Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
Hát ha annyi történik, hogy jön Kroos és megy Khedira, akkor sem kell a kardunkba dőlni. Xabi, Illarra, Kroos, Modric, Casemiro + Isco elég lehet.
Elvileg Vidal-MU és Pogba-Chelsea lesz....nagyon nem jó ez, nagyon nagyon....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Soha nem fogja kinőni.h3x0r írta:Most nyaron kiderul, hogy Perez kinotte a megalomaniajat vagy sem.cart írta:Pedig Perezt ismerve valami bomba igazolás biztos lesz azután, hogy Suarez a Barcába ment...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most nyaron kiderul, hogy Perez kinotte a megalomaniajat vagy sem.cart írta:Pedig Perezt ismerve valami bomba igazolás biztos lesz azután, hogy Suarez a Barcába ment...
Pedig Perezt ismerve valami bomba igazolás biztos lesz azután, hogy Suarez a Barcába ment...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
az jó, ha 115 milla (75) Hamesz ára, mert akkor legalább nem vesszük meg

Vidal sajnos nagyon ugy nez ki hogy a muba megy. Erthetetlen az egesz. De sajnos ha mi nem akarjuk vidalt akkor o sem fog minket valasztani a mu helyett
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Én még mindig a Kroos-Vidal csomagnak örülnék a legjobban!Csapatvédekezés ide vagy oda szerintem kell egy arc aki nagyon ott van a védekezés terén, Vidal meg ott van!James meg ügyes meg minden de ennyi pénzért full felesleges...
Kroos-Vidal-Modric
Kroos-Vidal-Modric

- h3x0r
Nekem is elegem van mar abbol, hogy a nagy meccseken folyamatosan mi vagyunk azok, akik valtoztatunk a felallasunkon es ez rendre nem is mukodik olyan jol.pheco írta:Én örülnék a legjobban, ha ilyen kp-val állnánk fel, amikről beszélünk. Viszont nagy csapatok ellen nem merne így kiállni Carlo. Azt meg nagyon unom, hogy a nagy meccsekre mindig máshogy áll fel a csapat, aztán döcög is a szekér. De kívánom, hogy legyen igazatok és ezekhez hasonló kp-val lássuk a csapatot.
En viszont JELENLEG egyaltalan nem szeretnem Jamest itt latni. Tenyleg ugyes jatekos, de hatalmas kockazat a leigazolasa.
1. Kroos se a padra fog jonni, mint ahogy James se (60-80 millioert jatszatni KELL). Ez pedig 2 valtoztatast jelent a kozeppalyan, ami szerintem sok.
2. A jelenlegi kozeppalyan megvan a tokeletes egyensuly tamadas es vedekezes kozott. Ugyan ez az egyensuly a Kroos - Xabi cserevel is meglenne. Viszont James-el mar ugy erzem, hogy vedekezesben kevesek lennenk.
Mint ahogy tavaly is 0 volt az eselye annak, hogy a Higu - Ozil paros tavozzon, Bale - Isco pedig jojjon.csabi87 írta:Pogbára amúgy mennyi esély van?
Szerintem 0.
Akkor minek kell beirogatni állandóan?
Par nap mulva elojon egy Pogbas nyilatkozat es hirtelen csak rola fognak nyilatkozni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a baj Isconál, hogy neki sokkal nagyobb szabadság kell. Ő úgy érzi jól magát a pályán, ha rá épülnek a támadások, ha ő a faszagyerek a támadásoknál. Hiába nem egy poszton vannak, szerintem CR zavar be neki is. Benzema posztján meg lehetne próbálni, de nincs meg a fizikuma.
Én azt mondom BL-t nyertünk, van időnk, meg kell szüntetni ezt a CR függőséget a támadósorban, hiába lő ennyi gólt, 2-3 év és visszaüt az egész.
Én azt mondom BL-t nyertünk, van időnk, meg kell szüntetni ezt a CR függőséget a támadósorban, hiába lő ennyi gólt, 2-3 év és visszaüt az egész.
-
Jó ez így van, leginkább Isco-ra értettem, mivel James és Jesé nem igazán ugyanaz a poszt. James is tud szélen játszani, de középen sokkal jobban kijönnek a erényei.Remy írta:Ez igaz, viszont Jesé nehéz helyzetben lehet! A sérülése előtt bizonyított, szerintem senki nem várta, hogy ilyen jól fog játszani az első szezonban (még én sem), úgyhogy mindenképpen meg kell adni neki a lehetőséget, hogy ismét megmutathassa mit is tud igazán. A többi játékos előnyben lesz, mert nem kellett ennyi időt kihagyniuk.
Ne értsetek félre én sem akarom, hogy Isco elmenjen, csak azt akarom jobb legyen a csapat. Hosszú a szezon, és ha DM megy és James jön akkor ugyanúgy, mint tavaly 20-25 meccset biztosan kap Isco is. Ez bőven elég bizonyításra.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Plusz, ha jön James tegyük fel 60 körül, akkor ő lesz előnyben részesítve a saját nevelés Jesével illetve a fele annyiba kerülő Iscoval szemben. Ez pont elegendő ahhoz, hogy egy év múlva vagy esetleg már most nyár végén eligazoljon Isco. Annak örülnék a legjobban, ha Modric Kroos James Isco Bale CR játszana, illetve Jesé bármelyik támadó helyett jöhetne. De ez lehetetlen és valószínűleg totál csőd lenne belőle.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez igaz, viszont Jesé nehéz helyzetben lehet! A sérülése előtt bizonyított, szerintem senki nem várta, hogy ilyen jól fog játszani az első szezonban (még én sem), úgyhogy mindenképpen meg kell adni neki a lehetőséget, hogy ismét megmutathassa mit is tud igazán. A többi játékos előnyben lesz, mert nem kellett ennyi időt kihagyniuk.ArjenMagicRobben írta:
Ezt a részt nem igazán értem, pedig sokan mondjátok. Ha jön James és jobb lesz, mint Isco és /vagy Jesé akkor mi a problem? A jobb játszik, a gyengébb padozik vagy távozik. Így van ez mindehol és így is kell legyen. Nem lehet évekig pátyolgatni valakit, ha akkora potenciál van benne akkor mutassa meg és kész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hogyan biztosítanál elegendő játéklehetőséget a Isco/Jesé/James hármasnak a BBC mellett? Költői kérdés.ArjenMagicRobben írta:Ezt a részt nem igazán értem, pedig sokan mondjátok. Ha jön James és jobb lesz, mint Isco és /vagy Jesé akkor mi a problem? A jobb játszik, a gyengébb padozik vagy távozik. Így van ez mindehol és így is kell legyen. Nem lehet évekig pátyolgatni valakit, ha akkora potenciál van benne akkor mutassa meg és kész.pheco írta:Annyit kérek, hogy Isco és Jesé játszanak sokat, nem szabad elcseszni őket, ha jön James, akkor félek, hogy az egyik spanyol háttérbe szorul.
-
Ezt a részt nem igazán értem, pedig sokan mondjátok. Ha jön James és jobb lesz, mint Isco és /vagy Jesé akkor mi a problem? A jobb játszik, a gyengébb padozik vagy távozik. Így van ez mindehol és így is kell legyen. Nem lehet évekig pátyolgatni valakit, ha akkora potenciál van benne akkor mutassa meg és kész.pheco írta:Annyit kérek, hogy Isco és Jesé játszanak sokat, nem szabad elcseszni őket, ha jön James, akkor félek, hogy az egyik spanyol háttérbe szorul.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én örülnék a legjobban, ha ilyen kp-val állnánk fel, amikről beszélünk. Viszont nagy csapatok ellen nem merne így kiállni Carlo. Azt meg nagyon unom, hogy a nagy meccsekre mindig máshogy áll fel a csapat, aztán döcög is a szekér. De kívánom, hogy legyen igazatok és ezekhez hasonló kp-val lássuk a csapatot. Annyit kérek, hogy Isco és Jesé játszanak sokat, nem szabad elcseszni őket, ha jön James, akkor félek, hogy az egyik spanyol háttérbe szorul.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
tubatibi írta:Én is amellett kacérkodtam, hogy maradjon, mert megérdemli. Viszont ezekkel a nyilatkozatokkal, a folyamatos rinyálásaival kiverte nálam a biztosítékot. Nekem így nem kell, ha kapunk érte 60 milliót, akkor viszlát.realistahuni írta:DM téma: volt amikor a fejem fogtam a faszságain, de azért idén nagyon komolyan odatette magát fontos meccseken, mint a kupadöntő és a BL döntő.
Aztán a 4-3-as klasszikuson is alázta a komplett jobb szelet neymarostúl alvesestől.
Sajnálnám ha most menne, ezek után kijárna a bizalom neki a következő szezonra is.
Nem mindig vagyok itthon mostanában, és nem olvastam semmilyen nyilatkozatot tőle. Mit mondott?
Én is amellett kacérkodtam, hogy maradjon, mert megérdemli. Viszont ezekkel a nyilatkozatokkal, a folyamatos rinyálásaival kiverte nálam a biztosítékot. Nekem így nem kell, ha kapunk érte 60 milliót, akkor viszlát.realistahuni írta:DM téma: volt amikor a fejem fogtam a faszságain, de azért idén nagyon komolyan odatette magát fontos meccseken, mint a kupadöntő és a BL döntő.
Aztán a 4-3-as klasszikuson is alázta a komplett jobb szelet neymarostúl alvesestől.
Sajnálnám ha most menne, ezek után kijárna a bizalom neki a következő szezonra is.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
DM téma: volt amikor a fejem fogtam a faszságain, de azért idén nagyon komolyan odatette magát fontos meccseken, mint a kupadöntő és a BL döntő.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Egyetértek. És lehet variálni velük: Modric-Kroos-DM/Pogba/James - labdatartós játék, Modric-Xabi-Kroos/DPJ duo egyike -konrtajátéknál.tubatibi írta:Egyetértek Petivel. Nem hiszem, hogy túlságosan kevés lenne.pheco írta:Én azt tudom elképzelni, hogy jön Kroos meg James. Akkor a Modric-Kroos-Isco illetve a Modric-Kroos-James kp lesz játszatva. Viszont ez védekezésben valószínűleg kevés lenne.![]()
A csapatok 90%-a ellen mi dominálunk, ergó nagyon jó, ha mind a 3 kp-s feltudja bontani az ellenfél védelmét, egy kis csapat ellen minek nyomjunk egy Xabi-Kroos-Modric kp-t, amikor Xabi kb nem tudna semmi érdemlegeset csinálni?
Ettől függetlenül továbbra is:
Pogba-Kroos.![]()
Így lehetőségünk lenne megtartani a gyilkos kontráinkat, ezenfelül lenne egy masszív kp-nk...viszonylag fiatalok is, szóval hajrá hajrá. Perez papa, tedd a dolgod.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M