sandorzolika írta:Szerintem pedig ha igaz az hogy Kroos a mienk meg hogy khedira megy a legjobb hirt kapjuk jövő héten. Egyszerűen Mou kutyajanak képzelem a németet ahogy volt Pepe is csak hat pepe megmutatta hogy tud focizni is. Khedirarol meg mindent elmond hogy ugy sérült meg tavaly hogy közben undorító szerelest akart bemutatni. Tobb mint 15 éve nezem a Madrid meccseket de amiota itt van utaltam azt a részét a játékának hogy alattomosan faultol es utana egyet maceral a frizurajan majd megy tovább.
Jobb hogy megszabadulunl tőle es ha ennyi zset is kapunk érte az már bónusz. Ne feledjük hogy ha tavaly nem sérül meg ki tudja egyáltalán változtat a taktikan Carlo? Es nyerunk bl? Szerintem nem de szerencsénkre a fennvalo megoldotta.
Szoval jöjjön Kroos amilyen hamar csak tud Khedira meg menjen a .....ba.
ez személy szerint egy jó fiatal csatart hoznek es ha elmegy DM akkor helyette is valakit de sokakkal ellebtetben nekem Vidal jobban esne ha jonne mint ez a James gyerek aki megvaltotta a vilagot egy vb alatt es pont.
En is pont ezt mondtam tavaly tobbszor is hogy oltari makunk volt khedira serulesevel mert lehet hogy carlo alapkezdokent szamolt volna vele egesz evben es erre a legjobb pelda a BL donto volt ahol nullperceskent egybol ra szamitott illarra helyett. Persze nem kivanom a seruleset de a csapatnak nagyon jol jott hogy nem tudott fel evig jatszani mert nagyban volt benne hogy BLt nyertunk szerintem.