Özilnek is nagyon örültek... Látszik, hogy nem nagyon néznek Real meccseket.Remy írta:Olvasgattam Arsenal fórumot facebookon és hát nagyon várják Khedirát

HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 12., szombat 21:20
Özilnek is nagyon örültek... Látszik, hogy nem nagyon néznek Real meccseket.Remy írta:Olvasgattam Arsenal fórumot facebookon és hát nagyon várják Khedirát
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 12., szombat 21:19
nem leszek senal drukker soha, de pato miatt - akárhol játszik - nézni kell minden meccset.hogy leszel így senal szurker ha pato odamegy a rambó özil dou mellé?
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 21:18
Persze hogy hiányozni fog, amikor Modric a szezon végén a segglyuka bal flének jobb felső sarkában fogja szívni az üde levegőt, és akkor nem lesz kit betenni helyette. Kivéve, ha elhozzuk Gustandó-t...akaromírni Gustávót.ziro4vr írta:BBeno írta:Khediraert elvileg megallapodtak. 29 millio euro a vege. Mennyiert jott? 18 millio?![]()
![]()
hiányozni fog a herceg, remélem az öccse itt köt majd ki egy szép nap
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 12., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 12., szombat 21:15
BBeno írta:Khediraert elvileg megallapodtak. 29 millio euro a vege. Mennyiert jott? 18 millio?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 12., szombat 21:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 12., szombat 21:12
hogy leszel így senal szurker ha pato odamegy a rambó özil dou mellé?hehe írta:IGYUNK!!!!!!!!!!!!BBeno írta:Khediraert elvileg megallapodtak. 29 millio euro a vege. Mennyiert jott? 18 millio?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 12., szombat 21:10
Khedira-Kroos csere kijön egy az egybe? Ne csináljátok már velem.BBeno írta:Khediraert elvileg megallapodtak. 29 millio euro a vege. Mennyiert jott? 18 millio?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 12., szombat 21:10
IGYUNK!!!!!!!!!!!!BBeno írta:Khediraert elvileg megallapodtak. 29 millio euro a vege. Mennyiert jott? 18 millio?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 12., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 12., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 12., szombat 20:26
Naa nelegyünk pannonbajorok, korszakos csapatról csak akkor beszélni ha már ott vagyunk... még a végén minket is lealáz valaki 5-0raGascoigne írta:ennyi és semmi más nem kellene egy bivalyerős korszakos csapathoz. és az a durva, hogy még bőven pluszban is zárnánk az átigazolási szezont. ha ez bejön...ericco írta:Na, Khedira közel az ágyúsokhoz, állítólag már hétfőn hivatalos lehet.
Khedira -> Kroos
Di María -> Pogba
Hol kell aláríni?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 12., szombat 20:11
ennyi és semmi más nem kellene egy bivalyerős korszakos csapathoz. és az a durva, hogy még bőven pluszban is zárnánk az átigazolási szezont. ha ez bejön...ericco írta:Na, Khedira közel az ágyúsokhoz, állítólag már hétfőn hivatalos lehet.
Khedira -> Kroos
Di María -> Pogba
Hol kell aláríni?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 12., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 12., szombat 20:07
Fele annyi lenne. Csak hát tényleg a fizetés, meg a Barca-s kötődés.dannen írta: az árából már pogbát vennénk nagyon hosszú távra.
Főleg így, hogy Khedira-n elvileg még nyerünk is 5 millió eurót! Hihetetlen...ericco írta:Na, Khedira közel az ágyúsokhoz, állítólag már hétfőn hivatalos lehet.
Khedira -> Kroos
Di María -> Pogba
Hol kell aláríni?![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 12., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 12., szombat 19:59
Jó mondjuk ezeknél a "barcásoknál" az ilyen nyilatkozatokkal ki lehet törölni.dannen írta:Anyaka írta:Miért lenne kacsa?
azért mert barcás volt és ha jól tudom ő maga is kizárta anno, hogy idejöjjön bármikor is. lehet rosszul emlékszem, de nekem így rémlik. meg leszek kövezve de nekem már nem is kéne.bár még jó formában van de valószínűleg hatalmas pénzt kérnek majd érte és már 31 éves. van benne 1-2 nagyon max 3 év még. végülis így elolvasva 3 évre nem lenne rossz, csak az idegesítene, hogy az árából már pogbát vennénk nagyon hosszú távra. no' én nemtom.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem