Észak-Koreába kegyetlenül nagy agymosás megy, sajnos akik oda születnek nem tehetnek róla és abban a borzasztó létben kell élniük.
VB - 2014
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
(és ez nem vicc...)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
állítólag a játékosok követelték, hogy cserélje be, nem ő akarta egyébkéntZsombor írta:Szerintem a kolléga nem a játszatott foci alapján írta, hogy "mekkora arc", hanem arra, hogy a harmadik kapust is felküldte, hogy minden játékosa pályára léphessen a vb-n. Bármennyire nem bírom Van Gaalt, ez egy igen szimpatikus lépés volt tőle.
Diego Costa?Jester írta:Amúgy válogatott szinten ilyen jól felépített csapatot még nem láttam mint ez a német. Azért szeretem a válogatottakat mert ott az esetleges hibákat nem lehet kiküszöbölni egy igazolással. Ló**szt. Itt mindenkinek abból kell gazdálkodnia amilye van!
(és még van több hasonló eset)
Cillessent hagyjuk már, semmi extra nincs benne.numberone1 írta:Lehet szidni Robbent, de nem sokan zakatoltak vegig az osszes sajat meccset, amennyit csak lehetett...neki 6 volt.
Le a kalappal elotte![]()
Orulok a hollandok sikerenek, regota szimpatizalok veluk(meg van Bastenek ota). Van Gaal jo munkat vegzett, csak a szokasos szerencsetlen tiziparbajnak koszonhetoen buktak el egy nagyobb lehetoseg elott.
Fiatal csapat van benne potencial, Hidding veszi at oket , aki legalabb olyan jo mint az elodje. Abban biztos vagyok, h a fiatalokat vinni fogjak a nagy es sztar klubok mint cukrot.
Celissent siman eltudnam nezni akar nalunk is. Azt szeretem a holland kapusokban, h labbal jol jatszak meg a labdat. Van der Sar is ebben nagyon kiemelkedett, ez az amit nagyon megtanitanak a holland kapusoknak, nem lodozik vaktaba ki a lelatora.
A hollandok meg mint fiatal csapat? Kb a védelemtől felfele az egész kezdőcsapat ki lesz cserélve a következő vb-re, de talán eb-re is. Márpedig ha Robben nem lett volna, nem hiszem, hogy eddig jutnak. Van Gaal nem rossz edző, az igaz, de hogy az argentínok ellen mit művelt...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- h3x0r
A csoportkort valoban Messinek koszonhetik, utana viszont mar nem rola szoltak a meccsek. Jott DM, majd Higu, vegul pedig a tizik.Jester írta:Mert most lehet jönni a "ilyencsoportbólamagyarokisbejutottakvolna nyenyenyenyenye" mantrával, de most nem "istenkeze" vagy a katonai diktatúra nyomta be őket a döntőbe, hanem védelem jó teljesítménye, Mascherano, és Messi góljai.
Szerintem a kolléga nem a játszatott foci alapján írta, hogy "mekkora arc", hanem arra, hogy a harmadik kapust is felküldte, hogy minden játékosa pályára léphessen a vb-n. Bármennyire nem bírom Van Gaalt, ez egy igen szimpatikus lépés volt tőle.Anthony írta:VanGaal tolta a Mourinho focit egész tornán. Nekem ez annyira nem bejövős...a braziloknak is adhattak volna egy ötöst, de nem nagyon erőltették..
Mindegy, a brazilok nem érdemelték meg hogy a 4-be kerüljenek, a hollandok viszont érdemeltek volna egy döntőt talán. De a legjobb csapat Németország, remélem nyernek ma.
-
Jester
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Abban biztos vagyok, hogy gólzápor nem lesz főleg ha a gauchok előjönnek a biztonsági játékukkal.
Érdekes de valami miatt nem hiszem, hogy a németek fognak nyerni. Ők csak sunyulva, totál esélytelenül tudják megnyerni
'54-ben Puskás egyenlítő gólját nem adta meg a bíró, plusz még doppingoltak is
'74-ben kb. úgy jutottak be a döntőbe mint most az argentínok, bár az egy erős generáció volt, de Cruyffék még erősebbek.
'90-ben meg az a csodás Klinsman műesés
Ez lenne az első vitathatatlanul megérdemelt győzelme a németeknek
Bár ha jobban bele gondolok az argentínoknak is

Mert most lehet jönni a "ilyencsoportbólamagyarokisbejutottakvolna nyenyenyenyenye" mantrával, de most nem "istenkeze" vagy a katonai diktatúra nyomta be őket a döntőbe, hanem védelem jó teljesítménye, Mascherano, és Messi góljai.
Amúgy válogatott szinten ilyen jól felépített csapatot még nem láttam mint ez a német. Azért szeretem a válogatottakat mert ott az esetleges hibákat nem lehet kiküszöbölni egy igazolással. Ló**szt. Itt mindenkinek abból kell gazdálkodnia amilye van!
Ezért fordul elő az az eset gyakran a válogatottak esetében, hogy egy emberre építenek csapatot. Mert máshogy nem lehet...
Érdekes de valami miatt nem hiszem, hogy a németek fognak nyerni. Ők csak sunyulva, totál esélytelenül tudják megnyerni
'54-ben Puskás egyenlítő gólját nem adta meg a bíró, plusz még doppingoltak is
'74-ben kb. úgy jutottak be a döntőbe mint most az argentínok, bár az egy erős generáció volt, de Cruyffék még erősebbek.
'90-ben meg az a csodás Klinsman műesés
Ez lenne az első vitathatatlanul megérdemelt győzelme a németeknek
Bár ha jobban bele gondolok az argentínoknak is
Mert most lehet jönni a "ilyencsoportbólamagyarokisbejutottakvolna nyenyenyenyenye" mantrával, de most nem "istenkeze" vagy a katonai diktatúra nyomta be őket a döntőbe, hanem védelem jó teljesítménye, Mascherano, és Messi góljai.
Amúgy válogatott szinten ilyen jól felépített csapatot még nem láttam mint ez a német. Azért szeretem a válogatottakat mert ott az esetleges hibákat nem lehet kiküszöbölni egy igazolással. Ló**szt. Itt mindenkinek abból kell gazdálkodnia amilye van!
Ezért fordul elő az az eset gyakran a válogatottak esetében, hogy egy emberre építenek csapatot. Mert máshogy nem lehet...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
VanGaal tolta a Mourinho focit egész tornán. Nekem ez annyira nem bejövős...a braziloknak is adhattak volna egy ötöst, de nem nagyon erőltették..realistahuni írta:Nem.van Gaal mekkora arc!
Mindegy, a brazilok nem érdemelték meg hogy a 4-be kerüljenek, a hollandok viszont érdemeltek volna egy döntőt talán. De a legjobb csapat Németország, remélem nyernek ma.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Marcelo remélem belendül ősztől is, mert a válogatottban szerintem a csapata legjobbja volt. Nagyon kellene, mert nincs még egy ilyen hátvéd a földön, aki ennyit tesz hozzá a támadásokhoz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem.van Gaal mekkora arc!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet szidni Robbent, de nem sokan zakatoltak vegig az osszes sajat meccset, amennyit csak lehetett...neki 6 volt.
Le a kalappal elotte
Orulok a hollandok sikerenek, regota szimpatizalok veluk(meg van Bastenek ota). Van Gaal jo munkat vegzett, csak a szokasos szerencsetlen tiziparbajnak koszonhetoen buktak el egy nagyobb lehetoseg elott.
Fiatal csapat van benne potencial, Hidding veszi at oket , aki legalabb olyan jo mint az elodje. Abban biztos vagyok, h a fiatalokat vinni fogjak a nagy es sztar klubok mint cukrot.
Celissent siman eltudnam nezni akar nalunk is. Azt szeretem a holland kapusokban, h labbal jol jatszak meg a labdat. Van der Sar is ebben nagyon kiemelkedett, ez az amit nagyon megtanitanak a holland kapusoknak, nem lodozik vaktaba ki a lelatora.
Le a kalappal elotte
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Fred visszavonult a válogatottól, Scolari megvárja míg kirúgják.
- ikarus93
Van Gaal jo lesz a MU-ba szerintem pár év és összerakja azt a csapatot
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ikarus93
Valaki egy AVP-vel szedje ki blattert amig ott van
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Befutott a főnök.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
van Gaal mekkora arc!
Még Vormnak is adott egy kis időt, ez szép gesztus volt tőle. Örülök Hollandiának, holnap pedig hajrá németek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egész szimpatikus lett a végére Van Gaal, mindenki kapott legalább 1 percet a 23 játékosból, hasonlóra sem emlékszem, gratula a hollandoknak, teljesen megérdemelték!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!