Aki leszedi Messzit a pályáról attól elvárható,hogy be tudjon segíteni Alvesnek a védekezésben.hehe írta:persze varane majd dolgozzon két ember helyett, okéNem is azt mondtam hogy Bartra helyére kéne.Egy Varane-Bartra páros jó lenne.

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 14., hétfő 13:44
Aki leszedi Messzit a pályáról attól elvárható,hogy be tudjon segíteni Alvesnek a védekezésben.hehe írta:persze varane majd dolgozzon két ember helyett, okéNem is azt mondtam hogy Bartra helyére kéne.Egy Varane-Bartra páros jó lenne.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 14., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 13:41
persze varane majd dolgozzon két ember helyett, okéNem is azt mondtam hogy Bartra helyére kéne.Egy Varane-Bartra páros jó lenne.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 14., hétfő 13:39
Nem is azt mondtam hogy Bartra helyére kéne.h3x0r írta:Pedig tavaly meg azt mondtatok, hogy Bartra > Varane :ĐDrake írta:Mi pont egy jó kh-t keresünk.Varane gyere.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 14., hétfő 13:17
Pedig tavaly meg azt mondtatok, hogy Bartra > Varane :ĐDrake írta:Mi pont egy jó kh-t keresünk.Varane gyere.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 14., hétfő 13:03
Drake írta:Mi pont egy jó kh-t keresünk.Varane gyere.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 14., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 14., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 14., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 11:39
féligmeddig igazad van, viszont az ember már egyszer kiszorította pepét, nem a nulláról kéne indulnia.Ha ő ilyen hozzáállást tanúsít, akkor miért Pepet kellene eladni? Feltéve ha igaz amit írnak.. De nem először fordul elő, valami alapja lehet.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 14., hétfő 11:36
Ha ő ilyen hozzáállást tanúsít, akkor miért Pepet kellene eladni? Feltéve ha igaz amit írnak.. De nem először fordul elő, valami alapja lehet.hehe írta:pepét csak eladnám a picsába.A Marca szerint Raphael Varane fontolóra vette azt, hogy távozik a Real Madridból. A fiatal francia védő úgy gondolja, hogy ha továbbra is csak harmadik számúként számol vele Ancelotti, akkor jobb, ha távozik. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 11:09
pepét csak eladnám a picsába.A Marca szerint Raphael Varane fontolóra vette azt, hogy távozik a Real Madridból. A fiatal francia védő úgy gondolja, hogy ha továbbra is csak harmadik számúként számol vele Ancelotti, akkor jobb, ha távozik. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 14., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 10:55
Továbbra sem értem, hogy Pogba miért lenne lehetetlen. Csak azért mert nem írnak róla?attareal írta:De Pogba lehetetlennek tűnik, úgy, hogy nem is cikkeznek róla, Vidal MU, Toure lehetetlen, James sajnos nyomjuk. Tudna ott játszani, de én DM-et szeretném ott. A VB-n is sztem neki kellett volna kapni az Aranylabdát.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 14., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 10:48
Nálam továbbra sincs megoldva a keret, amíg DM rohangál középen. Nem érzem biztonságban magunkat. És az sem megoldás, ha a Kroos-Xabi/Khedira-Modric hármas megy ki középre.h3x0r írta:Reusnak akkor lett volna ertelme, ha tavaly nem vesszuk meg Balet.hehe írta:monnyuk egy kroos-reus pakknak jobban örülnék, de sztem teljesen felesleges az utóbbi. mint ahogy hamesz is.
még egy kp kell, pláne ha dm is megy.
A csatar kerdest oldjuk mar meg es kesz is van a keret.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 14., hétfő 10:45
Tud.wxyz írta:Azért nem mindegy. A kolumbiaiban több van. Mondom ezt úgy, hogy Reust is sokra tartomcsabi87 írta:James vagy Reus teljesen mindegy,mert mind a ketten nagyon jó játékosok.
Viszont Jamesnak csak akkor van értelme, ha lehetne játszatni a kpn DM helyén
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 14., hétfő 10:44
Reusnak akkor lett volna ertelme, ha tavaly nem vesszuk meg Balet.hehe írta:monnyuk egy kroos-reus pakknak jobban örülnék, de sztem teljesen felesleges az utóbbi. mint ahogy hamesz is.
még egy kp kell, pláne ha dm is megy.
Es eleg is a vedo munkaja?attareal írta:Tud.wxyz írta:Azért nem mindegy. A kolumbiaiban több van. Mondom ezt úgy, hogy Reust is sokra tartom
Viszont Jamesnak csak akkor van értelme, ha lehetne játszatni a kpn DM helyén
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 14., hétfő 10:42
Azért nem mindegy. A kolumbiaiban több van. Mondom ezt úgy, hogy Reust is sokra tartomcsabi87 írta:James vagy Reus teljesen mindegy,mert mind a ketten nagyon jó játékosok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 10:38
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem