Varane viszont az, Ramos meg a legjobb korban van. Plusz Nacho, aki tűri a padot és ha kell, akkor lehozza simán ő is. Ha nincs rinyálás/sérülés, ez egy ideális belső négyes még pár évig.volt írta:Legyen igazatok.![]()
Mondom semmi bajom nincs Pepevel, csak hát már nem fiatal.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha Varane jobb, akkor ki fogja szorítani Pepét. Ezt oldja meg Carlo, az ilyen fenyegetőzések, már ha igazak a Varane-os hírek, sosem tetszettek.
Továbbá egyelőre nem úgy tűnik, hogy a portugál lépni akarna.
Jövőre már más kérdés, egy nagyobb fizetéssel el fogják tudni csábítani, ha lenyomja a kölyök...akinek előbb hoznia kéne egy teljes szezont, sérülésektől mentesen. Mert az nem járja, hogy évente kidől hosszú hónapokra. Lehet akármekkora tehetség, ha nem lehet rá alapozni.
Továbbá egyelőre nem úgy tűnik, hogy a portugál lépni akarna.
Jövőre már más kérdés, egy nagyobb fizetéssel el fogják tudni csábítani, ha lenyomja a kölyök...akinek előbb hoznia kéne egy teljes szezont, sérülésektől mentesen. Mert az nem járja, hogy évente kidől hosszú hónapokra. Lehet akármekkora tehetség, ha nem lehet rá alapozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennyi, teljesen fölösleges cserejátékosra kidobni 30+ milliót, Illara után nem lenne jó még egy sráccal befürödni, akit gyakorlatilag csak azért hozna a vezetőség, mert spanyol.(Jó, nyílván tehetséges is, de szerintem Illaramendinél is már ezt a spanyolosítós irányt célozták meg, máskülönben nem jött volna)Csabi írta:szerintem pepe sokkal jobban ki tudja egészíteni a ramos-varane párost még akár 2 év múlva is, mint martinez.
Ha pedig tényleg a jövőre gondolunk, ezt a Dória srácot meg lehetne próbálni simán. Pallérozódhatna Ramos meg Pepe mellett, nem is lenne talán akkora játékigénye még az elején.
Bár ugye még Nacho is nálunk van.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Legyen igazatok.

- h3x0r
Tehat vennenk 30 millioert egy olyan jatekost, aki nem is olyan jo mint az, aki itt van. Pepe-ert meg kapnak max 10-15 milliot.volt írta:Szerintem igen.Realista24 írta:És egy 30-35 millás ember kell a padra?Írtam is ,h elegendő játék percet kell neki adni, szóval azt nem úgy kell elképzelni ,hogy fix pados az emberünk. Hasonló lenne a helyzet mint tavaly, csak Varane menne Pepe helyére, Varane helyére pedig Martinez. Nem lennék nyugodt ha kiesik az egyik védőnk egy nagy meccs előtt és Nachonak kellene beállnia. Persze ő is jó védő, de azért na.
Ertem en, hogy szeretjuk a fiatalokat meg a jovore is kell gondolni, de az ilyen tapasztalt jatekosok, is kellenek a keretbe (Xabi, Pepe, Arbeloa). A Ramos - Varane - Pepe harmassal siman megoldjuk egesz evre a kozephatved posztot, raadasul ha ugy alakul, Nacho is be tud szallni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem pepe sokkal jobban ki tudja egészíteni a ramos-varane párost még akár 2 év múlva is, mint martinez.
-
Szerintem igen.Realista24 írta:És egy 30-35 millás ember kell a padra?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És egy 30-35 millás ember kell a padra?volt írta:Mint már említettem ő sem lesz fiatalabb. Varane-nak meg kell a lehetőség.R.M.C.F írta:Ráadásul a legjobb védőnk, miért kellene eladni? esetleg ha nagyon nagy lét adnak érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mint már említettem ő sem lesz fiatalabb. Varane-nak meg kell a lehetőség.R.M.C.F írta:Ráadásul a legjobb védőnk, miért kellene eladni? esetleg ha nagyon nagy lét adnak érte.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:miért? miért adnál el valakait, akiért 1, nem kapnál sok pénzt 2, hasznos a csapatnak 3, szeretne maradni? martinez nincs sehol pepéhez képest. azt kell csinálni, hogy varane-t többet kell játszatni. ahogy carvajal-arbeloa játszott tavaly tökéletes lenne most oda is.Pepet eladnám, hoznám helyére Martinezt.
Ráadásul a legjobb védőnk, miért kellene eladni? esetleg ha nagyon nagy lét adnak érte.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Csak tudod már Pepe sem lesz fiatalabb. Semmi bajom nincs vele, bírom is őt egyébként, nagyon jó védőnek tartom. Ettől függetlenül eladnám és leigazolnám Martinezt mert ő a jövő. Pepe már nem fogja sokáig bírni ezen a szinten és ha jönne Martinez akkor az a poszt meg lenne évekig oldva.Csabi írta:miért? miért adnál el valakait, akiért 1, nem kapnál sok pénzt 2, hasznos a csapatnak 3, szeretne maradni? martinez nincs sehol pepéhez képest. azt kell csinálni, hogy varane-t többet kell játszatni. ahogy carvajal-arbeloa játszott tavaly tökéletes lenne most oda is.Pepet eladnám, hoznám helyére Martinezt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
miért? miért adnál el valakait, akiért 1, nem kapnál sok pénzt 2, hasznos a csapatnak 3, szeretne maradni? martinez nincs sehol pepéhez képest. azt kell csinálni, hogy varane-t többet kell játszatni. ahogy carvajal-arbeloa játszott tavaly tökéletes lenne most oda is.Pepet eladnám, hoznám helyére Martinezt.
-
Pepet eladnám, hoznám helyére Martinezt. Varane-Ramos kezdő, Martinez pedig csere, de elég játéklehetőséggel. DM-et pedig nem szabad eladni. Főleg ,h Hameszt szeretnék a helyére.
Ha jönne Pogba akkor mehetne DM. De megfelelő pótlás nélkül - Hamesz nem az - nem szabad elengedni.
Remélem a vezetőség is hasonlókép gondolkozik. Kroos meg remélem jönni fog 100%-ra. Khedira meg mehet. Kell egy csatár még és kész is a keret.

Remélem a vezetőség is hasonlókép gondolkozik. Kroos meg remélem jönni fog 100%-ra. Khedira meg mehet. Kell egy csatár még és kész is a keret.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
Szerintem nincs az kőbe vésve hogy mindennek úgy kell maradnia mint tavaly volt.
Mivan akkor ha James érkezésével (HA jön) és DM távozásával mondjuk egy ilyen 4-3-3-at (is) kipróbálna CA? :
............Casillas/López...............
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
............Modric ---- Kroos.............
...............James/Isco................
....Bale........Benzema.......Ronaldo
Mondjuk ez így eléggé támadó jellegű lenne..
Mivan akkor ha James érkezésével (HA jön) és DM távozásával mondjuk egy ilyen 4-3-3-at (is) kipróbálna CA? :
............Casillas/López...............
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
............Modric ---- Kroos.............
...............James/Isco................
....Bale........Benzema.......Ronaldo
Mondjuk ez így eléggé támadó jellegű lenne..
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Kroos legjobb löketei
Lehet, hogy következő szezontól nem feltétlen CR-től meg Bale-től kell várni a hatalmas dugókat?
Lehet, hogy következő szezontól nem feltétlen CR-től meg Bale-től kell várni a hatalmas dugókat?

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
James tudna DM posztján játszani. Aki akarja kerssen kicsit vissza írtam róla pár sort. Ami probléma lehetne az a védekezése, ezért a választásom Pogba lenne, de nem szavazok, mert én DM-et akarom.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
az én válaszom: mindkettő (de sajnos ilyen lehetőség nincs)
Amennyiben távozik DM és Khedi is, Pogba és Hámesz vétele szinte ingyenes, mert ha azt vesszük eddig csak bevételünk van, ami elmegy majd ugyebár Kroosra, Ha 60at kapunk DMért az meg elmegy Hámeszra, akkor 0 környékén állunk + még Khedira távozása is további 30 millió környéke és a rendelkezésre álló átigazolási pénzt még el se költötte Perez papa, mert azért abban biztosak lehetünk hogy van pénze igazolni, mint ahogy eddig mindig is volt
persze nem azt mondom, hogy mindkét játékos kellene, bár meglenne a helye azért Hámesznak is, ahogy Pogbának szintén.
bármi is legyen a csapat jól jár szerintem akár pénzügyileg akár minőségileg
Amennyiben távozik DM és Khedi is, Pogba és Hámesz vétele szinte ingyenes, mert ha azt vesszük eddig csak bevételünk van, ami elmegy majd ugyebár Kroosra, Ha 60at kapunk DMért az meg elmegy Hámeszra, akkor 0 környékén állunk + még Khedira távozása is további 30 millió környéke és a rendelkezésre álló átigazolási pénzt még el se költötte Perez papa, mert azért abban biztosak lehetünk hogy van pénze igazolni, mint ahogy eddig mindig is volt

persze nem azt mondom, hogy mindkét játékos kellene, bár meglenne a helye azért Hámesznak is, ahogy Pogbának szintén.

bármi is legyen a csapat jól jár szerintem akár pénzügyileg akár minőségileg

Ebbe a szavazasba perez is benezhetne. Ha halvany esely van ra hogy van aza penz pogbaert akkor csak mi hozhatjuk el. Legyen az 90 millio vagy 23+11+2+3+4+5+21 millio
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
James jó spíler, egy felturbózott Isco körülbelül, viszont nincs helye nálunk sajnos, bármennyire is szimpatikus.
Pogbara nyomtam, de az az érzésem hogy nem fog jönni sem ő sem Vidal. Khedira pedig a vb miatt alapkezdő lesz megint, Modric és Kroos mellett.
Pogbara nyomtam, de az az érzésem hogy nem fog jönni sem ő sem Vidal. Khedira pedig a vb miatt alapkezdő lesz megint, Modric és Kroos mellett.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pogba
+ Vérbeli kp-s
+ Nagyobb munkabírás
+ Jobb védekező készségek
- Nem madridista
James
+ Madridista
- Nem posztra jön
- Nem tud jól védekezni
Egyértelmű, hogy Pogba a mi emberünk a két játékos közül. Én kb 2010 óta követgetem Jamest amióta a portoba igazolt. És tényleg nem Ő a mi emberünk. Nagyon keveset nyújtana hátrafelé ráadásul KKP-t szerintem életében nem is játszott még csak TKP-t vagy Wingert.
+ Vérbeli kp-s
+ Nagyobb munkabírás
+ Jobb védekező készségek
- Nem madridista
James
+ Madridista
- Nem posztra jön
- Nem tud jól védekezni
Egyértelmű, hogy Pogba a mi emberünk a két játékos közül. Én kb 2010 óta követgetem Jamest amióta a portoba igazolt. És tényleg nem Ő a mi emberünk. Nagyon keveset nyújtana hátrafelé ráadásul KKP-t szerintem életében nem is játszott még csak TKP-t vagy Wingert.
ZIDANE