Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
monnyuk egy kroos-reus pakknak jobban örülnék, de sztem teljesen felesleges az utóbbi. mint ahogy hamesz is.
még egy kp kell, pláne ha dm is megy.
még egy kp kell, pláne ha dm is megy.

Mivan katalánékkal?
Érdeklődünk James iránt erre ők is rámennek.
Amúgy szerintem azok után amit nyilatkozott biztos nem megy hozzájuk.
James vagy Reus teljesen mindegy,mert mind a ketten nagyon jó játékosok.
Viszont szerintem így nem lesz hozva csatár,hanem egy ilyen mindenes játékos aki elől bárhol tud játszani..
Érdeklődünk James iránt erre ők is rámennek.

Amúgy szerintem azok után amit nyilatkozott biztos nem megy hozzájuk.
James vagy Reus teljesen mindegy,mert mind a ketten nagyon jó játékosok.
Viszont szerintem így nem lesz hozva csatár,hanem egy ilyen mindenes játékos aki elől bárhol tud játszani..
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Kérlek, kérlek, kérlek.A Real Madridnál továbbra is prioritást élvez James Rodriguez leigazolása, azonban a vezetőségnek már B terve is van. Amennyiben nem sikerülne a kolumbiai játékost Madridba költöztetni, úgy a Dortmund játékosát, Reust venné célba a Real. Forrás: Madridom.hu

Jöjjön Reus, a támadóharmadba kb mindenhol tud nagyon jó teljesítményt nyújtani, ezenfelül az egyik kedvencem.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nso lehozta:
„A lehető legjobban fejeztük be a vb-t, most már mehetek Madridba. Két álmom is valóra vált" – nyilatkozta Toni Kroos. Megtaláltam máshol is, ezzel szemben AS-en nincs ilyen.
„A lehető legjobban fejeztük be a vb-t, most már mehetek Madridba. Két álmom is valóra vált" – nyilatkozta Toni Kroos. Megtaláltam máshol is, ezzel szemben AS-en nincs ilyen.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Khedira rövid időn belül VB, BL győztes, ez nem lehet véletlen. Ha 50 alatt adjuk el bénák vagyunk. :-))
akkor most már csak egy posztot kérek róla a hivatalos oldalon

viszont ami feltűnt, a hivatalos fb oldalunk nem tett ki semmit Khediráról, máskor ilyenkor egyből szokták írni, hogy gratulálnak stb.
most tették ki
de lassúak
most tették ki

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
több helyen is rátaláltam a hírre, de linkekre kattintva a cikkek már törölve voltak. lehet hogy kamu volt.
- BlancoMark
ZDF Sportnak nyilatkozta.Csabi írta:van forrás?
egyelőre csak fb, de ott több helyről is, ha találok komolyabbat bemásolom, remélem nem kamuCsabi írta:van forrás?
Toni Kroos: "A lehető legjobb módon ért véget a világbajnokság. Most csatlakozom a Madridhoz, így egyszerre két álom vált valóra."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt mindig elfelejtjük,hogy saját nevelés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem azt nyilatkozta, h Barcaskent nem tudna a Realban jatszani.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem nem. Azt nyilatkozta,hogy visszamenne a barcába ha pep már nem lesz ott.Egyszer nem azt nyilatkozta, hogy ő nem jönne a realba?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyszer nem azt nyilatkozta, hogy ő nem jönne a realba?Touré hozzá sem ér nagyon másokhoz,az esze az ami naggyá tette,ahogy lát a pályán,ahogy összefogja a csapatot,ahogy helyezkedik,a labda ragad hozzá,a passzai pontosak,bátor és nem alibi,előre is sokat vállal,és azokat jól oldja meg.
Tavaly ő volt a legjobb játékos,jobb volt mindenkinél.
Jó persze lehet kamu volt, mint ahogy meglehet ez mostani leigazolásáról szóló is csak kamu.
Amúgy még mennyi lehet benne?
2-3 év?
Igazából azt mondom, ha 2-3 évre megoldanánk azt a posztot, már megérné ide hozni.
------Touré
--Modric---Kroos
Az mondjuk mennyire adnáá tejóég.

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Szerintem elég valószínű hogy terveznek. Véleményem szerint Kroos fog érkezni DM helyére. A válogatottban is hasonló szerepkörben játszik és Heynckes is így játszatta. Kroosnak ez való.... Nem rossz mélységi irányítóban sem de ez inkább Pep agymenése hogy ennyire hátra vonja. Ha viszont DM-el számolnak akkor meg Xabi szorul a kispadra mivel akkor hátrébb lehetne vonni Modricot - aki szerintem ott is nagyon jól játszik- és akkor Modrid, Kroos, DM lenne a középpályánk.tucsoki írta:Az év végére szépen összeállt ez a középpálya, a mélységi irányítóval (Xabi), a robottal (DM) és az ésszel (Modric). Nem tudni tervez-e komoly változtatásokat Carlo, bár nem hiszem hogy gyökerestül felforgatná az egészet. Ezekre a szerepekre megvannak az embereink.
Nem mindig a legjobb játékosok alkotják a legerősebb csapatot.
-
Touré hozzá sem ér nagyon másokhoz,az esze az ami naggyá tette,ahogy lát a pályán,ahogy összefogja a csapatot,ahogy helyezkedik,a labda ragad hozzá,a passzai pontosak,bátor és nem alibi,előre is sokat vállal,és azokat jól oldja meg., aki elsősorban a brutális fizikai tulajdonságaival emelkedett ki a posztján
Tavaly ő volt a legjobb játékos,jobb volt mindenkinél.
Ezért mondom, nem túl valószínű hogy egyszerre engednénk el őket...