már mehet a folyamatos posztok között csere, hiszen Benzema sincs elveszve szélsőként azért. Nagyobb meccseken lenne kissé gáz, de ez a keret bárki ellen simán elég lehet.
Di Maria előtt egyébként le a kalappal, köszönhetünk neki sokat ebben az évben, de ha nem szórna el annyi labdát, nem vezetne bele annyit az előtte levőbe, akkor azért sokkal több veszélyes helyzet alakulhatna ki. Felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ha marad marad, ha megy akkor sem leszek szomorú nagyon.
Jah, plusz van egy Isco, azt el is felejtettem.. hát nem tudom, így lehet tényleg felesleges Hámesz.. inkább hozzunk egy védekező középpályást, aki tud támadni is ha kell..