HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 13., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 13., vasárnap 15:16
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 13., vasárnap 15:15
Kicsi valóságalapja lehet, mert Yaya nagyon az ügynöke bábja.. Kis túlzással úgy táncol, ahogy fütyül neki. Valami biztos folyik a háttérben, mert ugye ő mondta azt is, hogy Tourét nem köszöntötték fel a születésnapján a klubtól és most is volt egy nyilatkozata az egyéni díjakkal kapcsolatban.Boky írta:nem akartam írni, mivel nem éreztem reálisnak, hogy vidal és pogba mellett (vagyis inkább előtt) yaya lenne a legjobb a kp-ra. viszont ha csak a fele is igaz ennek, akkor pereznek mindent, MINDENT meg kell touré megszerzéséért tennie, és akkor tényleg megszekszualizálunk mindenkit.Helyén kezelendő információ, de katalán hírek szerint Yaya Touré ügynöke felajánlotta ügyfelét a Real Madrid számára, akinek az elmúlt időszakban több problémája is adódott angol klubjával szemben és ezért csapatot váltana. Forrás: Madridom.hu
bár aztán katalán hírek szerint... -.-
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 13., vasárnap 15:06
nem akartam írni, mivel nem éreztem reálisnak, hogy vidal és pogba mellett (vagyis inkább előtt) yaya lenne a legjobb a kp-ra. viszont ha csak a fele is igaz ennek, akkor pereznek mindent, MINDENT meg kell touré megszerzéséért tennie, és akkor tényleg megszekszualizálunk mindenkit.Helyén kezelendő információ, de katalán hírek szerint Yaya Touré ügynöke felajánlotta ügyfelét a Real Madrid számára, akinek az elmúlt időszakban több problémája is adódott angol klubjával szemben és ezért csapatot váltana. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 13., vasárnap 14:14
Ez a baj, én is nagyban örültem neki tegnap, utána sajnos megláttam a forrást.egyébként a Khediras hír caughtoffside-os exkluzív, senkire nem hivatkoznak. Erre vki ezt írta kommentben:
Ha jól tudom, a hendikep hátrányt jelent.Az, hogy nekik semmi másra sem kell majd figyelni csak a bajnokságra, elég nagy hendikep (lásd Liverpool...).
Még mindig hülyeségnek tartom, akármennyire nem szeretem a srácot. Ha elhozzuk Jamest drágábban, akkor vissza is vonom, hogy milyen megfontoltan és jól igazolunk, Kroos ide vagy oda.DM állítólag órákra van a PSG-től, ára 60 millió
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 13., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 13., vasárnap 14:07
Kód:
I was expecting to see "according to .................." but when I saw "caughtoffside understands", I was like lol nice try! Pretty little liars!
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 13., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 13., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 13., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 13., vasárnap 13:52
DM-et én se tudnám megérteni (a legfrissebb hírek szerint pont a BL miatt utasította el a MU ajánlatát), Vidal-t annál inkább, gondolom jót tenne neki a környezetváltás.realistahuni írta:Tudnám, hogy mi ez a nagy MU őrület...
Vidal, DM, mit akarnak ezek ott? Idén nem lesznek BL résztvevők, bajnoki címre is esélytelenek szvsz, jövőre meg ki tudja mi lesz. Több sebből vérzik ez a MU,a védelembe még mindig csak egy ifjú Shaw-t hoztak, Ferdinand már rég kiégett, ezek a Jones meg Smalling pedig teljesen másodvonalas arcok.
Rooney évek óta kezdő a semmire hatalmas fizetéssel, Valencia, Young, Nani hatalmas viccek, nincsen értelmes szélsőjátékosuk.
Ide több év tudatos építkezés kellene, hogy megint top csapat legyenek, aki a szűk elitbe tartozik és pláne jobb csapatba is játszik az minek menne oda?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. július 13., vasárnap 13:49
Ha ez mind igaz lesz, csak szegény Juve drukkereket fogom sajnálni, 2. osztályból visszajönnek, egy elég pofás kis csapatot össze is raknak, erre most elmegy a két legjobbjuk és mellé vesznek egy Moratáttubatibi írta:Elvileg Vidal-MU és Pogba-Chelsea lesz....nagyon nem jó ez, nagyon nagyon....
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 13., vasárnap 13:47
jobbCaraway írta:Szerinted a Juve jobb csapat mint a United?realistahuni írta:Tudnám, hogy mi ez a nagy MU őrület...
Vidal, DM, mit akarnak ezek ott? Idén nem lesznek BL résztvevők, bajnoki címre is esélytelenek szvsz, jövőre meg ki tudja mi lesz. Több sebből vérzik ez a MU,a védelembe még mindig csak egy ifjú Shaw-t hoztak, Ferdinand már rég kiégett, ezek a Jones meg Smalling pedig teljesen másodvonalas arcok.
Rooney évek óta kezdő a semmire hatalmas fizetéssel, Valencia, Young, Nani hatalmas viccek, nincsen értelmes szélsőjátékosuk.
Ide több év tudatos építkezés kellene, hogy megint top csapat legyenek, aki a szűk elitbe tartozik és pláne jobb csapatba is játszik az minek menne oda?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. július 13., vasárnap 13:41
Szerinted a Juve jobb csapat mint a United?realistahuni írta:Tudnám, hogy mi ez a nagy MU őrület...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 13., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 13., vasárnap 13:38
Tavaly megvettük Bale-t 90 iksz millióért. Bejött,mert eldöntött két fontos meccset,mindkettővel címet nyertünk,nem is akármilyet. Lehet,hogy idén is lesz egy nagyobb név,vagy nagyobb kiadás,főleg,ha ilyen jól adjuk el a játékosokat. Ha elmegy Di Maria,akkor szinte biztos,hogy jön még valaki pluszba.Soha nem fogja kinőni.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 13., vasárnap 13:24
úgy néz ki eddig, hogy nem akarjuk. gondolom nem fér bele az úriember imidzsbe. a suárez projekt is azonnal befuccsolt a harapás után. jön kroos, előre egy csere, aztán nagyjából ennyi. ha khedira és casemiro mellett dm is lépne, akkor talán komolyabban rárepülünk pogbára. eddig (ha figyelembe vesszük a nagyon esélyes átigazolásokat)úgy néz ki, hogy kp-ra lesz xabi,illarra,modric,isco, dm,kroos. még egy embert akkor veszünk, ha dm, vagy legalább illarra dobbant. nekem egy khedira-kroos csere bőven megfelel.BBeno írta:Vidal sajnos nagyon ugy nez ki hogy a muba megy. Erthetetlen az egesz. De sajnos ha mi nem akarjuk vidalt akkor o sem fog minket valasztani a mu helyett
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 13., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 13., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 13., vasárnap 13:18
Soha nem fogja kinőni.h3x0r írta:Most nyaron kiderul, hogy Perez kinotte a megalomaniajat vagy sem.cart írta:Pedig Perezt ismerve valami bomba igazolás biztos lesz azután, hogy Suarez a Barcába ment...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem