Passz. 40 körül szerintem már mozdítható, persze én szeretném, ha többért menne.árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
Egyébként árról még nem szólnak a hírek.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 21:59
Passz. 40 körül szerintem már mozdítható, persze én szeretném, ha többért menne.árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:57
Ez jó lesz.BBeno írta:nyári USA túránk sorsolása.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:54
ha már te is azt mondod hogy jön akkor lehet van benne valami. bár még mindig kétkedve fogadom az infókat tekintve hogy még mindig nincs júni 2-3... de egyértelműen ő lenne a legjobb választás.sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:51
sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 29., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:47
Csabi írta:egyébként sahint operálják a héten, valami légzésnehézsége volt neki.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 29., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:44
RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 29., szerda 21:44
Azt tudom, hogy napok óta téma, én is őt hoznám, de mit írt twitteren?RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 29., szerda 21:43
ezt a támadóhármast úgy gondoltam, hogyha bale nem jönne. :-)R.M.C.F írta:Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:42
Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:41
Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.azért egy benz-suárez-cé támadósor adná, na
Igen,suarez a pl legnagyobb bunkója(a sztárok között-mert van pár nevenincs még faxfejebb), de jelenleg ha megnézzük európában a kínálatot,ki lenne a legjobb támadó....akkor azért tudásra suarez ott van az élbolyban és nem is marad le a dobogóról......sőt.Szerző: Galacticos Dátum: kevesebb mint egy perce
én ezt értem rmcf.
a futballtudását nem is vitatom, nem is vitattam.
egyszerűen ő már akkora faszfej, ami nekem már sok.
ramos a kedvencem, pedig aztán ő se egy szent. de ez a suarez.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 29., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 29., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:38
Egyetértek Alexal. :-)R.M.C.F írta:...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 29., szerda 21:37
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem