HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:47
Leírtak előttem mindent. Amúgy Sahinnak azért még is csak volt egy komoly sérülése, ami közre játszhatott a jelentős visszaesésben... Kaká is így járt. Sahin szerintem azért tűnt ki jobban, akkor a BVB-ből, mert nem voltak elől még akkora nevek, mint Götze vagy Reus. Akkor Götze még többnyire csak Kagawa, Grosskreutz és Kuba cseréje volt. A két játékos között amúgy szerintem van különbség, de nem sok. Ilkay gyorsabb és inkább a kis passzokkal operál, Sahinnak viszont sok hosszú passz és nagykeró is jellemezte a játékát. Szerintem Gündogan védekezésben erősebb, de a kapura nem annyira veszélyes, mint a szimpla török vetélytársa. Amúgy nagyon hasonlóak és remélem még Sahin is visszatér a jó útra, mert az ő játéka is szemrevaló volt. Szóval szerintem Gündogan van olyan jó, mint a bundesliga legjobbja formában lévő Sahin.
Amúgy én már tavaly megmondtam, hogy simán pótolta Sahint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K