Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:42
Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:41
Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.azért egy benz-suárez-cé támadósor adná, na
Igen,suarez a pl legnagyobb bunkója(a sztárok között-mert van pár nevenincs még faxfejebb), de jelenleg ha megnézzük európában a kínálatot,ki lenne a legjobb támadó....akkor azért tudásra suarez ott van az élbolyban és nem is marad le a dobogóról......sőt.Szerző: Galacticos Dátum: kevesebb mint egy perce
én ezt értem rmcf.
a futballtudását nem is vitatom, nem is vitattam.
egyszerűen ő már akkora faszfej, ami nekem már sok.
ramos a kedvencem, pedig aztán ő se egy szent. de ez a suarez.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 29., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 29., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:38
Egyetértek Alexal. :-)R.M.C.F írta:...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 29., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 21:36
Coentrao szerintem tuti lépni fog a nyilatkozata alapján... Én se szívesen maradnék, ha tudom, hogy nem kifejezetten nem szeretnek... Kár érte, mert szerintem simán lehet ő is kezdő. Amúgy ez a keret nem lenne rossz. Kaká-t még Iscora le is cserélném, ha a spanyolt normális áron el lehetne hozni.Csabi írta:Most már ott tartok, hogy Suarez, Bale, Gündogan, Casemiro, Carvajal ötössel elégedett lennék.![]()
Kapusok: López, Casillas, Jesús
Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Albiol, Varane, Pepe, Marcelo, Coentrao, Nacho.
Középpályások: Khedira, Alonso, Gündogan, Casemiro, Mordric, Özil, Callejón, Kaká, Jesé.
Támadók: Cristiano, Benzema, Suarez.
Ez 24, talán még 1-2-t meg lehetne ritkítani belőle (Kaká).
Out: Di María, Adán, Carvalho, Higuaín, Essien, Morata.
Az én kezdőm: López; Carvajal, Pepe/Ramos, Varane, Coentrao/Marcelo; Modric, Alonso, Gündogan; Bale, Suarez, Cristiano.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:34
Galacticos írta:és ezek mellett önzőbb mint messi, céer és neymar összesen.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 29., szerda 21:32
szerintem meg de.ziro4vr írta:na azér messinél nem
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:30
Ezt adom.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 29., szerda 21:29
Nem vagyok benne kicsit sem biztos, hogy Coentrao maradCsabi írta:Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Albiol, Varane, Pepe, Marcelo, Coentrao, Nacho.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. május 29., szerda 21:27
na azér messinél nemGalacticos írta:és ezek mellett önzőbb mint messi, céer és neymar összesen.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 29., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 29., szerda 21:24
ha majd megharapja messit, akkor megbocsátom neki, hogy rajta ment el a mixem az utolsó percben kb. másfél hónapja.BBeno írta:Suarez on Uruguayan radio: "I have a contract with Liverpool but it'd be hard to say no to Real Madrid." #LFC#RMCF
Admin's note : According to latest report from sources like goal.com, Suarez refused to commit his future in Liverpool with new contract.
Come on Suarez, we all know you want to be a part of Real Madrid, just say Yes.. #NotDesperate
na zidane . eljött az idő.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 29., szerda 21:24
és ezek mellett önzőbb mint messi, céer és neymar összesen.ziro4vr írta:Suarez nálam simán. Oké, hogy egy idegbeteg tapló, de ez a mentalitásából fakad. Egy ilyen vadállat jó ellentettje lenne Karimnak. Igaz, hogy a helyzetkihasználása neki se fullos, de ő legalább magának csinálja a helyzeteket, technikás, hajt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. május 29., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 29., szerda 21:21
nálam sem első számú opció, sőt, másod vagy harmadszámú se. De Vidal úgynézki elérhetetlen, Yaya nem jön, szó sincs róla, Pogba szintúgy, Kondogbia max nagyon vészmegoldás lehet, ha még van is 1-2 minőségibb játékos azokról nincs szó. A Verratti-Göndogan párosból pedig valószinű h csak az egyik jön. Jóesetben. Szóval na...Nzedge írta:nehogy már elhozzunk egy élete legroszabb formájába lévő Rossit...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 21:21
Jó,de a Barca biztos nem költött ennyit..max 60-70 misit szerintem.Árba bizom benne nem lesz ugyan ott mert Perez az nyilatkozatában azt irta, hogy :
Több, mint 150 millióba került volna a leigazolása. Nem tudom, hogy a Barcelona mennyiért igazolta le.”
Szóval bizom benne ennyi nem lesz
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem