VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 13., vasárnap 20:35

Az nagy bűn ha kicsit tudnék örülni Messi vb címének ?
dehogy bűn, nagyon jól teszed. :mrgreen:

neuer - howedes, boateng, hummels, lahm - schweini, khedira, kroos - özil, müller, klose
romero - rojo, garay, demichelis, zabaleta - biglia, mascherano, perez - messi, higuain, lavezzi

sajnos szerintem nyernek a németek, de ha nyernek, legalább annyit kérek, hogy müller duplával tegyék, imádnám a globális közhangulatot, ha mehetne az aranylabdáért a pali. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 13., vasárnap 20:35

Deutschland über alles!!! Özil, Khedira, Klose, Müller, könyörgöm nyerjétek meg a VB-t! :salute: :lilasalas:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 13., vasárnap 20:30

Én még Gutitól nem olvastam, hogy köpködte volna a Barcelonát. Xavinál viszont általános dolog a Real szidás

És ezt pártatlanként mondom. Nem szurkolok egyik klubnak sem

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 13., vasárnap 20:22

R.M.C.F írta:Kiért kellene egy madridistának messinek örülni? Ki ő hogy örüljünk? Elismerni el lehet,el is kell,és meg is érdemli....
Németeknek szurkolok, de...
Honnan tudod, hogy ő milyen ember? Komolyan, te szidod a médiát, hogy micsoda butítás megy (ami igaz, épp ezért nem olvasok és nézek semmiféle bulvárt), de te folyamatosan beállítod a barcát és Messit feketének. Ő is ember, lehet tényleg az idegesség és a rá nehezedő nyomás miatt hányt hétről hétre meccsek előtt. Persze, hogy nála is elszakad a cérna. Arról nem a barcelona drukkerek tehetnek, hogy a klub mostani vezetősége mit művelt. Arról sem, hogy a média mit művel. Ezt azért írom, mert volt egy olyan mondatod, hogy minden normális drukker a Realnak drukkol, nem a Barcának. Ismerek olyat, aki az apja iránti tiszetelből szurkol a katalánoknak, vagy apja halála után lett katalán drukker. 15-16 éves trollok vannak mindenhol, de itt is néha a semmin fenn tud akadni valaki. Ha Guti nyilatkozik valamit, akkor hú de faszagyerek, mert őszinte, ha másik oldalt Xavi vagy akárki, akkor mekkora egy tuskó. Soha nem fogom ezt megérteni, utálom az álszenteskedést...

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 13., vasárnap 20:20

tucsoki írta:Kamu hír volt, kiderült.
akkor ez gyors volt. :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 13., vasárnap 20:19

MA ESTE NEM NYERHET MÁS,CSAK NÉMETORSZÁG! ÁLÉÉÉÉÉ ÁLÉÉÉ
:iszunk: :zoldsalas: :iszunk: :zoldsalas: :iszunk: :zoldsalas: :iszunk: :zoldsalas: :iszunk: :zoldsalas: :iszunk:

Hajrá Kroos,Hajrá Khedira,HAJRÁ DEUTSCHLAND! És persze,hajrá :ozil:

:mrgreen:
:goat:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 13., vasárnap 20:16

Gascoigne írta:
RealMiki írta:Az észak-koreai agymosás annyiban más a Nyugaton (és mifelénk) megszokottól, hogy kevésbé professzionális.
Valahogy így. Egyébként, elég ironikus módon, honnan tudhatjuk biztosan, hogy tényleg ezt adták le észak-koreában? Gyanítom, egyikünk se volt ott a helyszínen, hogy a saját szemével lássa a kis phenjani fekete-fehér tévén. Isten ments, hogy védjem a kis dagadt diktáror-bohócot, minden jel szerint ez egy rettenetes banánköztársaság, vagy még rosszabb, de róluk is azt etetnek meg velünk, amit akarnak.
Kamu hír volt, kiderült.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 13., vasárnap 20:14

RealMiki írta:Az észak-koreai agymosás annyiban más a Nyugaton (és mifelénk) megszokottól, hogy kevésbé professzionális.
Valahogy így. Egyébként, elég ironikus módon, honnan tudhatjuk biztosan, hogy tényleg ezt adták le észak-koreában? Gyanítom, egyikünk se volt ott a helyszínen, hogy a saját szemével lássa a kis phenjani fekete-fehér tévén. Isten ments, hogy védjem a kis dagadt diktáror-bohócot, minden jel szerint ez egy rettenetes banánköztársaság, vagy még rosszabb, de róluk is azt etetnek meg velünk, amit akarnak.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 13., vasárnap 20:06

Az nagy bűn ha kicsit tudnék örülni Messi vb címének ? Persze amit a média meg a barcások le fognak művelni az undorító lesz, de eltekintve ettől az egész hercehurcától ami körülötte folyik én kedveltem mindig is, már amennyire lehet kedvelni egy barca játékost. Vagy inkább úgy fogalmaznék,hogy ő az akit nem vernék agyon egy lapáttal az egész katalán bagázsból...
Egyébként a legtöbb dologban egyetértek veled,de ez meglepett. Kiért kellene egy madridistának messinek örülni? Ki ő hogy örüljünk? Elismerni el lehet,el is kell,és meg is érdemli....de egy a média által felcopott szent ember,aki fele annyira sem tisztelettudó,vagy korrekt mint azt beállitani próbálják sokat.

Én elismerem mint a 2008-2011 legjobbját,de voltak olyan dolgai ami miatt azt hihetem hogy emberileg nem üti meg az elvárható szintet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 13., vasárnap 19:57

Ma akkor hajrá Khedira, nyomd az árad az egekbe, hogy a lúzer Wenger kipengessen érted jó sok milkacsokit. :Đ

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 13., vasárnap 19:24

Gundel hányszor mondja még ki, hogy fotbalista??

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 13., vasárnap 19:13

L.Miki írta:Eddig nagyon Argentínának dukál a Vb győzelem... a kutya meg a teve is megmondta. :mrgreen:

DE remélem, hogy nem!
a kutya meg a teve még ma megdöglik.

:mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 13., vasárnap 19:11

Ez picit genya, de azért jót nevettem. :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 13., vasárnap 19:07

Kroos az oka amiért meg fogom nézni a döntőt és amiért a németeknek fogok szurkolni + mert jobban megérdemlik szerintem.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 13., vasárnap 18:54

Eddig nagyon Argentínának dukál a Vb győzelem... a kutya meg a teve is megmondta. :mrgreen:

DE remélem, hogy nem!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 13., vasárnap 18:50

Az nagy bűn ha kicsit tudnék örülni Messi vb címének ? Persze amit a média meg a barcások le fognak művelni az undorító lesz, de eltekintve ettől az egész hercehurcától ami körülötte folyik én kedveltem mindig is, már amennyire lehet kedvelni egy barca játékost. Vagy inkább úgy fogalmaznék,hogy ő az akit nem vernék agyon egy lapáttal az egész katalán bagázsból...

Persze este a németeknek fogok szurkolni, nem feltétlenül Messi ellen, régóta kínlódnak már a friccek és jó torna is van mögöttük, de annyira ránk van erőltetve ez a CR vs Messi téma ,hogy néha én is meglepődök magamon hogy beszállok ebbe a Messi vs CR baromságba... A másik meg ,hogy nyugodtan játsszon a Barcában a világ valaha élt atyaúristene amíg a Real Madrid a BL címvédő.Ez a valaha volt duma továbbra is vitatható meg nem is egy megfogható dolog, nincs valaha élt legjobb, kivan emelve Pelé-Maradona de Di Stefano-ról vagy Puskás-ról és a többiekről megfeledkezett bárki is?Nem,csak a média imádja a nagy szavakat a birkák meg zabálják.

Szóval este hajrá németek, de ha Argentína nyer én nem fogok eret vágni, jó érzés látni amikor egy ilyen nagyszerű pályafutás beteljesül és hát Cé előtt is van még minimum 2 nagy torna, hátha neki is jár majd olyan szerencse mint riválisának.

De lényegtelen este a herceg megeszi Argentínát :D Csak gondoltam leírom most, mert ha Argentína nyer én lebaszom az áramot itthon szeptemberig, nem leszek részese annak a mocsoknak ami várható. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. július 13., vasárnap 15:27

Diego Costa?
(és még van több hasonló eset)
Pénzért leigazolni valakit szükségből és trükközni az útlevelekkel, rohadtul nem ugyanaz.
Persze volt rá példa bőven.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 13., vasárnap 15:26

Ritka gyomorforgató amúgy.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. július 13., vasárnap 15:14

Az észak-koreai agymosás annyiban más a Nyugaton (és mifelénk) megszokottól, hogy kevésbé professzionális.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 13., vasárnap 15:01

tucsoki írta:
(és ez nem vicc...)
kamuhír
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: