HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 14., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 14., hétfő 21:01
nettó 6El Unico írta:Bruttó 12 millió az mit takar? Nettó 8-9 millió? Mert akkor azt kicsit sokallom,így egyből olyan kategóriába esik,ahová másnak 3-4 kemény év is kevés. Mondjuk nem sajnálom tőle,mert kumma nagy erősítés a KP-ra,VB-t nyert játékos,alázatos,meg amugy se az én pénzem![]()
TONI KROOS! Bienvenido.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 14., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 20:01
Ez nekem nem volt meg, vagy csak simán nem emlékszem rá. (Remélem nem én írtam ki a hírtÉn erre emlékszem:
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 14., hétfő 19:56
Én erre emlékszem:Kroos milyen pénzt akart? Itt ugyanannyit fog kapni vagy valamivel kevesebbet, mint ott kapott volna.
A 24 éves középpályás szerződése 2015-ben jár le, és eddig eredménytelenek voltak a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások menedzsmentje és a müncheniek vezetősége között Kroos fizetési igénye miatt. A bajor sztárgárda vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge múlt héten megerősítette, a pénz miatt feneklettek meg a tárgyalások. Egy müncheni napilap, az Abendzeitung úgy tudja, Kroos a mostani négymilliós eurós fizetése dupláját szeretné kiharcolni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 14., hétfő 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 17:37
Kroos milyen pénzt akart? Itt ugyanannyit fog kapni vagy valamivel kevesebbet, mint ott kapott volna.CS0ki írta:Mondjuk egyiket se tolnám Guardiolára. Mandzukic kezdő akar lenni a csapatában, tudja, hogy Lewandowski érkezésével nem lenne az, már most se volt mindig az.Kroost meg akarta tartani, a játékos akart távozni, ahogy Mandzukic is. Az már más kérdés, hogy a stílusa vezetett idáig.
Kroos meg olyan pénzeket akart, amit a vezetőség nem adott meg neki. Meg ő sem érezte olyan biztosnak a helyét talán.
Jó, hát katalánok....ez alapján hihető a katalán sajtó agyalmánya, hogy Kroos igazából a Barcaba akart menni, de ott nem kellett?![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 14., hétfő 17:33
...ez alapján hihető a katalán sajtó agyalmánya, hogy Kroos igazából a Barcaba akart menni, de ott nem kellett?Realista24 írta: a stílusa vezetett idáig
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 14., hétfő 17:33
Mondjuk egyiket se tolnám Guardiolára. Mandzukic kezdő akar lenni a csapatában, tudja, hogy Lewandowski érkezésével nem lenne az, már most se volt mindig az.Kroost meg akarta tartani, a játékos akart távozni, ahogy Mandzukic is. Az már más kérdés, hogy a stílusa vezetett idáig.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 14., hétfő 17:06
Egy jó Xavival majd pótolja Kroost.Egyébként Guardiolának mik a tervei?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 16:55
Kroost meg akarta tartani, a játékos akart távozni, ahogy Mandzukic is. Az már más kérdés, hogy a stílusa vezetett idáig.dzsi91 írta:A Bayernből igazoltunk !!! ...Mondjuk Uli papa sitten van (vagy nincs?) így azért nem akkora az öröm.
![]()
Egyébként Guardiolának mik a tervei? Hol szándékozik erősíteni vagy gyengíteni a Bayern-tMadzukic , Kroos ... azért nem rossz spílereket adogat el.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 14., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 14., hétfő 16:48
Hehe csak szólok, hogy ő nem brazil.hehe írta:sáláláláláááá fuckemall, fuckemall, sáláláláááááá, fuckemall to reach the 11th, sáláláááááááááááhétfő, 16:20 Toni Kroost jövő héten csütörtökön mutatják be a Bernabeuban a 2014/2015-ös szezon első igazolásaként! A játékos 12 millió eurót fog keresni évente! Forrás: Madridom.hu
toni "óriásvörhenyespattanásazorromon" krósz a milyenk!
a bájern meg bassza meg magát
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 16:41
sáláláláláááá fuckemall, fuckemall, sáláláláááááá, fuckemall to reach the 11th, sáláláááááááááááhétfő, 16:20 Toni Kroost jövő héten csütörtökön mutatják be a Bernabeuban a 2014/2015-ös szezon első igazolásaként! A játékos 12 millió eurót fog keresni évente! Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 14., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 14., hétfő 13:52
Igen.Mike írta:és az egyik Matyi?Drake írta:Barto aszonta',hogy már csak 2 kh-ra van lóvé.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 14., hétfő 13:51
és az egyik Matyi?Drake írta:Barto aszonta',hogy már csak 2 kh-ra van lóvé.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 14., hétfő 13:48
Úgy néz ki hogy marad.Barto aszonta',hogy már csak 2 kh-ra van lóvé.Csabi írta:alves? ALVES? alves marad? na jó kiégtem.Drake írta:Aki leszedi Messzit a pályáról attól elvárható,hogy be tudjon segíteni Alvesnek a védekezésben.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 14., hétfő 13:46
alves? ALVES? alves marad? na jó kiégtem.Drake írta:Aki leszedi Messzit a pályáról attól elvárható,hogy be tudjon segíteni Alvesnek a védekezésben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 13:45
Hát úgy, hogy saját nevelés. Lille ugyanis közelebb van Barcelonához, mint Madridhoz.Csabi írta:na de hogy játszhat a barca kezdőjében egy túlsztárolt, felszopkodott kölyök?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem