Kevés alkalmam volt megfigyelni,de hamar feltünt,hogy a legszorultabb helyzetben sem jön zavarba..vagyis gyorsan gondolkozik,jól adogat,technikás.
Biztos előrelépés lesz, de nem vagyok kicsit se biztos benne,hogy jönni fog.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 29., szerda 22:36
Carvajalt,Verrattit és Gündogant.... :ĐR.M.C.F írta:Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 29., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 29., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:31
Mondjuk én nagy falcaos vagyok,de suarez földön jobb......ügyesebb,képzettebb, önző ugyan,és agyas,de tényleg nagyon jó.horesz93 írta:Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 29., szerda 22:27
folyamatos sérülések, játékhiány, ebből adódóan sokszor azt se tudta milyen bajnokságban, melyik csapatban játszik. Jobb játékos ő annál mint amit itt mutatottR.M.C.F írta:Mert Sahin is olyan volt előttünk mint egy állat,láttam párszor,nem véletlen lett a Bliga legjobbja....itt meg lassú volt mint egy viziló.
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 29., szerda 22:26
Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 29., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 22:18
Tőlem biztosan nem, sok szeretetet nem közvetítettem felé.Viszont Higuaín twitteren, mintha elköszönt volna tőlünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:14
annyit simán meg is ér... Amúgy a twitterén nincs elszólás és őt választották a szurkolók az év pool játékosának.El Maestro írta:Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 29., szerda 22:09
Lehet, de 30-nál többet szerintem nem kaptok érte. Az egy reális ár szvsz.sucre írta:Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 22:03
Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. május 29., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:01
nekem cavanival semmi bajom,de ha a kettő közül kell választanom,akkor ha suarez 2x annyi lenne akkor is ő lenne a befutó,mert ő jobb és idevalóbb a stilusa....és a két fazon között nagy a különbség.....suarez a válogatottban is SOKKAL jobb.....SOKKAL.....és a technikája is nagyon jó....a szíve is.....szóval,ha 2x annyi lenne akkor is inkább ő......ennek ellenére kb cavani lenne 2x annyi.Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ér
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 29., szerda 22:00
Kb. ez a nyári prioritás, amit Csabi leírt. Én is elfogadnám.Nzedge írta:Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 21:59
Passz. 40 körül szerintem már mozdítható, persze én szeretném, ha többért menne.árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:57
Ez jó lesz.BBeno írta:nyári USA túránk sorsolása.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:54
ha már te is azt mondod hogy jön akkor lehet van benne valami. bár még mindig kétkedve fogadom az infókat tekintve hogy még mindig nincs júni 2-3... de egyértelműen ő lenne a legjobb választás.sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem