HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 12., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 12., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 18:18
Ez durvára nagy kacsa.Touré távozik?
Yaya Touré ügynöke megszellőztette a középpályás távozását. A Real Madrid vagy a PSG lehet a következő állomás. Forrás:rangado.hu
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 12., szombat 17:50
Igen, később rá jöttem, de már nem tudtam szerkeszteni.revolver írta:egy kommenten belül légyszíves használj már azonos valutát. arról nem is beszélve, hogy 60 millió font az 75 millió euró.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. július 12., szombat 17:38
egy kommenten belül légyszíves használj már azonos valutát. arról nem is beszélve, hogy 60 millió font az 75 millió euró.Pogba-ért megy a PSG és a Chelsea, nem kéne beszállni 3-nak, mert csak úgy repkedni fognak az árak, elvileg 60 millió fontról indulnak, de olyat is hallottam már, hogy a Chelsea 75 millió eurót ajánlott (ebből nem tudom mennyi igaz).
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 12., szombat 17:16
wZoLee7 írta:agya az nincs, és a szezon első felében nem volt itt ember aki ne adta volna el 30-ért...3-4 jó meccs és a fél fórum elszállt tőle...ha menni akar mennyen
szerintem senki sem pórolhatatlan
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 12., szombat 17:04
Nem a csapat agya és sokszor idegesítő is, de ha nem muszáj ne adjuk el.Gascoigne írta:Ez egyszerűen nem igaz. Ha jó napot fog ki, lesz néhány remek húzása a számolatlan védőkbe belevezetett labda és negyvenről, térdmagasságban előrevágott beadás mellett, igen. De ezzel az erővel Ronaldo, Bale, Benzema és főleg Marcelo is is foghat ki jó napot, és az ő jó napjuk semmivel nem kevésbé hatékony. Ne tegyünk már úgy, mintha Di Maria lenne a csapat agya.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 12., szombat 17:01
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 12., szombat 16:49
Ez egyszerűen nem igaz. Ha jó napot fog ki, lesz néhány remek húzása a számolatlan védőkbe belevezetett labda és negyvenről, térdmagasságban előrevágott beadás mellett, igen. De ezzel az erővel Ronaldo, Bale, Benzema és főleg Marcelo is is foghat ki jó napot, és az ő jó napjuk semmivel nem kevésbé hatékony. Ne tegyünk már úgy, mintha Di Maria lenne a csapat agya.Nagyon sajnálnám Di Máriát, ha lépne, mert Modricon kívül ő az egyetlen, akitől lehet valami váratlant várni betömörülő védelem ellen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 12., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 12., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 12., szombat 15:11
mert nem becsülik.hehe írta:pont ezt akartam kérdezni.Anthony írta:De mi a tökömmel lenne elégedetlen DiMaria? Játszani játszik eleget. Fizuemelést meg nemrég kapott, majd a következő szezonban kap megint.
Annyira azért vannak profik, hogy nem látszik meg ilyesmi a játékukon. Ha bezárul az átigazolási időszak beletörődnek, hogy nem mentek el. Lásd Ribery.
miért elégedetlen?![]()
szánalmas
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 12., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 12., szombat 14:06
pont ezt akartam kérdezni.Anthony írta:De mi a tökömmel lenne elégedetlen DiMaria? Játszani játszik eleget. Fizuemelést meg nemrég kapott, majd a következő szezonban kap megint.
Annyira azért vannak profik, hogy nem látszik meg ilyesmi a játékukon. Ha bezárul az átigazolási időszak beletörődnek, hogy nem mentek el. Lásd Ribery.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 12., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 13:59
Finanszírozási problémák vannak. Addig jó eséllyel nem lesz elkezdve, amíg nem lesz névadó szponzora a stadionnak.dzsi91 írta:Mi a helyzet a stadion felújítással ? Nem úgy volt hogy nyáron megkezdik? vagy jövő nyárról volt szó ?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 12., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: Bástya elvtárs » 2014. július 12., szombat 13:32
Ha Di María tényleg elégedetlen a helyzetével, akkor az meg fog látszani a játékán is. Másfelől adott egy játékos (James), aki megdöglene azért, hogy Madridban játszhasson. Így nézve a helyzetet, szerintem nem lenne rossz transzfer. Alapozva mindezt arra, hogy Di María tényleg elégedetlen.chronic írta:Aj ne már. Minek nekünk hamesz?? Ráadásul DM ára egy az egyben rá menne. Ne basszuk már el ezt a nyarat plsss
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 13:26
Főleg, hogy 1,5 hete még azt mondta, hogy Monacoban akar maradniGascoigne írta:esküszöm, ez a Mendes olyan, mint a Piszkos FredJames Rodriguez: “Csukott szemmel csatlakoznék a Real Madridhoz! Minden tiszteletem a többi csapaté, de a Real Madrid más. A Real Madridban játszani életem álma. Zidane és Ronaldo óta szeretem a csapatot, Együtt játszani Cristianóval, Bale-lel és Benzemával csodálatos lenne. A sorsom Pérez kezében van.” Forrás: Madridom.hu![]()
mert affelől senkinek kétsége ne legyen, hogy ő áll emögött. James ügyes gyerek, jó gyerek, de nem látom, hogy hová férne be a jelenlegi keretbe. ennyiért főleg.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 12., szombat 13:25
esküszöm, ez a Mendes olyan, mint a Piszkos FredJames Rodriguez: “Csukott szemmel csatlakoznék a Real Madridhoz! Minden tiszteletem a többi csapaté, de a Real Madrid más. A Real Madridban játszani életem álma. Zidane és Ronaldo óta szeretem a csapatot, Együtt játszani Cristianóval, Bale-lel és Benzemával csodálatos lenne. A sorsom Pérez kezében van.” Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 168 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem