Divat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jó marketing, szar termék.Ferencváros írta:Valaki ismeri a Hindenberg órát? Unokatestvérem talált Angliába egy oldalt, ahol most 1200fontról 2-300 fontra van leértékelve, de én még nem nagyon hallottam róla. Vélemény esetleg?
Kerüljétek messziről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki ismeri a Hindenberg órát? Unokatestvérem talált Angliába egy oldalt, ahol most 1200fontról 2-300 fontra van leértékelve, de én még nem nagyon hallottam róla. Vélemény esetleg?
Igen, végre eljutottam odáig, hogy célközelben vagyok.peti_madrid írta:Ez még az, amit én ajánlottam neked, ugye?
A hordással én is úgy vagyok, hogyha kimozdulok otthonról, akkor azonnal felveszem, de otthon nem szoktam hordani.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Ferencváros
Órával én is úgy vagyok, ahogy itt a legtöbben. Mindenhova hordom, de itthonra elveszem. Ha az 500 méterre lévő boltba megyek, akkor is felveszem
De így is rohadtul félek, hogy megkarcolom, vagy beleütöm valamibe, így itthon ezzel már nem kockáztatok.

De így is rohadtul félek, hogy megkarcolom, vagy beleütöm valamibe, így itthon ezzel már nem kockáztatok.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ez még az, amit én ajánlottam neked, ugye?

A hordással én is úgy vagyok, hogyha kimozdulok otthonról, akkor azonnal felveszem, de otthon nem szoktam hordani.
Mindenkinek olyan órája lesz, mint van Ferencvárosnak. Utána egy madridom-os találkozón olyan lesz, mint anno a filatáska.
Ha minden jólmegy, a nyáron még meglesz ez az óra. Nagyon régóta nézegetem, csak nem volt annyira pénzem rá, de most úgynézki megtudom venni.

Ha minden jólmegy, a nyáron még meglesz ez az óra. Nagyon régóta nézegetem, csak nem volt annyira pénzem rá, de most úgynézki megtudom venni.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Itthon soha nincs rajtam, ha elmegyek felveszem, de nem mindig. Dolgozóba mindig rajtam van, de csak úgy sétálni vagy vásárolni elmenni akkor nem mindig. Rák tudja, nem létszükségletem az óra. Fehér csíkom sincs :Đ
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de kíváncsi vagyok az órát hordók óra hordására...
Na ez hülyén jött ki. A lényeg, hogy van egy ismerősöm akinél nincs olyan esemény, pillanat amikor ne lenne rajta az óra. Abban alszik, abban dolgozik, abban toszik
egy szóval mindent abban csinál és amikor leveszi az óráját a helyén ott van a fehér csík, mindenhol barna kivéve ott... amikor nincs rajta már rosszul érzi magát.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én otthon egyáltalán nem hordom, nincs rá szükségem, viszont amikor már elmegyek valahova az az első, hogy felveszem, de nem csinálok benne sok mindent. Házi munkánál, vagy a kertben le szoktam venni egyszóval "csak" akkor van rajtam amikor elmegyek otthonról.
Szerintem ez így normális, de kinek hogy.

Na ez hülyén jött ki. A lényeg, hogy van egy ismerősöm akinél nincs olyan esemény, pillanat amikor ne lenne rajta az óra. Abban alszik, abban dolgozik, abban toszik

Ti hogy vagytok ezzel?
Én otthon egyáltalán nem hordom, nincs rá szükségem, viszont amikor már elmegyek valahova az az első, hogy felveszem, de nem csinálok benne sok mindent. Házi munkánál, vagy a kertben le szoktam venni egyszóval "csak" akkor van rajtam amikor elmegyek otthonról.
Szerintem ez így normális, de kinek hogy.
aztabüdöshttp://www.royalora.hu/festina-karora/n ... a/F16585-8
Nekem jelenleg egy ilyen van, árban is nagyon jó, bírja az ütődéseket (tapasztalatból mondom)

ez marhára bejövős. lehet be is újítok egy ilyennel a szülinapomra.

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hasonló információkkal rajzszeg is tudott volna szolgálnitucsoki írta:Ha jól rémlik az Avanglion magyar márka.nmate írta:Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.
Más: Avanglion napszemcsikről vélemény/tapasztalat? Beújítottam egyre, igen megtetszett, az eladócsajt fűztem, szerinte jó cucc.

Ha jól rémlik az Avanglion magyar márka.nmate írta:Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.
Más: Avanglion napszemcsikről vélemény/tapasztalat? Beújítottam egyre, igen megtetszett, az eladócsajt fűztem, szerinte jó cucc.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.
- Ferencváros
Úúúúúú...Anyaka írta:Hát vannak itt érdekes órák.![]()
Én nekem az egyszerű, elegánsak jönnek be.
Jelenleg is ilyet használok, csak én vettem hozzá annak idején egy másik szíjat is: Link

Megkérdezhetem, hogy ezt hol, mennyiért vetted?

Ez nagyon szép, pedig nem szeretem a Boss, Police (kicsit divatórák szerintem) irányt.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én most ezt hordom, a szerkezet egy 1937-es (77 éves) kézi felhúzású Marvin Chronograph. Talán inkább egy múzeumban lenne a helye, mint a csuklómon. Sajnos a tok nem az eredeti, mert csak a szerkezetet tudtuk megvenni. Ettől függetlenül hibátlan darab, megy mindenhez.
A következő pedig nagyfaterom '72-es Doxája lesz, arra nagyon fáj a fogam
A következő pedig nagyfaterom '72-es Doxája lesz, arra nagyon fáj a fogam

- Ferencváros
10-20 között már tökéletes Casiokat találsz, amik lesimultak, elegánsak, egyszerűek, és jól bírják. Öltönyhöz simán mennek, és ha úgy tartja kedved, simán felveheted hétköznapra is.filatáska írta:
De ha szerintetek más típusú óra jobban menne az öltönyhöz, akkor szívesen olvasom a véleményeteket.![]()
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/s ... 0D-7A2.ora
Ez például szerintem elegáns, és simán megy mindenhez.
Vagy ez:
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/s ... 69D-1B.ora
De ha ennyit sem szeretnél kidobni óráért, akkor szerintem nézz körül a Quartzok, és a Q&Q órák között. Ezek is jól bírják, és 4-5 ezerért is van már.

Örülök, hogy hódít az órámreed_ati írta:Ez ami a fradista kollégának, vagy kolleginának van(nem tudhatjuk na, lehet hölgyként hord férfi karórát, ugye Filatáska is nőieket nézegetett lentebb
) ez tetszik nagyon, lehet beruházok ilyenre valamikor.

És maradjunk annyiba, hogy szerintem nem akarnál megdugni..