Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
egyébként sahint operálják a héten, valami légzésnehézsége volt neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
Jó reggelt...casso úr.....láttad a másnaposokat?
na.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Azt tudom, hogy napok óta téma, én is őt hoznám, de mit írt twitteren?RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.
ezt a támadóhármast úgy gondoltam, hogyha bale nem jönne. :-)R.M.C.F írta:Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd.
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd.

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.azért egy benz-suárez-cé támadósor adná, na
Igen,suarez a pl legnagyobb bunkója(a sztárok között-mert van pár nevenincs még faxfejebb), de jelenleg ha megnézzük európában a kínálatot,ki lenne a legjobb támadó....akkor azért tudásra suarez ott van az élbolyban és nem is marad le a dobogóról......sőt.Szerző: Galacticos Dátum: kevesebb mint egy perce
én ezt értem rmcf.
a futballtudását nem is vitatom, nem is vitattam.
egyszerűen ő már akkora faszfej, ami nekem már sok.
ramos a kedvencem, pedig aztán ő se egy szent. de ez a suarez.
Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én csak attól félek, hogy Jesét adjuk érte. Akkor viszont tökön döföm magam. Bár Perez nyilatkozta, hogy Jesét nem akarja Zizu elengedni

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Galacticos
én ezt értem rmcf.
ramos a kedvencem, pedig aztán ő se egy szent. de ez a suarez...
na mindegy. ha jön és szórni fogja a gólokat meg jól fog játszani, akkor majd talán megbékélek vele.
ramos a kedvencem, pedig aztán ő se egy szent. de ez a suarez...
na mindegy. ha jön és szórni fogja a gólokat meg jól fog játszani, akkor majd talán megbékélek vele.
Coentrao szerintem tuti lépni fog a nyilatkozata alapján... Én se szívesen maradnék, ha tudom, hogy nem kifejezetten nem szeretnek... Kár érte, mert szerintem simán lehet ő is kezdő. Amúgy ez a keret nem lenne rossz. Kaká-t még Iscora le is cserélném, ha a spanyolt normális áron el lehetne hozni.Csabi írta:Most már ott tartok, hogy Suarez, Bale, Gündogan, Casemiro, Carvajal ötössel elégedett lennék.![]()
Kapusok: López, Casillas, Jesús
Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Albiol, Varane, Pepe, Marcelo, Coentrao, Nacho.
Középpályások: Khedira, Alonso, Gündogan, Casemiro, Mordric, Özil, Callejón, Kaká, Jesé.
Támadók: Cristiano, Benzema, Suarez.
Ez 24, talán még 1-2-t meg lehetne ritkítani belőle (Kaká).
Out: Di María, Adán, Carvalho, Higuaín, Essien, Morata.
Az én kezdőm: López; Carvajal, Pepe/Ramos, Varane, Coentrao/Marcelo; Modric, Alonso, Gündogan; Bale, Suarez, Cristiano.
Amúgy Modricot is elég olcsón hoztuk el tavaly(30m szerintem a mostani árak mellett nem sok) és talán Baleért se kellene 55-60m-nél többet perkálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Galacticos írta:és ezek mellett önzőbb mint messi, céer és neymar összesen.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.
Igen,önző,de egy centernek annak is kell lennie , különben soha nem lesz nagy....kivéve ha nazarionak hívják.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura.
Én már régóta szimpatizálok vele,de nagyon bunkó gyerek......de mint támadó,jobb mint higu és benz együttvéve.
Egy bale suarez pack azért nagyon komoly erősítés lenne....az nagyon nagy lenne.....de ugye első a kp-a.
azt nem tudom hogy suarez mennyire önző de szerintem simán elnézhető neki. kinek passzoljon? shelvey? henderson? downing? itt meg lesznek pajtásai bőven.
- Galacticos
szerintem meg de.ziro4vr írta:na azér messinél nem
láttam én már olyan liverpool meccset amikor lőttek már két gólt, (amiket nem suarez lőtt) aztán olyan önző üzemmódra kapcsolt hogy szakadtam rajta.
nem volt képes lepasszolni a labdát, inkább belevezette 3 védőbe, inkább rászúrta nagyon kiszorított helyzetből is hogy csak ő csak ő is gólt lőjön végre.
pfej de utálom.
- RaúlRealMadrid
Ezt adom.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
60-70-re tippelem én is csak az a baj, hogy ez font lesz és nem euro. Az biztos, hogy nem lesz olcsó buli, de ha beválik akkor évekig miénk lehet a 2 leggyorsabb szél, mert ha baloldalon Marci-CR jobboson meg Carvajal-Bale szerintem elég ütős lesz, ha beteljesül. Mondjuk szerintem Bale meg CR rengeteget fogják cserélni a helyüket ami eléggé öszekuszálja majd a védelmet

Nem vagyok benne kicsit sem biztos, hogy Coentrao maradCsabi írta:Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Albiol, Varane, Pepe, Marcelo, Coentrao, Nacho.

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Suarez nálam is okés.
Azért Bale és Ő a PL két legjobbja.És nem hiába..kb csak miattuk néztem az angolokat.
Azért Bale és Ő a PL két legjobbja.És nem hiába..kb csak miattuk néztem az angolokat.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na azér messinél nemGalacticos írta:és ezek mellett önzőbb mint messi, céer és neymar összesen.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.

azért más ha henderson, downing meg suso vagy ki van ott meg ha cr meg bale.
na de bilibe lóg már a kezem

Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Most már ott tartok, hogy Suarez, Bale, Gündogan, Casemiro, Carvajal ötössel elégedett lennék.
Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Albiol, Varane, Pepe, Marcelo, Coentrao, Nacho.
Középpályások: Khedira, Alonso, Gündogan, Casemiro, Mordric, Özil, Callejón, Kaká, Jesé.
Ez 24, talán még 1-2-t meg lehetne ritkítani belőle (Kaká
).
Az én kezdőm: López; Carvajal, Pepe/Ramos, Varane, Coentrao/Marcelo; Modric, Alonso, Gündogan; Bale, Suarez, Cristiano.

Ez 24, talán még 1-2-t meg lehetne ritkítani belőle (Kaká