Észak-Koreába kegyetlenül nagy agymosás megy, sajnos akik oda születnek nem tehetnek róla és abban a borzasztó létben kell élniük.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 13., vasárnap 14:22
Észak-Koreába kegyetlenül nagy agymosás megy, sajnos akik oda születnek nem tehetnek róla és abban a borzasztó létben kell élniük.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 13., vasárnap 13:02
állítólag a játékosok követelték, hogy cserélje be, nem ő akarta egyébkéntZsombor írta:Szerintem a kolléga nem a játszatott foci alapján írta, hogy "mekkora arc", hanem arra, hogy a harmadik kapust is felküldte, hogy minden játékosa pályára léphessen a vb-n. Bármennyire nem bírom Van Gaalt, ez egy igen szimpatikus lépés volt tőle.
Diego Costa?Jester írta:Amúgy válogatott szinten ilyen jól felépített csapatot még nem láttam mint ez a német. Azért szeretem a válogatottakat mert ott az esetleges hibákat nem lehet kiküszöbölni egy igazolással. Ló**szt. Itt mindenkinek abból kell gazdálkodnia amilye van!
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 13., vasárnap 12:54
Cillessent hagyjuk már, semmi extra nincs benne.numberone1 írta:Lehet szidni Robbent, de nem sokan zakatoltak vegig az osszes sajat meccset, amennyit csak lehetett...neki 6 volt.
Le a kalappal elotte![]()
Orulok a hollandok sikerenek, regota szimpatizalok veluk(meg van Bastenek ota). Van Gaal jo munkat vegzett, csak a szokasos szerencsetlen tiziparbajnak koszonhetoen buktak el egy nagyobb lehetoseg elott.
Fiatal csapat van benne potencial, Hidding veszi at oket , aki legalabb olyan jo mint az elodje. Abban biztos vagyok, h a fiatalokat vinni fogjak a nagy es sztar klubok mint cukrot.
Celissent siman eltudnam nezni akar nalunk is. Azt szeretem a holland kapusokban, h labbal jol jatszak meg a labdat. Van der Sar is ebben nagyon kiemelkedett, ez az amit nagyon megtanitanak a holland kapusoknak, nem lodozik vaktaba ki a lelatora.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 13., vasárnap 12:35
A csoportkort valoban Messinek koszonhetik, utana viszont mar nem rola szoltak a meccsek. Jott DM, majd Higu, vegul pedig a tizik.Jester írta:Mert most lehet jönni a "ilyencsoportbólamagyarokisbejutottakvolna nyenyenyenyenye" mantrával, de most nem "istenkeze" vagy a katonai diktatúra nyomta be őket a döntőbe, hanem védelem jó teljesítménye, Mascherano, és Messi góljai.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 13., vasárnap 12:08
Szerintem a kolléga nem a játszatott foci alapján írta, hogy "mekkora arc", hanem arra, hogy a harmadik kapust is felküldte, hogy minden játékosa pályára léphessen a vb-n. Bármennyire nem bírom Van Gaalt, ez egy igen szimpatikus lépés volt tőle.Anthony írta:VanGaal tolta a Mourinho focit egész tornán. Nekem ez annyira nem bejövős...a braziloknak is adhattak volna egy ötöst, de nem nagyon erőltették..
Mindegy, a brazilok nem érdemelték meg hogy a 4-be kerüljenek, a hollandok viszont érdemeltek volna egy döntőt talán. De a legjobb csapat Németország, remélem nyernek ma.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. július 13., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 13., vasárnap 10:46
VanGaal tolta a Mourinho focit egész tornán. Nekem ez annyira nem bejövős...a braziloknak is adhattak volna egy ötöst, de nem nagyon erőltették..realistahuni írta:Nem.van Gaal mekkora arc!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 13., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 13., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 13., vasárnap 9:00
Nem.van Gaal mekkora arc!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 13., vasárnap 8:55
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 13., vasárnap 6:24
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 13., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 13., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 13., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. július 12., szombat 23:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 12., szombat 23:56
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég